1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1
Přimět syna udělat to, co nechce, byl pro mě vdy velký oříek. Ale teď se bloknul totálně a i kdy má palec snad dvojnásobný, protoe mu zahnisal zarostlý nehet, tak ho prostě nechce vyčistit. Máme prý za děti zodpovědnost, take kdyby o palec přiel, problémy bych s tím měla já. Jene jak dítě donutit. Nelo to ani násilím, nohou stále hýbal. Asi budu za pořádného blbce, kdy s tím pojedu k dětské lékařce, co? Nebo řeili jste někdo podobný problém?
Není tady
Kolik je mu roků?
Není tady
Se zaníceným nehtem k doktorce... o PALEC nepřijde, neboj , ale oetřit je to potřeba. Krom toho dr. by si měla měla poradit i s nespolupracujícím děckem
Není tady
Tulipánko, u to, e zarůstá nehet, není nic příjemnýho. (Znám z vlastní zkuenosti a napravují to i na plastice.) A kdy je palec zhnisaný, určitě by to chtělo ihned k doktorovi, kde si s ním (klukem i palcem) jistě poradí. Dovezla bych ho na pohotovost, neodkládala bych to. Nepárej se s ním.
Není tady
Moc děkuji za odpovědi. Díval se na to vagr, zdravotní bratr, a prý to do pondělí vydrí. Ale asi ho to fakt bolí, nedá si na to ani sáhnout. Jene já fakt nemám ádnou "páku", jak ho k tomu donutit, snad to nebude muset být pod narkózou
Není tady
Tulipánka napsal(a):
8,5
Jestli to vidis coby mama jako "au", tak rychle chirurga. Ten to da do poradku...
Není tady
Tulipánko, nezlob se na mě, ale ty, jako máma 8,5 letého kluka, ho nedokáe dostat k doktorovi, kdy to potřebuje? On má nějaký problém ? Teď nemyslím ten palec - jasně e se bojí, jeliko to hodně bolí.
Není tady
Judy, nezlob se taky na mě , já jako máma ho k doktorovi dostanu, ale já sama mu to nedokáu vyčistit, protoe ani manel ho nedokáe udret tak, aby byla noha v klidu. Proto to tady řeím, e půjdeme s takovouhle "blbostí" k doktorce.
Není tady
Kdy něco hnisá, není to přece blbost. Kdybyste neváhali, u to mohl mít dávno oetřený. Lékaři a sestřičky si s ním poradí. A určitě na něj bude působit i prostředí a dá si třeba víc říct ne doma. Taky se důvěra ke zdravotníkům hodí do budoucna.
I já jsem s okem zbytečně váhala (kolíky), ale pak jsem byla moc ráda, e mě oetřil odborník. Proč taky zbytečně oslepnout, e? A zhnisaná rána můe způsobit pěknou otravu.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Judy, nezlob se taky na mě
, já jako máma ho k doktorovi dostanu, ale já sama mu to nedokáu vyčistit, protoe ani manel ho nedokáe udret tak, aby byla noha v klidu. Proto to tady řeím, e půjdeme s takovouhle "blbostí" k doktorce.
Jejda, no tak to jo, já to pochopila tak, e ho nedostane k lékaři. A blbost to určitě není, jen běte. To mu fakt sama nevyčistí.
Ale já si vzpomínám - kdy mně někdy zaroste nehet na noze, tak hned v počátečním stadiu na to leju Jodisol - větinou to pomůe (to třeba pro přítě). Jednou jsem s tím musela taky k doktorovi, kde mi to vyčistili a já to pak na radu lékaře právě doma oetřovala tím Jodisolem a spravilo se to.
Není tady
Judyna napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Judy, nezlob se taky na mě
, já jako máma ho k doktorovi dostanu, ale já sama mu to nedokáu vyčistit, protoe ani manel ho nedokáe udret tak, aby byla noha v klidu. Proto to tady řeím, e půjdeme s takovouhle "blbostí" k doktorce.
Jejda, no tak to jo, já to pochopila tak, e ho nedostane k lékaři. A blbost to určitě není, jen běte. To mu fakt sama nevyčistí.
Ale já si vzpomínám - kdy mně někdy zaroste nehet na noze, tak hned v počátečním stadiu na to leju Jodisol - větinou to pomůe (to třeba pro přítě). Jednou jsem s tím musela taky k doktorovi, kde mi to vyčistili a já to pak na radu lékaře právě doma oetřovala tím Jodisolem a spravilo se to.
:-) Zkouela jsem to vyčistit u před pár dny, ale to u ho to bolelo a nechtěl si to nechat vyčistit. Pak pár dní nic neříkal, myslela jsem, e se to spravilo a včera mi ukázal u palec celý nateklý . Dnes mi to připadalo troku lepí, take k doktorce půjdeme a zítra.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Přimět syna udělat to, co nechce, byl pro mě vdy velký oříek. Ale teď se bloknul totálně a i kdy má palec snad dvojnásobný, protoe mu zahnisal zarostlý nehet, tak ho prostě nechce vyčistit. Máme prý za děti zodpovědnost, take kdyby o palec přiel, problémy bych s tím měla já. Jene jak dítě donutit. Nelo to ani násilím, nohou stále hýbal. Asi budu za pořádného blbce, kdy s tím pojedu k dětské lékařce, co? Nebo řeili jste někdo podobný problém?
Tulipánko, co to píe za nesmysly? Přece nejde o to, kdo bys tím měl problémy, ale aby syn byl zdravý.
Jak máme PRÝ za děti zodpovědnost? Jaký PRÝ? Rodiče mají za nezletilé děti zodpovědnost. Ze zákona, jestli ti nedochází, e fakticky. Co to tady plácá? To je snad normální, e s ním pojede k lékaři, jestli má zdravotní problém.
Není tady
Stránky: 1