18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Môj problém to začína by, keď u nemám dos energie/sily/časi pre seba a blízkych, ale mám ho ma stále dos pre niekoho, kto ho vyuíva?jojo, někdy je potřeba i tak.
Ale čo keď práve tým tomu človeku kodím - lebo sa nikdy nenaučí kráča sám, ale bude sa len opiera o mňa? A čo potom, keď spadnem aj ja?
jo, ale je rozdíl v tom, e dotyčný buď ví , kdo mu pomáhá, nebo neví. první případ je přesně to co jsi psala. druhý ne, protoe kdy já padnu, on to nebude vědět. podmínkou je dávat energii přes boskou oblast , nikoli přímo. ale to jste snad vichni v diskuzi pochopili.
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Eva. napsal(a):
luďku, zase s tím začíná? To u tady bylo. Jetě stále ti nedolo, e tohle je věc, co nesmí dělat? Nech ostatní lidi na pokoji. V duchu i v ivotě. A starej se sám o sebe.
hezkej alibismus. já nic já muzikant. podle toho to taky na zemi mezi lidma vypadá....
myslím si, e nemá tak docela pravdu. ostatně historie lidstva se poříd opakuje a propisuje se vlastně z ducha člověka do realného ivota na zemi . vechna hruzy za posledních 100 let byly proto, e nikdo nebyl schopen to změnit . lidi nebyli schopni v duchu přemoci tu meninu, která dělala nepřístojnosti a zlo . pak to u lo na ostří noe. kdy to nezměníme, bude to tu zase.To má pravdu, ale nejako miea hruká s jablkami - žudia určite nemajú za úlohu MENI DRUHÝCH źUDÍ , ale jedine a iba SVOJ VLASTNÝ ivot, prípadne jeho okolnosti (politikov v táte, na regionálnej alebo miestnej úrovni), dobrovožníči tam, kde sú poiadaní, prípadne na opýtanie íri svoje mylienky... a meditova/modli sa/vysiela mylienky.
vysílat mylenky nebo poslouchat mylenky , ano . v tom to je.
zkusila jsi někdy poslouchat mylenky třeba z afriky , nebo ze somálska ?
Není tady
luděk napsal(a):
Luďku, Somálsko je taky v Africe. Anebo u ne?
U jsem se tě ptala, jaké mylenky slyí s přesným uvedením času ode mě...
Neodepsals. Jestli ti mám věřit, e tohle umí, jak jinak to chce dokázat? Kdy teda má takový problém s tím, e si dovolíme my ostatní "v duchu lidstvu nepomáhat". Měl bys pomáhat více. Dokázat jiným, e to opravdu umí a naučit je, jak na to. Fláká to.
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
helena napsal(a):
proč by někdo přednáel o věcech které neije ? to nejde.
Jak to, e ne? Stačí se rozhlídnout a poslouchat - bude zírat, co vechno kdo "přednáí" a co "je"... kázat vodu a pít víno se tomu říká... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
kadý člověk na světě je v základě dobrý, jen neznalost věcí z něj dělá někdy lepího a někdy horího, někdy dobrého a někdy zlého, někdy zdravého a někdy nemocného
To je dobrá teorie, tohle... u jsi s tím zkouel uspět na některým z "oklivějích" oddělení nejbliího pitálu třeba?
jojo, někdy je potřeba i tak
Má to znamenat, e (jak píe Sel) "keď u nemám dos energie/sily/časi pre seba a blízkych", mám se klidně pálit z obou konců, dokud nevyhořím, protoe "ta energi patří i těm ostatním, zlořády nevyjímaje"? Aneb "zlořádi" mají přede mnou přednost?To je dobrá teorie, tohle... u jsi s tím zkouel uspět na některým z "oklivějích" oddělení nejbliího pitálu třeba?
tento názor sdílí vichni jogíni na seancích . asi na tom bude něco pravdy....
jo , kdy si uvědomí , e jsme si v duchu vichni rovni.Ale ty im pomáha - či si to pripustí, alebo nie, v naej 3D realite, a nie len "v duchu". A napríklad Hitlerovi ja odmietam pomáham čo len v duchu - povedzme transportova idov a podobne. A som presvedčená, e o pomoc, akú by som mu chcela a mohla da ja, pre zmenu ON nestojí. To je ten problém.
a to je pravě tvuj problem, e to nejsi schopna přijmout. e i hitler je jeden z nás, narodil se a přiel z boské oblasti jako vichni ostatní.
