25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
S přítelem jsme spolu teprve 2 týdny a on už mě během té doby stihnul představit rodině i kamarádům. Dokonce mě s sebou berou na výlet, kam se jede kvůli narozeninám jeho malé sestřičky. Jeho sestra i on říkají, že už patřím do rodiny.. Přijde mi že na to jde moc rychle. Před ním jsem měla jen jeden vztah, který byl špatný v tom smyslu, že jsme spolu byli rok a za celou dobu mě nepředstavil rodičům ani jsme nikam moc nechodili a viděli jsme se zřídka. Takže nevím, jak má takový normální vztah probíhat.
Co myslíte? Jde na to moc rychle nebo je to normální? Chtěla bych, aby to tentokrát vyšlo.
Děkuji
Není tady
Nauč se brát, co Ti život nabízí
Není tady
Pro mě by to bylo moc rychle.
Pro tebe to bude takové, jaké to budeš chtít a jaké to dovolíš. Kdybys nechtěla, tak by tě přece rodičům nepředstavoval. Anebo tě tam dotáhl násilím?
Není tady
Si myslím, že kolik té dívence je, jestli 15, 25, nebo ...cetpet...
Upravil(a) Dorka (6. 8. 2016 17:57)
Není tady
flink napsal(a):
Kolik je tobě, svalovče, že dáváš takovéhle univerzální rady?
Co když jí je třeba krásných sedmnáct?
No, kdybych se nemýlila, tak potěš koště za takové rady...!
Není tady
Dorka napsal(a):
flink napsal(a):
Kolik je tobě, svalovče, že dáváš takovéhle univerzální rady?
No, kdybych se nemýlila, tak potěš koště za takové rady...!
Dorko, při stavu filtrů na Tvých drátech bych uvítal, kdyby sis mne přestala všímat. Prosil jsem Tě o to už minimálně jednou. Každopádně věřím, že své koště umíš potěšit.
Není tady
Tebe jsem potěšila, viď?
Není tady
Dorka napsal(a):
Tebe jsem potěšila, viď?
Ani ne. Jsi potvrzením výroku fiktivního doktora Štrosmajera o nadnášení a holubičkách.
Není tady
Take to tak bylo u me s pritelem.Predstavil me rodicum hned prvni tyden naseho vztahu.Vysledek je to mamanek.
Není tady
flink napsal(a):
Dorka napsal(a):
Tebe jsem potěšila, viď?
Ani ne. Jsi potvrzením výroku fiktivního doktora Štrosmajera o nadnášení a holubičkách.
Neni fiktivni. Mel pravdu.
A jina "nestrosmajerska" tvrzeni taky rikaj, ze kde jsou svaly, neni mozek. A nejenom ten.....
To nerad priznava zadnej poradnej MUŽ, ze jo?
Není tady
Dorka napsal(a):
flink napsal(a):
Dorka napsal(a):
Tebe jsem potěšila, viď?
Neni fiktivni. Mel pravdu.
A jina "nestrosmajerska" tvrzeni taky rikaj, ze kde jsou svaly, neni mozek. A nejenom ten.....
To nerad priznava zadnej poradnej MUŽ, ze jo?
Asi proto jsi začala chodit do své "venkovní" posilovny, že?
Mimochodem "fikce postavy" nemá s pravdivostí výroku nic společného
Není tady
Jak to souvisí s tím, že jí po čtrnáci dnech "sestra i on říkají, že už patřím do rodiny"?
Bych asi zbystřila i v tomhle věku...
Lekce logiky je fajn, nicméně určitě to znáš, o těch perlách, že...
Není tady
helena napsal(a):
Lekce logiky je fajn, nicméně určitě to znáš, o těch perlách, že... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A tak doufám, že to, co mě i Tebe tak mrazí
Není tady
Papaye není 17.
Ještě na konci května milovala jiného partnera...
To je fofr...
Předpokládám, že už zase víckrát nenapíše, jako u svého prvního příspěvku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Papaye není 17.
Ještě na konci května milovala jiného partnera...
To je fofr...
Předpokládám, že už zase víckrát nenapíše, jako u svého prvního příspěvku.
Ano, máte pravdu. Spíš to bylo tak, že jsem si nedokázala přiznat pravdu a všechno házela na sebe. Byl tam neřešitelný problém a já si myslela, že ho vyřeším, když se změním. Je to celé dost zamotané a vypisovat to nebudu každopádně by mě zajímal váš názor.
Není tady
Flinku, to o tech svalech, jejich prebytku a naslednem nedostatku jinych "proporci", plati o muzich. Ja klidne muzu chodit na venkovni telocvicnu a "...trsat, trsat, az mi litaj prsa...", a nikterak to me "zenskosti" neublizi...
To by ses divil, kdo se u bab (a MNE!) diva na jaky atributy...
Není tady