8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den. Asi kadý z nás si myslel, e mít dítě není ádný problém a ono ejhle u nás to problém je. Po pročtených diskuzích a hodinách na internetu jsem se uklidnila, e v tom nejsme sami a konečně se dokopala k tomu se podívat, jaké máme tedy monosti. Nikdo v naem okolí nemusel kliniku navtívit, tudí se obracím na vás a ádám o radu. Jaké máte zkuenosti s centry v Brně? A podle čeho jste se hlavně rozhodli? děkuju
Není tady
Ahoj Evi, já jsme si to taky myslela, hezky jsi to napsala:) já jsem měla volbu jednoduchou, moje sestra měla ten stejný problém, take chodíme do Repromedy v Brně, kam chodila ona. Zatím se psychicky připravujeme na druhé IVF, na první pokus se nám nepostestilo, ale sestra to měla hned na první pokus
Není tady
Děkuji za doporučení. Je to u nějakou dobu a stále zvauji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a jetě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, e chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A u jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?
Není tady
Děkuji za doporučení. Je to u nějakou dobu a stále zvauji(a popravdě ted bylo velice hektické období) a jetě jsme se na nikoho neobrátili. Zatím jsme rozhodnuti, e chceme jít buď do Repromedy nebo do Reprofitu. A u jsi podstoupila druhé IVF? Zadařilo se?
Není tady
Já jsem tam moc spokojená, i kdy se na první nezadařilo. Chodím k paní doktorce Hromadové a ta je moc milá a hodně mě uklidňuje. Vak můe zkusit jít tam a uvidí, jak se ti to bude zdát. Ted se chystáme na KET, take doufám, e se u tentokrát zadaří
Není tady
Tak u je teda rozhodnuto jdeme do Repromedy, v pátek jsem potkala manelský pár, který tam chodí, úplně náhodou a říkali taky, e jsou spojeni zatím, ale jméno doktorky si nepamatuji ) Tak pak dej vedět, a bude mít po KET
Není tady
Tak minulej měsíc to nevylo, protoe jsem byla naprosto hotová, chytla jsem nějakou ílenou chřipku. Take doufám, e duben bude tím astným měsícem Co ty, u jsi byla na vstupní kontorle?
Není tady
Holky ráda bych se přidala .. Minulej týden jsem dostala od gynekologa doporučení obrátit se na nějaké centrum a popravdě jsem z toho pořád trochu v oku .. jak jste se z toho vzpamatovaly?
Není tady
Dobrý den eny, mohla by se některá z vá rozepsat o zkuenostech s umělým oplodněním a doporučením na nějakou supr kliniku. Protoe se mi nedařilo otěhotnět, zali jsme oba s manelem k doktorovi a zjistilo se, e já jsem v pořádku (co jsem ale tak nějak tuila, protoe mám u dceru z předchozího vztahu a manel zatím ádné děti nemá), ale e manel má pomalé spermie, co je teda u nás ten kámen úrazu. Společné dítě ale moc chceme, take jsme se rozhodli si vypomoct umělým oplodněním a chceme vybrat nejlepí kliniku a zajímal by nás nějaký popis toho, na co se máme připravit a co nás čeká.
Není tady
Kulíek93 napsal(a):
Dobrý den eny, mohla by se některá z vá rozepsat o zkuenostech s umělým oplodněním a doporučením na nějakou supr kliniku. Protoe se mi nedařilo otěhotnět, zali jsme oba s manelem k doktorovi a zjistilo se, e já jsem v pořádku (co jsem ale tak nějak tuila, protoe mám u dceru z předchozího vztahu a manel zatím ádné děti nemá), ale e manel má pomalé spermie, co je teda u nás ten kámen úrazu. Společné dítě ale moc chceme, take jsme se rozhodli si vypomoct umělým oplodněním a chceme vybrat nejlepí kliniku a zajímal by nás nějaký popis toho, na co se máme připravit a co nás čeká.
Pokud máte jen tento problém, tak na to by mohla pomoci jen inseminace, je zbytečné (a hodně náročné) se hnát hned do umělého oplodnění. Ale to se ve dozvíte v CAR. Drím pěsti.
Není tady
A máte s tím nějakou osobní zkuenost? Nějaké doporučení na kliniku, kam zajít?
Není tady
Kulíek93 napsal(a):
A máte s tím nějakou osobní zkuenost? Nějaké doporučení na kliniku, kam zajít?
Kliniku si vyberte nějakou místní u Vás. S tím těko radit, kdy poradím kliniku v jiních Čechách a budete třeba z Ostravy, to je zbytené jezdit takovou dálku. Ono to bude vude podobné. Pokud byste chtěla vyloeně recenze, tak asi najdete na netu nebo na tohle jsou určitě lepí diskusní fora určené pro ty, které se snaí otěhotnět. Tam lépe poradí a určitě tam najdete i zkuenosti s CAR klinikou u vás v okolí. Najdete tam hodně en, které na danou kliniku chodí či chodily.
Jen jsem Vás chtěla povzbudit, e Vá problém je celkem "maličkost", e to bude určitě dobré a e je dost dobře moné, e na tohle pomůe jedna či pár inseminací, co je úplná brnkačka. Na umělé oplodnění je času dost, a kdy nic jiného nepůjde. Určitě to dobře dopadne, drím pěsti!
Není tady
Moc děkuji :-) Docela jste mě uklidnila. Jak u se snaíme nějakou dobu a pořád nic, tak to na mě čím dál častěji padá. Přijde mi, e vude vidím jen samý těhotný enský :-D no člověku to někdy leze na mozek u :-( Jsem z Brna, tak si udělám průzkum, co je tady za monosti a někam nás u objednám.
Není tady
Dobrý den, zkuste se podívat na kliniku IVF ve Zlíně, z Brna to nemáte a tak daleko a za mě rozhodně stojí za to tam zajet, i kdy je to dál. Moc nám tam s manelem pomohli. U jsme byli bezradní a moc se trápili tím, e mi nelo otěhotnět. Přístup doktorů a vůbec celého personálu na klinice nám ale vrátil naději a rozhodli jsme se nevzdát. Podstoupili jsme teda umělé oplodnění a podařilo se mi otěhotnět na třetí pokus. Kliniku jsme si vybrali hlavně na základě jejich výsledků, mají opravdu velkou úspěnost a jezdí se tam léčit i páry ze zahraničí, take to u o něčem vypovídá. Určitě ta klinika stojí aspoň za zváení :-) ale jak říkám, já na ni nedám dopustit.
Není tady
Dobrý den, já teda musím souhlasit s tím, e za péčí se opravdu vyplatí dojet. A z Brna do Zlína to opravdu není daleko. Kamarádka tam dojíděla a byla s jejich péčí maximálně spokojená. Ona je docela plaan, veho se bojí, hlavně neznámého. Ale tady právě byla spokojená, protoe lékaři i celý personál k ní byli moc milí a hlavně jí ve vysvětlili tak, e vemu hned rozuměla.
Není tady
V Brně doporučuji centra jako Reprofit a IVF Clinic Brno. Při výběru zvate úspěnost léčby, specializaci, reference a přístup ke konzultacím. Doufám, e vám to pomůe. Přeji hodně těstí. https://retrobowlgame.io
Upravil(a) janepinkman (20. 8. 2024 4:48)
Není tady
Stránky: 1