29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Miluju dobré jídlo a vaření. Našla jsem stránku mnam.cz a je to takové domácí prostřeno. Neslyšel o tom někdo? Chtěla bych zkusit pohostit někoho jiného než rodinu a zjistit, jestli to doopravdy umím
Není tady
To zní celkem zajímavě. Akorát se teď dívám a škoda, že není žádná hostina v Brně, docela bych to zkusila
Není tady
Já jsem o tom už taky slyšela, myslím, že v zahraničí (Německo) to bežne funguje..až to dojde k nám do Olomouce, tak se rada přihlásím
Není tady
lucis napsal(a):
Já jsem o tom už taky slyšela, myslím, že v zahraničí (Německo) to bežne funguje..až to dojde k nám do Olomouce, tak se rada přihlásím
No právě, než to dojde do Brna, tak to bude asi chvilku trvat, ale teď už tam jedno menu vyskočilo i v Brně, tak snad to brzo příjde i do Olomouce
Není tady
lucis napsal(a):
No právě, já jsem z Brna a tady teda zatím taky nic, takže čekám do Prahy se mi jezdit opravdu nechce, ale zase mám strach být z Brna jako první
Není tady
Já jsem byla u přátel v Praze a jako překvápko jsme večer vyrazili na veceri pres mnam Party byla u jedne moc mile slecny, lidi naprto super
Jinak jsem z Brna, a až se odhodláte, určitě ráda zajdu
Není tady
Já se teď zrovna chystám na menicko podle masterchefa... Pak dam info, jaky to bylo
Není tady
Takže naprostá paráda!!! ROzhodně doporučuji aspoň zkusit
Není tady