Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 17. 9. 2016 18:23

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Nechce si nechat ošetřit zanícený palec

Přimět syna udělat to, co nechce, byl pro mě vždy velký oříšek. Ale teď se bloknul totálně a i když má palec snad dvojnásobný, protože mu zahnisal zarostlý nehet, tak ho prostě nechce vyčistit. Máme prý za děti zodpovědnost, takže kdyby o palec přišel, problémy bych s tím měla já. Jenže jak dítě donutit. Nešlo to ani násilím, nohou stále hýbal. Asi budu za pořádného blbce, když s tím pojedu k dětské lékařce, co? Nebo řešili jste někdo podobný problém?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#2 17. 9. 2016 18:25

Soleil
♥♥♥♥♥--

Re: Nechce si nechat ošetřit zanícený palec

Kolik je mu roků?

Není tady

#3 17. 9. 2016 18:26

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

8,5

Není tady

#4 17. 9. 2016 18:56

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Se zaníceným nehtem k doktorce... o PALEC  nepřijde,  neboj , ale ošetřit je to potřeba. Krom toho dr. by si měla  měla poradit i s nespolupracujícím děckem

Není tady

#5 17. 9. 2016 19:05

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánko, už to, že zarůstá nehet, není nic příjemnýho. (Znám z vlastní zkušenosti a napravují to i na plastice.) A když je palec zhnisaný, určitě by to chtělo ihned k doktorovi, kde si s ním (klukem i palcem) jistě poradí. Dovezla bych ho na pohotovost, neodkládala bych to. Nepárej se s ním.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#6 17. 9. 2016 19:23

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Moc děkuji za odpovědi. Díval se na to švagr, zdravotní bratr, a prý to do pondělí vydrží. Ale asi ho to fakt bolí, nedá si na to ani sáhnout. Jenže já fakt nemám žádnou "páku", jak ho k tomu donutit, snad to nebude muset být pod narkózou sad

Není tady

#7 17. 9. 2016 21:33

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Tulipánka napsal(a):

8,5

Jestli to vidis coby mama jako "au", tak rychle chirurga. Ten to da do poradku...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#8 17. 9. 2016 22:41

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánko, nezlob se na mě, ale ty, jako máma 8,5 letého kluka, ho nedokážeš dostat k doktorovi, když to potřebuje? On má nějaký problém ? Teď nemyslím ten palec - jasně že se bojí, jelikož to hodně bolí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#9 18. 9. 2016 12:12

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Judy, nezlob se taky na mě smile , já jako máma ho k doktorovi dostanu, ale já sama mu to nedokážu vyčistit, protože ani manžel ho nedokáže udržet tak, aby byla noha v klidu. Proto to tady řeším, že půjdeme s takovouhle "blbostí" k doktorce.

Není tady

#10 18. 9. 2016 14:06

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Když něco hnisá, není to přece blbost. Kdybyste neváhali, už to mohl mít dávno ošetřený. Lékaři a sestřičky si s ním poradí. A určitě na něj bude působit i prostředí a dá si třeba víc říct než doma. Taky se důvěra ke zdravotníkům hodí do budoucna.
I já jsem s okem zbytečně váhala (kolíky), ale pak jsem byla moc ráda, že mě ošetřil odborník. Proč taky zbytečně oslepnout, že? A zhnisaná rána může způsobit pěknou otravu.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#11 18. 9. 2016 19:10

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Judy, nezlob se taky na mě smile , já jako máma ho k doktorovi dostanu, ale já sama mu to nedokážu vyčistit, protože ani manžel ho nedokáže udržet tak, aby byla noha v klidu. Proto to tady řeším, že půjdeme s takovouhle "blbostí" k doktorce.

Jejda, no tak to jo, já to pochopila tak, že ho nedostaneš k lékaři. A blbost to určitě není, jen běžte. To mu fakt sama nevyčistíš.
Ale já si vzpomínám - když mně někdy zaroste nehet na noze, tak hned v počátečním stadiu na to leju Jodisol - většinou to pomůže (to třeba pro příště). Jednou jsem s tím musela taky k doktorovi, kde mi to vyčistili a já to pak na radu lékaře právě doma ošetřovala tím Jodisolem a spravilo se to.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 18. 9. 2016 20:14

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Judyna napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Jejda, no tak to jo, já to pochopila tak, že ho nedostaneš k lékaři. A blbost to určitě není, jen běžte. To mu fakt sama nevyčistíš.
Ale já si vzpomínám - když mně někdy zaroste nehet na noze, tak hned v počátečním stadiu na to leju Jodisol - většinou to pomůže (to třeba pro příště). Jednou jsem s tím musela taky k doktorovi, kde mi to vyčistili a já to pak na radu lékaře právě doma ošetřovala tím Jodisolem a spravilo se to.

:-) Zkoušela jsem to vyčistit už před pár dny, ale to už ho to bolelo a nechtěl si to nechat vyčistit. Pak pár dní nic neříkal, myslela jsem, že se to spravilo a včera mi ukázal už palec celý nateklý sad . Dnes mi to připadalo trošku lepší, takže k doktorce půjdeme až zítra.

Není tady

#13 18. 9. 2016 20:38

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Přimět syna udělat to, co nechce, byl pro mě vždy velký oříšek. Ale teď se bloknul totálně a i když má palec snad dvojnásobný, protože mu zahnisal zarostlý nehet, tak ho prostě nechce vyčistit. Máme prý za děti zodpovědnost, takže kdyby o palec přišel, problémy bych s tím měla já. Jenže jak dítě donutit. Nešlo to ani násilím, nohou stále hýbal. Asi budu za pořádného blbce, když s tím pojedu k dětské lékařce, co? Nebo řešili jste někdo podobný problém?

Tulipánko, co to píšeš za nesmysly? Přece nejde o to, kdo bys tím měl problémy, ale aby syn byl zdravý. va
Jak máme PRÝ za děti zodpovědnost? Jaký PRÝ? Rodiče mají za nezletilé děti zodpovědnost. Ze zákona, jestli ti nedochází, že fakticky. Co to  tady plácáš? va To je snad normální, že s ním pojedeš k lékaři, jestli má zdravotní problém.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí