Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 8. 9. 2016 11:45

Evička35
♥------

Jaké CAR? Repromeda Brno, Reprofit Brno, Fakultní nemocnice

Dobrý den. Asi každý z nás si myslel, že mít dítě není žádný problém a ono ejhle u nás to problém je. Po pročtených diskuzích a hodinách na internetu jsem se uklidnila, že v tom nejsme sami a konečně se dokopala k tomu se podívat, jaké máme tedy možnosti. Nikdo v našem okolí nemusel kliniku navštívit, tudíž se obracím na vás a žádám o radu. Jaké máte zkušenosti s centry v Brně? A podle čeho jste se hlavně rozhodli? děkuju

Není tady

#2 26. 10. 2016 13:24

Evalyn
♥------

Re: Jaké CAR? Repromeda Brno, Reprofit Brno, Fakultní nemocnice

Ahoj Evi, já jsme si to taky myslela, hezky jsi to napsala:) já jsem měla volbu jednoduchou, moje sestra měla ten stejný problém, takže chodíme do Repromedy v Brně, kam chodila ona. Zatím se psychicky připravujeme na druhé IVF, na první pokus se nám nepostestilo, ale sestra to měla hned na první pokus smile

Není tady

#3 26. 1. 2017 12:13

Evička35
♥------

Děkuji za doporučení. Je to už nějakou dobu a stále zvažuji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a ještě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, že chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A už jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?

Není tady

#4 26. 1. 2017 12:13

Evička35
♥------

Děkuji za doporučení. Je to už nějakou dobu a stále zvažuji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a ještě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, že chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A už jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?

Není tady

#5 30. 1. 2017 11:57

Evalyn
♥------

Já jsem tam moc spokojená, i když se na první nezadařilo. Chodím k paní doktorce Hromadové a ta je moc milá a hodně mě uklidňuje. Však můžeš zkusit jít tam a uvidíš, jak se ti to bude zdát. Ted se chystáme na KET, takže doufám, že se už tentokrát zadaří smile

Není tady

#6 27. 2. 2017 8:43

Evička35
♥------

Tak už je teda rozhodnuto smile jdeme do Repromedy, v pátek jsem potkala manželský pár, který tam chodí, úplně náhodou a říkali taky, že jsou spojeni zatím, ale jméno doktorky si nepamatuji smile) Tak pak dej vedět, až budeš mít po KET

Není tady

#7 22. 3. 2017 11:50

Evalyn
♥------

Tak minulej měsíc to nevyšlo, protože jsem byla naprosto hotová, chytla jsem nějakou šílenou chřipku. Takže doufám, že duben bude tím šastným měsícem smile Co ty, už jsi byla na vstupní kontorle? smile

Není tady

#8 30. 3. 2017 11:25

Roxie
♥------

Holky ráda bych se přidala .. Minulej týden jsem dostala od gynekologa doporučení obrátit se na nějaké centrum a popravdě jsem z toho pořád trochu v šoku .. jak jste se z toho vzpamatovaly?

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí