29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím maminy. Mám za sebou testy na gestační diabetes a mám docela velkou obavu, že dopadnou špatně. Měla ho i moje mamka (té naštěstí po porodu zmizel) a moje sestra. Glykémie v krvi mi vyšly na lačno 8.3, což je asi hodně, takže to pravděpodobně nedopadne. Mám strach, už takhle je v těhotenství hodně omezení s jídlem atd a teď ještě nějaká dieta, ach jo. Jaké máte prosím zkušenosti, jaké mě čekají omezení? díky za všechny rady.
Není tady
A následovat bude reklama na doplněk stravy, že? Poté, co už jsme si vychutnali lazáně s Knorrem, natřeli si zadky Rybilkou,
vystudovali VŠEM, uvařili v Thermomixu, a nechali si operovat zrak, který nám z toho všeho přecházel, na klinice Oftum.
Víš ty co, má drahá? Vezmi si ty svoje reklamní poklady, namaž si pr.del rybilkou a hezky si je tam všechny vetkni.
Není tady
Vezmi si ty svoje reklamní poklady, namaž si pr.del rybilkou a hezky si je tam všechny vetkni.
No já nevím... jseš si jistá, že to na tu diabetes zabere?
Není tady
helena napsal(a):
Vezmi si ty svoje reklamní poklady, namaž si pr.del rybilkou a hezky si je tam všechny vetkni.
No já nevím... jseš si jistá, že to na tu diabetes zabere? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Určitě!
Není tady