Naopak, ty nie si schopný prija, e ja môem niekoho repektova ako ducha/duu, ktorý tu má istú úlohu - ale pritom nemusím by nadená jeho konkrétnou úlohou, krokmi, apod., ani ho v tom reálne podporova. Prija a nadene pritom mžaska, prípadne aktívne priloi ruku k dielu, sú proste dve CELKOM ODLINÉ veci - nech sa u ty na to díva akokožvek.
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
jojo, někdy je potřeba i tak.Ale čo keď práve tým tomu človeku kodím - lebo sa nikdy nenaučí kráča sám, ale bude sa len opiera o mňa? A čo potom, keď spadnem aj ja?
jo, ale je rozdíl v tom, e dotyčný buď ví , kdo mu pomáhá, nebo neví. první případ je přesně to co jsi psala. druhý ne, protoe kdy já padnu, on to nebude vědět. podmínkou je dávat energii přes boskou oblast , nikoli přímo. ale to jste snad vichni v diskuzi pochopili.
Nesúhlasím - opiera sa o niekoho v duchovnej rovine môe aj vtedy, keď nevie, kto to je... a aj tak mu to môe kodi v tom, aby sa sám plne rozvinul a objavil svoje vlastné sily a monosti.
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
hezkej alibismus. já nic já muzikant. podle toho to taky na zemi mezi lidma vypadá....
myslím si, e nemá tak docela pravdu. ostatně historie lidstva se poříd opakuje a propisuje se vlastně z ducha člověka do realného ivota na zemi . vechna hruzy za posledních 100 let byly proto, e nikdo nebyl schopen to změnit . lidi nebyli schopni v duchu přemoci tu meninu, která dělala nepřístojnosti a zlo . pak to u lo na ostří noe. kdy to nezměníme, bude to tu zase.To má pravdu, ale nejako miea hruká s jablkami - žudia určite nemajú za úlohu MENI DRUHÝCH źUDÍ , ale jedine a iba SVOJ VLASTNÝ ivot, prípadne jeho okolnosti (politikov v táte, na regionálnej alebo miestnej úrovni), dobrovožníči tam, kde sú poiadaní, prípadne na opýtanie íri svoje mylienky... a meditova/modli sa/vysiela mylienky.
Nie, ja som orientovaná viac na jednu inú oblas... ale dotiaž to ide momentálne vežmi silno (boje, konflikty, vojny)...
Není tady
Eva. napsal(a):
luděk napsal(a):
zkusila jsi někdy poslouchat mylenky třeba z afriky , nebo ze somálska ?Luďku, Somálsko je taky v Africe. Anebo u ne?
U jsem se tě ptala, jaké mylenky slyí s přesným uvedením času ode mě...
Neodepsals. Jestli ti mám věřit, e tohle umí, jak jinak to chce dokázat? Kdy teda má takový problém s tím, e si dovolíme my ostatní "v duchu lidstvu nepomáhat". Měl bys pomáhat více. Dokázat jiným, e to opravdu umí a naučit je, jak na to. Fláká to.
zase jen kecy a skutek utek . kdy nechce pomoct tak aspon nepruď tady na foru. je to zbytečný. měj se .papa
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale čo keď práve tým tomu človeku kodím - lebo sa nikdy nenaučí kráča sám, ale bude sa len opiera o mňa? A čo potom, keď spadnem aj ja?jo, ale je rozdíl v tom, e dotyčný buď ví , kdo mu pomáhá, nebo neví. první případ je přesně to co jsi psala. druhý ne, protoe kdy já padnu, on to nebude vědět. podmínkou je dávat energii přes boskou oblast , nikoli přímo. ale to jste snad vichni v diskuzi pochopili.
