29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu pro příbuzného: předloni přišel o řidičák a jezdil dál, párkrát ho chytli, takže dostal navíc pokuty + proběhl soud ohledně řízení bez ŘP. Soud mu dal souhrný trest: na 3 roky podmínku a zároveň zrušení všech nižších i peněžitých trestů, tj. pokut. Před rokem ho místní Městský úřad vyzval k úhradě pokut. Tak tam jel, vzal sebou Rozsudek soudu, kde se píše o zrušení všech (i) peněžitých trestů, tam si ho ofotili a domů mu poslali dopis, že berou na vědomí, že dle rozsudku jsou pokuty zrušené. Nyní dostal od toho samého Městského úřadu exekuci na plat - jedná se o ty samé pokuty, které byly Rozsudkem zrušeny a dopisem z MÚ potvrzeny jako zrušené.
Co lze v tomto případě dělat? Jak postupovat? Vrátí mu exekutor peníze, které strhl z výplaty? Já jako laik mu říkám, že mi to přijde jako chyba úřednice a ta by mu měla peníze vrátit.... ? Ale samozřejmě nevím vůbec nic, tak zkouším se poptat tady. Předem díky moc za radu.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Prosím o radu pro příbuzného: předloni přišel o řidičák a jezdil dál, párkrát ho chytli, takže dostal navíc pokuty + proběhl soud ohledně řízení bez ŘP. Soud mu dal souhrný trest: na 3 roky podmínku a zároveň zrušení všech nižších i peněžitých trestů, tj. pokut. Před rokem ho místní Městský úřad vyzval k úhradě pokut. Tak tam jel, vzal sebou Rozsudek soudu, kde se píše o zrušení všech (i) peněžitých trestů, tam si ho ofotili a domů mu poslali dopis, že berou na vědomí, že dle rozsudku jsou pokuty zrušené. Nyní dostal od toho samého Městského úřadu exekuci na plat - jedná se o ty samé pokuty, které byly Rozsudkem zrušeny a dopisem z MÚ potvrzeny jako zrušené.
Co lze v tomto případě dělat? Jak postupovat? Vrátí mu exekutor peníze, které strhl z výplaty? Já jako laik mu říkám, že mi to přijde jako chyba úřednice a ta by mu měla peníze vrátit.... ? Ale samozřejmě nevím vůbec nic, tak zkouším se poptat tady. Předem díky moc za radu.
vzala bych rozsudek, dopis z úřadu a šla se zeptat co se děje... a proč se tak děje..
jinak si myslím totéž co ty.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Co lze v tomto případě dělat? Jak postupovat? Vrátí mu exekutor peníze, které strhl z výplaty? Já jako laik mu říkám, že mi to přijde jako chyba úřednice a ta by mu měla peníze vrátit.... ? Ale samozřejmě nevím vůbec nic, tak zkouším se poptat tady. Předem díky moc za radu.vzala bych rozsudek, dopis z úřadu a šla se zeptat co se děje... a proč se tak děje..
jinak si myslím totéž co ty.
Po telefonu úřednice prý řekla, že spis přebírala od jiné a že ta jí nedala vědět, že to je vyřešené.
Což si teda myslím, že je ale jejich problém a jejich bordel. Obzvlášť když jako úřad vystavili ten dopis. Tímto přístupem se může stát, že se mu budou ozývat každý rok a chtít tu pokutu zaplatit.
Teď mu jde hlavně o to, jak své peníze dostat zpět. A na co má právo.
Osobně tam jde tuto středu, tak jsme se chtěli předtím poptat, jestli někdo nebude vědět, co s tím.
Není tady
Proč nezavolá exekutorovi?
Není tady