29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vás Prosím o radu...Chystám se na nákup kontaktních čoček na netu...Ale, zatím nevím kde
Prosím, může někdo poradit?
Dekuji
Není tady
Milá Soňo, osobně nakupuji na reklama a zatím jsem byl ted dost spokojeny. Mají tam i občas nějakou tu akci, tat zkus mrknout, třeba tě taky zaujme
Upravil(a) AndreaP. (22. 1. 2017 15:06)
Není tady
Děkuji za reakci. Podívám a uvidím
Není tady
Nemáš vůbec zač, rád jsem pomohl
Není tady
Tak moc děkuji za tip mají fakt super ceny
Jeste jednou dekuji za tip!
Upravil(a) AndreaP. (22. 1. 2017 15:06)
Není tady
A koupila jsi tam?
Není tady
tak fajn hlavne, ze sis poradila
a snad i trochu s mojí pomoci
Není tady
Je zvláštní, že zrovínka vy dva si tak hezky spolu povídáte, a tak "sofistikovaně" nám tady šíříte reklamu a hlavně tedy rozšiřujete obzory.
Tak já vám na oplátku taky trošku rozšířím obzor, ju? Koukněte se vlevo nahoře do kolonky "Oznámení" a zkuste si tam počíst, co se tady smí, a co nesmí.
Není tady
Ahoj, přítel nosí kontaktní čočky a kupoval si je vždycky v optice, ale vycházelo to docela draho, tak jsme začali objednávat na netu buď na www.cocky-kontaktni.cz nebo tady www.cocky-optika.cz Vezmu je vždycky tam, kde zrovna vychází nejlíp. Zatím nebyl problém.
Není tady
Děcka máte někdo zkušenost s TopVue? Mám teď Johnson, a poslední dobou mi z nich řežou oči. Nebo to může být třeba roztokem? Nemáte někdo zkušenost?
Není tady
Simmka napsal(a):
Ahoj, přítel nosí kontaktní čočky a kupoval si je vždycky v optice, ale vycházelo to docela draho, tak jsme začali objednávat na netu buď na www.cocky-kontaktni.cz nebo tady www.cocky-optika.cz Vezmu je vždycky tam, kde zrovna vychází nejlíp. Zatím nebyl problém.
Ten první e-shop používám taky a jsem s ním spokojená, čočky tam mají levnější než v optice. Každopádně i tak chodím k doktorovi nebo optometristovi na pravidelné kontroly a přeměření zraku právě do té kamenné optiky .
Není tady