Nesúhlasím - opiera sa o niekoho v duchovnej rovine môe aj vtedy, keď nevie, kto to je... a aj tak mu to môe kodi v tom, aby sa sám plne rozvinul a objavil svoje vlastné sily a monosti.
hleda pořád , jak by to nelo pod plátíkem kod.
hledej jak by to lo.
proto se ti dostalo darů ducha , které jsou ti propůjčeny pro tento ivot.
Není tady
luděk napsal(a):
zase jen kecy a skutek utek . kdy nechce pomoct tak aspon nepruď tady na foru. je to zbytečný. měj se .papa
luďku, zase jen kecy a skutek utek.
Proč mě to nenaučí, kdy jsem tě poádala? Nebo to ty sám neumí?
Není tady
luděk napsal(a):
hledej jak by to lo.
Já hledám, jak by to lo a neumím najít, tak proč mě to nenaučí?
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
jo, ale je rozdíl v tom, e dotyčný buď ví , kdo mu pomáhá, nebo neví. první případ je přesně to co jsi psala. druhý ne, protoe kdy já padnu, on to nebude vědět. podmínkou je dávat energii přes boskou oblast , nikoli přímo. ale to jste snad vichni v diskuzi pochopili.Nesúhlasím - opiera sa o niekoho v duchovnej rovine môe aj vtedy, keď nevie, kto to je... a aj tak mu to môe kodi v tom, aby sa sám plne rozvinul a objavil svoje vlastné sily a monosti.
hledej jak by to lo.
Nemá pravdu... hžadám kadý deň a v kadom okamihu ako robi dobro - ale pritom nerobi zlo. Je to svinsky aké, niekedy...
Není tady
Eva. napsal(a):
luděk napsal(a):
luďku, zase jen kecy a skutek utek.
Proč mě to nenaučí, kdy jsem tě poádala? Nebo to ty sám neumí?
To sa nedá nauči ako násobilka... k tomu sa človek "doije", mono.
Není tady
Selima napsal(a):
To sa nedá nauči ako násobilka... k tomu sa človek "doije", mono.
Selimo, tos nepochopila. Dělám si z luďka legraci, protoe on neumí naslouchat mylenkám lidí ze Somálska, které je v Africe.
Není tady
kdy já padnu, on to nebude vědět
A bude přesvědčenej o tom, jak je "ikovnej, úasnej atd.", e to dokázal sám.
Poněkud kontraproduktivní, řekla bych, protoe ve výsledku máme jednoho padlýho a druhýho, kterej bez tý "opory" daleko nedojede a padne taky...
kdy nechce pomoct tak aspon nepruď tady na foru
Ale, ale, ale... plná hu... ústa pomoci a lásky k bliní/mu a najednou tohle?
Co kdybys jí zkusil radi pomoct?
Není tady
helena napsal(a):
[b]Co kdybys jí zkusil radi pomoct?
heleno, buď tak laskava a nemluv za mě. Já pomoct nepotřebuji.
Jestli chce, aby ti luděk pomohl, tak mu to napi.
Své záleitosti si řídím já sama.
Není tady
Luďku, můe o duchovnu psát a říkat, co chce. Pak stačí jedna reakce (na Evu) a kadý si o Tvém "duchovnu" udělá obrázek sám....
Není tady
Ví co - přečti si tohle - http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/ironie - a pak mi vlez na záda...
I kdy snad radi ne, při tvým chápáním veho doslova a do písmene
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
To nedělá dobře, Jaromíre........
Není tady
Luďku: u dlouho tu s tebou diskutujeme a za celou tu dobu jsi nám nedokázal vysvětlit, o čem to vlastně přesně mluví. Moná to úplně nejde, co bych chápala - pak ale zase nejsou logické některé tvoje rozpory.
Z toho, cos tu napsal teď naposledy mám dojem, e prostě a jednodue mluví o mylenkách - tam bychom se snad ale dohadovat nepotřebovali.
