27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
jdu to objednat a uvidim, snad to aspon trochu pomůe
Není tady
Mnohem účinnějí by byla výměna partnerky. Tu mu objednat nemůe?
Není tady
tak drím palce, snad to pomue
Není tady
Vak u napsala, e s nim není.
Není tady
Ahoj, řeili jsme podobný problém. Po přečtení článku o erekci (http://ultrex.cz/o-problemech-s-erekci/ ) jsme zjistili, e kdy omezí alkohol, zapracuje toičku na váze a budeme se spolu občas hýbat (nemyslím v posteli:-)), tak se mu to rapidně zlepí. Ne vdy se to dá asi řeit úpravou ivotního stylu, ale u něj to natěstí fungovalo...Hlavu vzhůru. Hlavně musí chtít ON.
Není tady
Hlavu, a nejen hlavu, vzhůru.
Není tady
Dobrý den,
v tomto eshopu nakupuje manel (www.safelove.cz), snad Vám to pomůe...
Není tady
Dobrý den, zkouel jsem ve moné i nemoné, něco funguje více, něco méně, z něčeho se zvedne leda trochu tep:-) Momentálně beru Ultrex One, mělo by to být přírodní. Funguje to a hlava mě zatím nebolela. Koukněte sem: www.ultrex.cz
Není tady
Kučo najdi si jinou babu.
Není tady
Já si myslím, e partner to opravdu nepovauje jako problém z toho co jste napsala, asi mu to přijde normální. I kdy na druhou stranu chápu vás, e se pak cítite nepřitalivá a e je chyba na vaí straně, osobně jsem se s tímto také nesetkala já jsem s přítelem 4 roky a kdy má dojít na věc tak stačí je vánivějí polibek a erekce se dostaví. Moná mu to říct stylem, e vás to trápí a cítite se patně jestli by s tím kvůli vám nemohl něco udělat.
Není tady
www.supererekce.com kupovali jsme tam gel a jsme spokojení.
Není tady
Lejla9 napsal(a):
www.supererekce.com kupovali jsme tam gel a jsme spokojení.
Kdybys na patnou erekci pouila to úasné bělící péro, co ti poradila tvoje dementní dentohygienistka, určitě by
to taky fungovalo skvěle. A bylo by hned i vybíleno.
Není tady
modrovous napsal(a):
Kdybys na patnou erekci pouila to úasné bělící péro, co ti poradila tvoje dementní dentohygienistka, určitě by to taky fungovalo skvěle. A bylo by hned i vybíleno.
Moná by stačilo jen jakýkoliv jiný péro... bělení není nutná podmínka
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Kdybys na patnou erekci pouila to úasné bělící péro, co ti poradila tvoje dementní dentohygienistka, určitě by to taky fungovalo skvěle. A bylo by hned i vybíleno.
Lejle stačí gel...
Není tady
Judyna napsal(a):
Lejle stačí gel...
Ale muí bejt v tubě...
Není tady
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Ále... ví prdlačky, co by takový Lejle udělalo dobře.
Není tady
Modrovousi, ty jsi taková nechápavá.....Vdy Lejla píe, e gel. Nebo jako myslí, e musí být nutně bělící?
Není tady
Judyna napsal(a):
Modrovousi, ty jsi taková nechápavá.....Vdy Lejla píe, e gel. Nebo jako myslí, e musí být nutně bělící?
No já právě myslela, e by to bělení byl takový malý bonus. Ono mít vybíleno a zároveň kvalitní erekci, no uznej, to není k zahození!
Není tady
modrovous napsal(a):
Ono mít vybíleno a zároveň kvalitní erekci, no uznej, to není k zahození!
Mohla bys prosím upřesnit KDE e by mělo bejt vybíleno?
Vzpomněla jsem si na březovej ampon - jetě byl loutkovej ve lutým obalu
Není tady
Tak chlapa s ne-li stejnými reakcemi jsem měla také, prostě kadou chvilku mu chcípal...vdy jsem mu musela pomoct rukou, pusou jako zakladatelka, ale pak se třeba on věnoval mě a chcipl mu zase, i během souloe mu semtam chcípal...
Byl zázrak kdy se mu sám postavil, vdy potřeboval stimulaci.... bylo mu 47 co si myslím, e je brzo ne? Je moné e to tak někdo má furt, ale tohle jsem zaila pouze s ním.
Není tady
pepe22 napsal(a):
Tak chlapa s ne-li stejnými reakcemi jsem měla také, prostě kadou chvilku mu chcípal...vdy jsem mu musela pomoct rukou, pusou jako zakladatelka, ale pak se třeba on věnoval mě a chcipl mu zase, i během souloe mu semtam chcípal...
Byl zázrak kdy se mu sám postavil, vdy potřeboval stimulaci.... bylo mu 47 co si myslím, e je brzo ne? Je moné e to tak někdo má furt, ale tohle jsem zaila pouze s ním.
To jsou výrazy
Není tady
No, vystizne se popsal, Pepek Chlípník...
Není tady
Eva. napsal(a):
pepe22 napsal(a):
Byl zázrak kdy se mu sám postavil, vdy potřeboval stimulaci.... bylo mu 47 co si myslím, e je brzo ne? Je moné e to tak někdo má furt, ale tohle jsem zaila pouze s ním.To jsou výrazy
a vy máte jaké výrazy, zvadl?
Není tady
jestli říct ochabl, zvadl, tak raději chcípl a vy máte jaký výraz, kdy najednou mu zvadne pták a máte ho třeba uvnitř? Pro mě chcípl......cha cha cha
Není tady