|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Brzy se v našich kinech představí nový film režiséra Dana Wlodarczyka Zloději zelených koní. Jde o drama, inspirované románem Jiřího Hájíčka a natočené podle scénáře Hany Wlodarczykové, Dana Wlodarczyka a Petra Jarchovského.
Kdo by neznal vltavíny? Úchvatné polodrahokamy zelenkavé barvy. V novém snímku hrají jednu z hlavních rolí spolu s Markem Adamczykem v roli Pavla, studenta geologie, a Pavlem Liškou coby
Více o filmu zde: http://babinet.cz/clanek-19303-filmova- … -koni.html
Není tady
Viděl jsem ho poprvé před pár měsíci. A taky se mi líbil. Hned bych vyrazil kutat vltavíny :-D .... A Liška byl super
Není tady
Díky za sdílení! Film Zloději zelených koní vypadá opravdu zajímavě. Mám pocit, že by mohl být skvělou příležitostí k zamyšlení o různých aspektech života, podobně nám pomáhá reflektovat naše zkušenosti. Těším se na premiéru!
Není tady
Doporučujete shlédnout? Lišku mám moc ráda, ale hodnocení to nemá tak vysoké.
Není tady
Viděl jsem ho poprvé před pár měsíci.
Není tady