27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Miluju dobré jídlo a vaření. Nala jsem stránku mnam.cz a je to takové domácí prostřeno. Neslyel o tom někdo? Chtěla bych zkusit pohostit někoho jiného ne rodinu a zjistit, jestli to doopravdy umím
Není tady
To zní celkem zajímavě. Akorát se teď dívám a koda, e není ádná hostina v Brně, docela bych to zkusila
Není tady
Já jsem o tom u taky slyela, myslím, e v zahraničí (Německo) to bene funguje..a to dojde k nám do Olomouce, tak se rada přihlásím
Není tady
lucis napsal(a):
Já jsem o tom u taky slyela, myslím, e v zahraničí (Německo) to bene funguje..a to dojde k nám do Olomouce, tak se rada přihlásím
No právě, ne to dojde do Brna, tak to bude asi chvilku trvat, ale teď u tam jedno menu vyskočilo i v Brně, tak snad to brzo příjde i do Olomouce
Není tady
lucis napsal(a):
No právě, já jsem z Brna a tady teda zatím taky nic, take čekám do Prahy se mi jezdit opravdu nechce, ale zase mám strach být z Brna jako první
Není tady
Já jsem byla u přátel v Praze a jako překvápko jsme večer vyrazili na veceri pres mnam Party byla u jedne moc mile slecny, lidi naprto super
Jinak jsem z Brna, a a se odhodláte, určitě ráda zajdu
Není tady
Já se teď zrovna chystám na menicko podle masterchefa... Pak dam info, jaky to bylo
Není tady
Take naprostá paráda!!! ROzhodně doporučuji aspoň zkusit
Není tady