Pokud "poslouchá" Somálce, dobře(ti) tak - nalej do somálských pirátů něco ducha, to bude určitě uitečné
Co ale pořád nechápu, proč tu kvílí nad tím, jak lidi "nepouívají svoje dary" Proč si to vlastně myslí? Kadý máme jiný dar, já jsem ti kdysi psala o tom svém - a taky si nestěuju, "proč ho nepouíváte" i kdy si myslím, e podobné schopnosti dřímou v kadém.
Jedna moje dcera má například neuvěřitelný organizační talent: dokáe věci, lidi a události srovnat a porovnat tak, e se vechno vejde a stihne a hlavně - e jsou s tím vichni spokojení. Moná to má i ty - proč to sakra nepouívá?
Moje tchýně zase měla spel dar - dokázala udělat z biče ho.vno. Podivný talent, řeklo by se.......kamarádka mi kdysi řekla "kvůli rovnováze i takovej dobrej."
Jo.
Kadý máme nějaký dar a kadý jej nějak pouíváme - ani ty nemá vechny dary světa.
Proč ti tedy vadí, e kadý pouívá ten svůj a ne ten tvůj?
Není tady
Kadopádně jsem ráda, e se tu na Babáči vede zajímavá debata, to rozhodně
Apoň nám neplesnivěj mozky
Není tady
Kadý máme nějaký dar a kadý jej nějak pouíváme - ani ty nemá vechny dary světa.
Proč ti tedy vadí, e kadý pouívá ten svůj a ne ten tvůj?
Moná právě proto...
Není tady
No, toto vlákno je o pouívaní "daru ducha", take rozumiem, prečo nediskutujeme o finančných schopnostiach alebo portovom talente... ale nerozumiem, prečo - okrem pocitu osamelosti vo svojej výnimočnosti, to by som asi chápala - trvá na tom, e ho žudia nevyuívajú (mono to len nevidí/nevníma) - alebo ho mono nevyuívajú tak, ako si TY predstavuje... Potom by som sa zamyslela, čím to teda môe by...
Není tady
helena napsal(a):
kdy já padnu, on to nebude vědět
A bude přesvědčenej o tom, jak je "ikovnej, úasnej atd.", e to dokázal sám.
Poněkud kontraproduktivní, řekla bych, protoe ve výsledku máme jednoho padlýho a druhýho, kterej bez tý "opory" daleko nedojede a padne taky...
Pravda. A jetě ke vemu nebude vlastně vědět, kudy na to.......náhodně zmáčknutej knoflík tomu říkám. Dobrý tak pro tu jednu situaci - ku veobecnému uitku ne.
V akáe bude mít prostě popsanou situaci: takto/tímto způsobem se dostaneme do prů.seru - pak přijde "něco zvenku" - závan ducha, dobře.
A teď babo Luďku raď: co s tím dál? Jaká dalí návaznost?
Není tady
Selima napsal(a):
No, toto vlákno je o pouívaní "daru ducha", take rozumiem, prečo nediskutujeme o finančných schopnostiach alebo portovom talente... ale nerozumiem, prečo - okrem pocitu osamelosti vo svojej výnimočnosti, to by som asi chápala - trvá na tom, e ho žudia nevyuívajú (mono to len nevidí/nevníma) - alebo ho mono nevyuívajú tak, ako si TY predstavuje... Potom by som sa zamyslela, čím to teda môe by...
No, ja neviem, Seli......aj finančné schopnosti mou semtam by darom ducha, nie? Ja mám dojem, e Luděk jednoducho vidí a pouíva iba jedinú sentenciu z toho vetkého bohatstva.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
To nedělá dobře, Jaromíre........http://www.depo2012.cz/images/smilies/nea.gif
V pohodě, lupi. Já si své věci řeím sama, zvládám to. A kdyby ne, tak si o pomoc někoho poprosím. Já sama.
Ale rozhodně si nepřeji, aby mi někdo, jako třeba luděk, pomáhal bez mého vědomí a bez mého poádání.
A u vůbec si nepřeji, aby někdo, navíc někdo jako helena, mluvil za mě.
A následně se tvářil, e to byla ironie. Dost blbá ironie a nesmyslná.
A se helena stará sama o sebe a nedovoluje si mluvit mým jménem. Já jsem jí to nedovolila a nepřeji si to.
Není tady