27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vem, potřebovala bych poradit, jeliko sama u skutečně nevím, co si o tom mám myslet.
S přítelem jsme spolu necelý rok. Prakticky od prvního dne máme problém se sexem, protoe i kdy má přítel na sex chu a sám ho iniciuje (někdy já, někdy on), nemá erekci samu od sebe, pokud ho nezačnu drádit rukou nebo pusou. Kdy ho začnu stimulovat, je to relativně ok a erekce se dostaví a samotný styk u je pak v pohodě, jene je tady dalí problém, e kdy u dosáhne erekce a pak něco dělá on mně, tak mu zase povadne a já se musím "snait" znovu.
Zpočátku jsem si myslela, e je nervozní a stydí se. Moc jsem nevěděla, co si počít, protoe i kdy jsem měla dost sexuálních partnerů, nikdy jsem nic podobného nezaila (maximálně třeba poprvé, a to bylo opravdu jen z nervozity). A tak jsem se snaila nedávat najevo své obavy, netlačila jsem na něj, ale pořád to bylo stejné. Nakonec jsem se odhodlala si o tom s ním promluvit. Řekl mi, e mám asi nějaká idealistická očekávání, e přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůu myslet, e bude mít erekci jen z toho, e se na mě podívá. A e nikdy si ádná jeho partnerka nestěovala, i kdy to takhle měl vdycky. Já ho prý vzruuju a ná sexuální ivot povauje za úplně skvělý.
Já mám ale zkuenosti úplně jiné a normální mi to nepřipadá. Pak mám samozřejmě patný pocit, e se mu nelíbím apod. (i kdy vím, e je to blbina).
Prosím, máte někdo podobnou zkuenost? Chtěla bych to nějak zkusit řeit, ale vím, e k lékaři ho nedostanu a e vekeré dalí debaty na toto téma ve jetě zhorí, protoe začne stresovat jetě z toho, e nejsem spojená. Budu vděčná za kadou radu.
Děkuju, Ida.
Není tady
Ido, nemám bohuel radu, co dělat, jen co se týče chlapů: ze zkuenosti vím, e chlapi NIKDY NEMAJÍ PROBLÉM. I kdyby byli na hranici smrti, tak ádný problém nemají. Take pokud to chce vyřeit, tak musí u sebe.
Není tady
No, ja mám skúsensoti aj také, aj onaké - ale toto by som fakt asi problémom nenazvala... Ak ti, pravda, nevadí mu k tej erekcii dopomôc. Ak vadí, tak asi len vymeni priateža za nejakého vzruivejieho vizuálne, ktorý to nepotrebuje. Naozaj sme kadý iný - a aj chlapi zrejme potrebujú kadý inú intenzitu stimulov.
Není tady
Ida_265 napsal(a):
Ahoj vem, potřebovala bych poradit, jeliko sama u skutečně nevím, co si o tom mám myslet.
S přítelem jsme spolu necelý rok. Prakticky od prvního dne máme problém se sexem, protoe i kdy má přítel na sex chu a sám ho iniciuje (někdy já, někdy on), nemá erekci samu od sebe, pokud ho nezačnu drádit rukou nebo pusou. Kdy ho začnu stimulovat, je to relativně ok a erekce se dostaví a samotný styk u je pak v pohodě, jene je tady dalí problém, e kdy u dosáhne erekce a pak něco dělá on mně, tak mu zase povadne a já se musím "snait" znovu.
Zpočátku jsem si myslela, e je nervozní a stydí se. Moc jsem nevěděla, co si počít, protoe i kdy jsem měla dost sexuálních partnerů, nikdy jsem nic podobného nezaila (maximálně třeba poprvé, a to bylo opravdu jen z nervozity). A tak jsem se snaila nedávat najevo své obavy, netlačila jsem na něj, ale pořád to bylo stejné. Nakonec jsem se odhodlala si o tom s ním promluvit. Řekl mi, e mám asi nějaká idealistická očekávání, e přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůu myslet, e bude mít erekci jen z toho, e se na mě podívá. A e nikdy si ádná jeho partnerka nestěovala, i kdy to takhle měl vdycky. Já ho prý vzruuju a ná sexuální ivot povauje za úplně skvělý.
Já mám ale zkuenosti úplně jiné a normální mi to nepřipadá. Pak mám samozřejmě patný pocit, e se mu nelíbím apod. (i kdy vím, e je to blbina).
Prosím, máte někdo podobnou zkuenost? Chtěla bych to nějak zkusit řeit, ale vím, e k lékaři ho nedostanu a e vekeré dalí debaty na toto téma ve jetě zhorí, protoe začne stresovat jetě z toho, e nejsem spojená. Budu vděčná za kadou radu.
Děkuju, Ida.
Řekl mi, e mám asi nějaká idealistická očekávání, e přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůu myslet, e bude mít erekci jen z toho, e se na mě podívá. A e nikdy si ádná jeho partnerka nestěovala, i kdy to takhle měl vdycky. Já ho prý vzruuju a ná sexuální ivot povauje za úplně skvělý.
Podle mne to normalni neni , mozna po dvaceti letech ..a kdyby mi takto podal , asi by mne opravdu presla chut na cokoliv
Není tady
ahoj, partner ma poslední dobou docela problémy s erekcí u jsme o tom spolu i mluvili ale zatim se mu moc nechce k doktorovi...nemáte nekdo zkuenost a radu co pomáhá? jsme ochotni vyzkouet temer ve ..diky
Není tady
ahojky, co vykzouet nejaky oivení? hračky, změnit prostředí atd
Není tady
ahojky jde o to jestli je to spí psychicky - únava, stres a nebo fyziologický problém..kadopádně ja muu doporučit http://www.aphrodisie.cz/aphrodisia/aphrodisia-kremy/
Upravil(a) marinka455 (30. 11. 2016 23:07)
Není tady
to vypadá zajímavě..kadopádně drím palecky at to zabere
Není tady
Ida_265 napsal(a):
Děkuju, Ida.
Nenapsala jsi to to úplně hlavní, a to věk partnera. Pokud mu je přes 70 let, tak jsou jeho reakce úplně normální. Pokud mu je ale například 30 let, tak se jedná o závaný problém. Bez uvedení věku je Tvůj dotaz opravdu k ničemu.
Není tady
Zkusila bych to neřeit dramaticky a chraň tě bůh jetě z toho mít trauma.
Potřebovala bych vědět, jaký má způsob ivota - jestli podobné problémy nemá ze stresu.
Pak je moné, e mu to "opadává" v nějaké poloze - třeba vestoje, kvůli přílivu krve.
Dle mě je to způsobené zdravotní komplikací nebo tlakem.
Třeba u toho bych začala.
Není tady
Ahoj pritel ma take problemy s erekci a rada bych mu poridila nake tablety,aby jsme si to poradne uzivaly.
Není tady
Tak zkus red power je to super věc,uíváme si to ted. také jsme měli velké problémy
Není tady
Tak to vubec neznam a kde se to da koupit.
Není tady
Kupuji to zde www.supererekce.com
Není tady
manzelovi pomohl tento pripravek https://www.lekarnasporilov.cz/pro-muze … -8tbl.html - vlastni zkusenost.
Není tady
"Neexistují impotentní mui, existují jen neikovné eny." (Massary)
Není tady
Odepisuji po dlouhé době, vem moc děkuji za rady a názory. S přítelem jsme se rozeli. Je mu nyní 40 let a jeho styl ivota je vyloeně sedavý. Víceméně se mu nechce hýbat více, ne je nezbytně nutné. V práci toho sice má asi hodně, ale necharakterizovala bych to tak, e se tam nepřiměřeně stresuje.
Trauma z naeho sexuálního ivota si neodnáím, ač přiznávám, e mě to frustrovalo celou dobu velmi.
Jetě jednou vem děkuji.
Není tady
Lolaa napsal(a):
Tak zkus red power je to super věc,uíváme si to ted. také jsme měli velké problémy
Nebo je taky dobrý přípravek runner taky ze supererekce
Není tady
ahoj, co vyzkouet nějakou změnu, erotickou pomůcky nebo něco na stimul?
Není tady
s přítelem jsme teď zkusili vibrační krouek a je to super věc, pomáhá to jemu i mně
Není tady
a to kupujete klasicky ty co mají na benzínce nebo u pokladen?
Není tady
Jak jsem stará, tak mám mezery... benzinka by mě teda nenapadla jako zdroj pokuení...
Není tady
neeee ty jsou úplně k ničemu
my teď kupovali tenhle https://www.sexshop.cz/zemalia-predator … d15545.htm a fakt super
Není tady
No, posledni REKLAMA tady byla v unoru, tak sup-sup rychle dalsi!!!
Není tady