18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřeboval bych poradit co mám dělat.
Nyní jsem enatý dvě děti 15 a 9.
Před osmnácti lety jsem odeel ze vztahu z důvodu mladické nerozvanosti asi po 4měsících po dvou letech jsem jí viděl s kočárkem a tak jsem si řekl nebudu jí ani oslovovat je astná má dítě(bohuel ne se mnou ) a nael jsem si nynějí manelku.
Teď je to dva roky co jsem tu bývalou opět uviděl a dal se s ní do řeči ly jsme na kávu a popovídali si dozvěděl jsem se e je astně vdaná a ma dvě děti.
No a teď ten problém kdy jsem jí viděl s tím kočárkem tak byla svobodná matka a a potom se vdala a měla dalí dítě.
Dva roky u si píeme občas se vídáme a občas máme i sex.
Kdy se to její manel dozvěděl asi po roce tak mi řekla konec.
Mě to tak vzalo e jsem skončil v nemocnici po nepovedené sebevradě byl jsem zároveň v rozvodovém řízení.
Asi po měsíci zase ve při starém opět si píeme a oba se moc milujeme jenom e ona nemá sílu k rozvodu a já zase čekám jen a napíe nebo řekne e mě chce zpět a hned bych se rozvedl co mám dělat teď jezdím s kamiónem abych nemusel být doma a mohl s ní bejt aspoň písemně v kontaktu.
Není tady
Koukam, ze "mladicka nerozvaznost" te jeste neopustila...
Není tady
Je mi skoro 40 ona je stejně stará ale připadám si jako zamilovaný puberák mám se nejdřív rozvést a potom čekat a nebo čekat a jak se ona rozhodne snaím se dret vztah kvůli dětem ale té mé jsem dobrý akorát na práci na baráku a na peníze
Není tady
A "ta tva" ti je "dobra akorat" na co?
Není tady
Abych jí nosil peníze a makal na baráku nespí s ní u asi rok od pondělí do pátku jsem na cestách a o víkendu ani neuvěří a neuklidí
Není tady
No jo, mas to vsechno jakesi nedodelane... Z prvniho vztahu jsi zdrhnul, z rodinneho zivota vpodstate taky (kamion, abys nemusel byt doma a mohl lakovat po internetu s jinou, chybi ti carky, tecky, dokonce aj pismena...), no jestli to takhle "mydlis" vsude, tak se ani nedivim, ze nevis, kde bys "zakotvil"...
Coz tak se vic soustredit na TADY A TED?...
Nejakou kytku pro manzelku, spolecny vylet, konicek, kulturu, legraci?
Ja ti nevim, ony penize opravdu nejsou vsechno...
Není tady
czPetr napsal(a):
Abych jí nosil peníze a makal na baráku nespí s ní u asi rok od pondělí do pátku jsem na cestách a o víkendu ani neuvěří a neuklidí
Mal si "tú svoju" niekedy rád? Ak nie, tak od nej odíď tak či onak, aj keby sa tvoja mladícka nerozvánso nerozviedla, a daj vám obom ancu by astní s niekým iným. Takto sa podža mňa len utrápite... Ak si ju niekedy miloval, tak sa skús rozpomenú prečo, aké to bolo... privola si to nejako. Takpovediac osviei okoralú lásku a stereotyp - lebo v tom prípade hrozí, e po čase príde stereotyp aj s mladíckou nerozvánosou a ty bude zasa hžada niekde ine.
Není tady
czPetr napsal(a):
Petře, kolik je té tvé stávající staré?
Není tady
Té stávající je 36 té ke které bych se rád vrátil bude v lednu 39 stejně jako mě
Není tady
Petře neblbni, pro tebe stará baba.
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Stávající STARÉ?
Není tady
czPetr napsal(a):
Před osmnácti lety jsem odeel ze vztahu z důvodu mladické nerozvanosti asi po 4měsících po dvou letech jsem jí viděl s kočárkem a tak jsem si řekl nebudu jí ani oslovovat je astná má dítě(bohuel ne se mnou ) a nael jsem si nynějí manelku.
Teď je to dva roky co jsem tu bývalou opět uviděl a dal se s ní do řeči ly jsme na kávu a popovídali si dozvěděl jsem se e je astně vdaná a ma dvě děti.
No a teď ten problém kdy jsem jí viděl s tím kočárkem tak byla svobodná matka a a potom se vdala a měla dalí dítě.
Mě to tak vzalo e jsem skončil v nemocnici po nepovedené sebevradě byl jsem zároveň v rozvodovém řízení.
