27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím maminy. Mám za sebou testy na gestační diabetes a mám docela velkou obavu, e dopadnou patně. Měla ho i moje mamka (té natěstí po porodu zmizel) a moje sestra. Glykémie v krvi mi vyly na lačno 8.3, co je asi hodně, take to pravděpodobně nedopadne. Mám strach, u takhle je v těhotenství hodně omezení s jídlem atd a teď jetě nějaká dieta, ach jo. Jaké máte prosím zkuenosti, jaké mě čekají omezení? díky za vechny rady.
Není tady
A následovat bude reklama na doplněk stravy, e? Poté, co u jsme si vychutnali lazáně s Knorrem, natřeli si zadky Rybilkou,
vystudovali VEM, uvařili v Thermomixu, a nechali si operovat zrak, který nám z toho veho přecházel, na klinice Oftum.
Ví ty co, má drahá? Vezmi si ty svoje reklamní poklady, nama si pr.del rybilkou a hezky si je tam vechny vetkni.
Není tady
Vezmi si ty svoje reklamní poklady, nama si pr.del rybilkou a hezky si je tam vechny vetkni.
No já nevím... jse si jistá, e to na tu diabetes zabere?
Není tady
helena napsal(a):
Vezmi si ty svoje reklamní poklady, nama si pr.del rybilkou a hezky si je tam vechny vetkni.
No já nevím... jse si jistá, e to na tu diabetes zabere? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Určitě!
Není tady