6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, jelikož sama už skutečně nevím, co si o tom mám myslet.
S přítelem jsme spolu necelý rok. Prakticky od prvního dne máme problém se sexem, protože i když má přítel na sex chuť a sám ho iniciuje (někdy já, někdy on), nemá erekci samu od sebe, pokud ho nezačnu dráždit rukou nebo pusou. Když ho začnu stimulovat, je to relativně ok a erekce se dostaví a samotný styk už je pak v pohodě, jenže je tady další problém, že když už dosáhne erekce a pak něco dělá on mně, tak mu zase povadne a já se musím "snažit" znovu.
Zpočátku jsem si myslela, že je nervozní a stydí se. Moc jsem nevěděla, co si počít, protože i když jsem měla dost sexuálních partnerů, nikdy jsem nic podobného nezažila (maximálně třeba poprvé, a to bylo opravdu jen z nervozity). A tak jsem se snažila nedávat najevo své obavy, netlačila jsem na něj, ale pořád to bylo stejné. Nakonec jsem se odhodlala si o tom s ním promluvit. Řekl mi, že mám asi nějaká idealistická očekávání, že přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůžu myslet, že bude mít erekci jen z toho, že se na mě podívá. A že nikdy si žádná jeho partnerka nestěžovala, i když to takhle měl vždycky. Já ho prý vzrušuju a náš sexuální život považuje za úplně skvělý.
Já mám ale zkušenosti úplně jiné a normální mi to nepřipadá. Pak mám samozřejmě špatný pocit, že se mu nelíbím apod. (i když vím, že je to blbina).
Prosím, máte někdo podobnou zkušenost? Chtěla bych to nějak zkusit řešit, ale vím, že k lékaři ho nedostanu a že veškeré další debaty na toto téma vše ještě zhorší, protože začne stresovat ještě z toho, že nejsem spojená. Budu vděčná za každou radu.
Děkuju, Ida.
Není tady
Ido, nemám bohužel radu, co dělat, jen co se týče chlapů: ze zkušenosti vím, že chlapi NIKDY NEMAJÍ PROBLÉM. I kdyby byli na hranici smrti, tak žádný problém nemají. Takže pokud to chceš vyřešit, tak musíš u sebe.
Není tady
No, ja mám skúsensoti aj také, aj onaké - ale toto by som fakt asi problémom nenazvala... Ak ti, pravda, nevadí mu k tej erekcii dopomôcť. Ak vadí, tak asi len vymeniť priateľa za nejakého vzrušivejšieho vizuálne, ktorý to nepotrebuje. Naozaj sme každý iný - a aj chlapi zrejme potrebujú každý inú intenzitu stimulov.
Není tady
Ida_265 napsal(a):
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, jelikož sama už skutečně nevím, co si o tom mám myslet.
S přítelem jsme spolu necelý rok. Prakticky od prvního dne máme problém se sexem, protože i když má přítel na sex chuť a sám ho iniciuje (někdy já, někdy on), nemá erekci samu od sebe, pokud ho nezačnu dráždit rukou nebo pusou. Když ho začnu stimulovat, je to relativně ok a erekce se dostaví a samotný styk už je pak v pohodě, jenže je tady další problém, že když už dosáhne erekce a pak něco dělá on mně, tak mu zase povadne a já se musím "snažit" znovu.
Zpočátku jsem si myslela, že je nervozní a stydí se. Moc jsem nevěděla, co si počít, protože i když jsem měla dost sexuálních partnerů, nikdy jsem nic podobného nezažila (maximálně třeba poprvé, a to bylo opravdu jen z nervozity). A tak jsem se snažila nedávat najevo své obavy, netlačila jsem na něj, ale pořád to bylo stejné. Nakonec jsem se odhodlala si o tom s ním promluvit. Řekl mi, že mám asi nějaká idealistická očekávání, že přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůžu myslet, že bude mít erekci jen z toho, že se na mě podívá. A že nikdy si žádná jeho partnerka nestěžovala, i když to takhle měl vždycky. Já ho prý vzrušuju a náš sexuální život považuje za úplně skvělý.
Já mám ale zkušenosti úplně jiné a normální mi to nepřipadá. Pak mám samozřejmě špatný pocit, že se mu nelíbím apod. (i když vím, že je to blbina).