Asi po měsíci zase ve při starém opět si píeme a oba se moc milujeme jenom e ona nemá sílu k rozvodu a já zase čekám jen a napíe nebo řekne e mě chce zpět a hned bych se rozvedl co mám dělat teď jezdím s kamiónem abych nemusel být doma a mohl s ní bejt aspoň písemně v kontaktu.
Jen v těchhle pár řádcích si odporuje. Nejdříve píe, e jsi v rozvodovém řízení a následně, e by ses hned rozvedl. Tak jak to je, rozvádíte se anebo ne?
Co má dělat? Přestat být nerozhodným chlapečkem a stát se chlapem, co se umí rozhodnout. A rozhodnout se.
Není tady
Rozvod stáhla manelka. A jeliko se ta má přítelkyně zatím rozvést nemá sílu tak jsem to tak nechal kvůli dětem.
Není tady
Mňo - ja mám pocit, e momentálne je to akosi viac na tých tvojich dievčatách, ako na Tebe.... Ty nie si celkom ten, kto rozhoduje o situácii.
Není tady
Selima napsal(a):
Mňo - ja mám pocit, e momentálne je to akosi viac na tých tvojich dievčatách, ako na Tebe.... Ty nie si celkom ten, kto rozhoduje o situácii.
Já si to nemyslím. Dospělý člověk vdy rozhoduje o své situaci. Petr má monost, jestli svou enu nemiluje, rozvést se a ít sám. A pokud ji miluje a ona jeho, napravit, co tak podělal.
Není tady
Eva. napsal(a):
czPetr napsal(a):
Asi po měsíci zase ve při starém opět si píeme a oba se moc milujeme jenom e ona nemá sílu k rozvodu a já zase čekám jen a napíe nebo řekne e mě chce zpět a hned bych se rozvedl co mám dělat teď jezdím s kamiónem abych nemusel být doma a mohl s ní bejt aspoň písemně v kontaktu.Jen v těchhle pár řádcích si odporuje. Nejdříve píe, e jsi v rozvodovém řízení a následně, e by ses hned rozvedl. Tak jak to je, rozvádíte se anebo ne?
Co má dělat? Přestat být nerozhodným chlapečkem a stát se chlapem, co se umí rozhodnout. A rozhodnout se.
Tohle podle mě chlapi právě nedokáou. A dělají tak kolem sebe spoustu neastných en
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Stávající STARÉ?
Jsem to patně napsala. Kolik je té jeho stávající manelce a kolik té nastávající, potencionální. Mám dojem, e hodně chlapů utíká, kdy manelka překročí jistou věkovou hranici
Není tady
Tohle podle mě chlapi právě nedokáou. A dělají tak kolem sebe spoustu neastných en
Neastnejch, jo? A nedělají si to (některý) tak trochu samy?
"Rozvod stáhla manelka. A jeliko se ta má přítelkyně zatím rozvést nemá sílu..."
Take říkat "tak jsem to tak nechal kvůli dětem" je pro pána úasný alibi.
Není tady
Zajimalo by me, jak by na deti hledel, kdyby ta coura rekla: POJD, DRAHY!!!
Na sve, i na ty "jeji"...
Není tady
Dorka napsal(a):
Zajimalo by me, jak by na deti hledel, kdyby ta coura rekla: POJD, DRAHY!!!
Na sve, i na ty "jeji"...
Hleděl bych na své jako na své a na její taky jako na své a mé i její děti spolu vycházejí
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Stávající STARÉ?
Jsem to patně napsala. Kolik je té jeho stávající manelce a kolik té nastávající, potencionální. Mám dojem, e hodně chlapů utíká, kdy manelka překročí jistou věkovou hranici
Stávající bude 37 a té druhé 39
Není tady
Rozumím tomu dobře, e návrh na rozvod podala Tvoje ena a ne Ty?
Není tady
Judyna napsal(a):
Rozumím tomu dobře, e návrh na rozvod podala Tvoje ena a ne Ty?
Ano
Není tady
No, asi mela proc...
Mam stejnou (nebo podobnou situaci ve svem prac.okoli)
VZDYCKY JE DUVOD, P R O C ...
Zadost podala ona, ty ses "zhroutil", (jedno ted proc) a pachal (dle mme) demonstrativni sebevrazdu...
A ona to stahla...?
Není tady
a mé i její děti spolu vycházejí
"Milé děti, tohle je teta/strejda, co si spolu píeme občas se vídáme a občas máme i sex, tak se hezky koukejte kamarádit."
Paneboe...
Není tady