Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 9. 2016 12:09

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

nákup v Kauflandu

Včera jsem byla nakupovat v Kauflandu ve Zlíně-Čepkov.Měla jsem nákup natolik velký,že ani pás u pokladny nestačil.Paní pokladní markovala tak rychle,že jsem zboží nestačila dávat zpět do vozíku i odkládací plocha za pokladnou nestačila.Poprosila jsem pokladní,jestli může chvíli počkat,než si alespoň část dám do vozíku.Odpověděla:"Nemůžu.My máme na to normy".Na otázku jaké,neodpověděla a markovala dál.Když jsem ji požádala znovu,nereagovala vůbec a markovala si dál hlavanehlava.Co to je za normy,které znepříjemňují nákup kupujícím a také práci pokladních.Vysvětlí mi to někdo???

Není tady

#2 8. 9. 2016 14:13

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: nákup v Kauflandu

Je to nějak tak, že jejich hodnocení je závislé (i)na rychlosti, s jakou markují. Mají na to dokonce tabulky, kde se vyhodnocuje na všem zaměstnancům přístupné nástěnce pomocí barevných puntíků, jak na tom která pracovnice je. Když je pomalá, tak je to špatné.
Takže pokud vám, jako zákaznici, vyjde vstříc, hned by se to objevilo v jejím záznamu jako pomalost.

Aspoň tak je to u nás - zkušenost jedné brigádnice. Když jde někdo z manažerů s kontrolním nákupem a prodavačka se nepodívá to vozíku, okamžitý vyhazov.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 8. 9. 2016 18:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vysvětlí mi to někdo???
To nevím... ae tady máš pohled z druhý strany
http://mojevelkepriznani.blogspot.cz/20 … ladni.html

A kdybys to náhodou nedočtla do konce, věz, že ta paní není Kaufu zhrzená milenka, ale že se jí tam - až na vejplatu - v podstatě líbilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 9. 9. 2016 11:48

flink
♥♥♥♥♥--

Občas jezdím nakupovat do Rakouska a nenarazil jsem tam na tak kyselé ksichty u pokladny jako v Kauflandu v Brně.

Není tady

#5 9. 9. 2016 13:14

gemi
♥♥♥♥♥♥-

flink napsal(a):

Občas jezdím nakupovat do Rakouska a nenarazil jsem tam na tak kyselé ksichty u pokladny jako v Kauflandu v Brně.

noo...    jestli jsi přečetl   aspon ČÁST   z odkazu Heleny (včera 18.41)  -  možná  wink  to uvidíš   jinak

Není tady

#6 9. 9. 2016 13:59

flink
♥♥♥♥♥--

gemi napsal(a):

flink napsal(a):

noo...    jestli jsi přečetl   aspon ČÁST   z odkazu Heleny (včera 18.41)  -  možná  wink  to uvidíš   jinak

Přečetl jsem si jej celý. To nevyrací mé tvrzení. Jestli se prodavačky považují za málo doceněné, potom by se měli domluvit a něco s tím udělat. Druhá strana mince zase říká, že tuhle práci na jejich úrovni by zvládnul i dva týdny trénovaný makak. Běžná praxe totiž je, že prodavači, brigádníci nebo doplňovači neví, co to vůbec rovnají, kde je hledané zboží nebo jaké má parametry. Běžně se mi stávalo, že takový člověk mi odpověděl, že doplňuje mouku a já se ptám na cizrnu, o které ani netuší, jestli to náhodou není elektronika

Není tady

#7 9. 9. 2016 17:22

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, to je prostě kolotoč. Dříve byly všechny prodavačky vyučené v oboru, dokonce měly i základy psychologie. Nyní je tato práce naprosto ponížena právě jen na nějaké doplňovačky, bere se kdekdo bez jakékoliv kvalifikace jen proto, aby se tato práce mohla označit tak, jak píše Flink, čili hlavně minimálně zaplatit. Že to odnášejí zákazníci (vedle těch "podavček"), to nikoho nezajímá. Hlavní je přece zisk. Kyselým ksichtům se nedivím.

Teď tam pracuje jedna bývalá kolegyně - ing. Ale nevím, jestli nastálo nebo brigádně.

To neustálé sledování (vlastně omezování osobní svobody) lidí, kteří tuto práci vykonávají, je neskutečné.

Upravil(a) Judyna (9. 9. 2016 17:48)

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#8 9. 9. 2016 18:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli se prodavačky považují za málo doceněné, potom by se měli domluvit a něco s tím udělat. Druhá strana mince zase říká, že tuhle práci na jejich úrovni by zvládnul i dva týdny trénovaný makak.
Právě proto, že platí věta dvě, těžko provést to, co navrhuješ v tý první.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#9 9. 9. 2016 20:08

brela2004
♥♥♥----

Když mám velký nákup, tak si ho svým tempem skládám do tašek a nezaplatím dřív, dokud nemám zboží v koši. A když mi to tam některá takhle hrne, tak si dám pěkně načas. Za tu tržbu, kterou jim tam nechám si zasloužím slušné jednání. No ne ?!

Není tady

#10 9. 9. 2016 21:24

flink
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Jestli se prodavačky považují za málo doceněné, potom by se měli domluvit a něco s tím udělat. Druhá strana mince zase říká, že tuhle práci na jejich úrovni by zvládnul i dva týdny trénovaný makak.
Právě proto, že platí věta dvě, těžko provést to, co navrhuješ v tý první.

Inu, ano. lol S největší pravděpodobností

Není tady

#11 9. 9. 2016 21:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Flinku, věř tomu, že pokud by svoji práci měli dělat pořádně, kvalifikovaně a s ohledem na zákazníka, makak by nestačil.
To, jak to teď je, z této profese udělala honba za ziskem - chceš-li - trh. A znovu opakuji - bez ohledu na zákazníka a nehledě na pracovní podmínky zaměstnanců.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí