Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 7. 2016 14:11

lumir
♥------

Nabídka pro všechny ženy bez ohledu na věk

Milé ženy,
prý sem na tento babinet moc mužů nechodí, ale já jsem přišel zcela záměrně. Hned vysvětlím proč.
Dosud jsem napsal a vydal několik knih pro ženy ve věku 30-70 let, samozřejmě přečíst si je mohou i mladší nebo starší. To není vyloučeno.
Ale nyní proč sem píši. Začínám psát novou knihu a její hlavní postavou bude opět žena. Věk a stav nehraje roli, ale rozhodující bude její nevšední příběh.  Nejraději bych našel ženu, která je tělesně postižená a pere se se životem, se svým postižením, a s okolím, většinou úspěšně. Musí tam být naděje pro ostatní čtenářky. 
     Ale mnoho zdravých žen prožívá v životě také své zajímavé a neobyčejné životní příběhy.
    Takže pokud některá z vás by chtěla, aby její životní příběh byl literárně zpracován do románové podoby, samozřejmě pod jiným jménem a místem děje, tak vám tuto možnost nabízím. Zdarma - nic od vás nechci, jen vᚠpříběh. A také vám ale nemohu nic za něj nabídnout, než pár autorských výtisků po vydání,  pro vaše příbuzné a známé.
    Cílem našeho vzájemného úsilí by mělo být to, že povzbudíme stejně postižené ženy, dodáme jim nových sil, novou naději, chu do života a lásku k životu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí