1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den. Asi kadý z nás si myslel, e mít dítě není ádný problém a ono ejhle u nás to problém je. Po pročtených diskuzích a hodinách na internetu jsem se uklidnila, e v tom nejsme sami a konečně se dokopala k tomu se podívat, jaké máme tedy monosti. Nikdo v naem okolí nemusel kliniku navtívit, tudí se obracím na vás a ádám o radu. Jaké máte zkuenosti s centry v Brně? A podle čeho jste se hlavně rozhodli? děkuju
Není tady
Ahoj Evi, já jsme si to taky myslela, hezky jsi to napsala:) já jsem měla volbu jednoduchou, moje sestra měla ten stejný problém, take chodíme do Repromedy v Brně, kam chodila ona. Zatím se psychicky připravujeme na druhé IVF, na první pokus se nám nepostestilo, ale sestra to měla hned na první pokus
Není tady
Děkuji za doporučení. Je to u nějakou dobu a stále zvauji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a jetě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, e chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A u jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?
Není tady
Děkuji za doporučení. Je to u nějakou dobu a stále zvauji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a jetě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, e chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A u jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?
Není tady
Já jsem tam moc spokojená, i kdy se na první nezadařilo. Chodím k paní doktorce Hromadové a ta je moc milá a hodně mě uklidňuje. Vak můe zkusit jít tam a uvidí, jak se ti to bude zdát. Ted se chystáme na KET, take doufám, e se u tentokrát zadaří
Není tady
Tak u je teda rozhodnuto jdeme do Repromedy, v pátek jsem potkala manelský pár, který tam chodí, úplně náhodou a říkali taky, e jsou spojeni zatím, ale jméno doktorky si nepamatuji
) Tak pak dej vedět, a bude mít po KET
Není tady
Tak minulej měsíc to nevylo, protoe jsem byla naprosto hotová, chytla jsem nějakou ílenou chřipku. Take doufám, e duben bude tím astným měsícem Co ty, u jsi byla na vstupní kontorle?
Není tady
Holky ráda bych se přidala .. Minulej týden jsem dostala od gynekologa doporučení obrátit se na nějaké centrum a popravdě jsem z toho pořád trochu v oku .. jak jste se z toho vzpamatovaly?
Není tady
Stránky: 1