Prosím, máte někdo podobnou zkušenost? Chtěla bych to nějak zkusit řešit, ale vím, že k lékaři ho nedostanu a že veškeré další debaty na toto téma vše ještě zhorší, protože začne stresovat ještě z toho, že nejsem spojená. Budu vděčná za každou radu.
Děkuju, Ida.
Řekl mi, že mám asi nějaká idealistická očekávání, že přece jeho reakce jsou normální a přece si nemůžu myslet, že bude mít erekci jen z toho, že se na mě podívá. A že nikdy si žádná jeho partnerka nestěžovala, i když to takhle měl vždycky. Já ho prý vzrušuju a náš sexuální život považuje za úplně skvělý.
Podle mne to normalni neni , mozna po dvaceti letech ..a kdyby mi takto podal , asi by mne opravdu presla chut na cokoliv
Není tady
ahoj, partner ma poslední dobou docela problémy s erekcí už jsme o tom spolu i mluvili ale zatim se mu moc nechce k doktorovi...nemáte nekdo zkušenost a radu co pomáhá? jsme ochotni vyzkoušet temer vše ..diky
Není tady
ahojky, co vykzoušet nejaky oživení? hračky, změnit prostředí atd
Není tady
ahojky jde o to jestli je to spíš psychicky - únava, stres a nebo fyziologický problém..každopádně ja mužu doporučit http://www.aphrodisie.cz/aphrodisia/aphrodisia-kremy/
Upravil(a) marinka455 (30. 11. 2016 23:07)
Není tady
to vypadá zajímavě..každopádně držím palecky at to zabere
Není tady
Ida_265 napsal(a):
Děkuju, Ida.
Nenapsala jsi to to úplně hlavní, a to věk partnera. Pokud mu je přes 70 let, tak jsou jeho reakce úplně normální. Pokud mu je ale například 30 let, tak se jedná o závažný problém. Bez uvedení věku je Tvůj dotaz opravdu k ničemu.
Není tady
Zkusila bych to neřešit dramaticky a chraň tě bůh ještě z toho mít trauma.
Potřebovala bych vědět, jaký má způsob života - jestli podobné problémy nemá ze stresu.
Pak je možné, že mu to "opadává" v nějaké poloze - třeba vestoje, kvůli přílivu krve.
Dle mě je to způsobené zdravotní komplikací nebo tlakem.
Třeba u toho bych začala.
Není tady
Ahoj pritel ma take problemy s erekci a rada bych mu poridila nake tablety,aby jsme si to poradne uzivaly.
Není tady
Tak zkus red power je to super věc,užíváme si to ted. také jsme měli velké problémy
Není tady
Tak to vubec neznam a kde se to da koupit.
Není tady
Kupuji to zde www.supererekce.com
Není tady
manzelovi pomohl tento pripravek https://www.lekarnasporilov.cz/pro-muze … -8tbl.html - vlastni zkusenost.
Není tady
"Neexistují impotentní muži, existují jen nešikovné ženy." (Massary)
Není tady
Odepisuji po dlouhé době, všem moc děkuji za rady a názory. S přítelem jsme se rozešli. Je mu nyní 40 let a jeho styl života je vyloženě sedavý. Víceméně se mu nechce hýbat více, než je nezbytně nutné. V práci toho sice má asi hodně, ale necharakterizovala bych to tak, že se tam nepřiměřeně stresuje.
Trauma z našeho sexuálního života si neodnáším, ač přiznávám, že mě to frustrovalo celou dobu velmi.
Ještě jednou všem děkuji.
Není tady
Lolaa napsal(a):
Tak zkus red power je to super věc,užíváme si to ted. také jsme měli velké problémy
Nebo je taky dobrý přípravek runner taky ze supererekce
Není tady
ahoj, co vyzkoušet nějakou změnu, erotickou pomůcky nebo něco na stimul?
Není tady
s přítelem jsme teď zkusili vibrační kroužek a je to super věc, pomáhá to jemu i mně
Není tady
a to kupujete klasicky ty co mají na benzínce nebo u pokladen?
Není tady
Jak jsem stará, tak mám mezery... benzinka by mě teda nenapadla jako zdroj pokušení...
Není tady
neeee ty jsou úplně k ničemu my teď kupovali tenhle https://www.sexshop.cz/zemalia-predator … d15545.htm a fakt super
Není tady
No, posledni REKLAMA tady byla v unoru, tak sup-sup rychle dalsi!!!
Není tady