18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky ná malý dostal příernou rýmu je celý zahleněný, ze spaní se budí, nemůe dýchat. Kapu mu Libenar, ale nezdá se e to zabírá a nelepí se to, jaký máte zkuenosti vy. Je něco co pomůe?
Není tady
Ten Libenar není na rýmu, sloí na pročitění nosíku, je to prakticky čistá voda a slouí k ředění sopliku a lehčímu odsávání. Na rýmu je nejlepí sprej PHYSIOMER Baby Jemný, je s mořskou vodou a zabírá.
Není tady
Já si nejsem jistá nosní spreje a kapky obsahují hromadu chemie a jsou snad i návykové.
Není tady
Ve spreji physiomer je mořská voda ádná chemie a návykový není ale podívej se na stránky physiomer.cz. O kapkách jsem četla e se mají uívat jen určitou dobu, a pak se stávají návykové.
Není tady
Mě vdy pomůe Brumare https://www.zbozi.cz/vyrobek/brumare-1m … 10ml-10mg/
Není tady
Pokud nechcete dávat dítěti do nosíku ádnou chemii, zkuste nosní sprej Stérimar. Mrkněte na jejich www.sterimar.cz
Není tady
Léčený rýmy trvá 7 dní a neléčená taky...Já jsem zastáncem přírodní cesty. Take do nosu jedině mořskou vodu ve spreji nebo babičky recept táva z cibule - je to troku hardcore, ale dá se to:-) K tomu je potřeba ládovat se hodně vitamínem C, ideálně teplá ( ne horká) voda s citronem a medem. A pak přírodní posilovače imunity - echinacea, hlíva a řada dalích.
A taky je dobré si alespoň jeden den lehnout, pokud se k rýmě přidá kalík. Kdy s tím chodíte mezi lidi, jen si ukodíte a jetě nakazíte ostatní...
Není tady
Výborná rada pro ty, co chodí do práce....Ne kadý si můe jen tak na den lehnout.
A vzít si na týden neschopenku a zůstat bez peněz, to kadý raděj přechodí, pokud můe....
Není tady
Na stérimar nedám doustit, syn je náchylný k infekcím. Preventivně s ním sniujeme riziko dalích komplikací spojených s infekční rýmou.
Není tady
Známá nedá dopustit na NASIVIN SINUS SIRUP. Působí při onemocnění rýmou přímo na dutiny jako prevence proti jejich zánětu. Nevím, jak staré je Vae dítě - podává se to od tří let. My velcí si kupujeme Sinupret zelené tabletky se stejným účinkem.
Není tady
Na jejich stránkách jsem se dočetla,e je účinný díky mořské vodě.
Není tady