Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 26. 6. 2016 13:00

krtecek48
♥------

rozchod nebo pauza

Včera se semnou nejspíš rozešel přítel. Všechno kvůli tomu že jsem se opila a chovala hrozně nadávala mu sprostě a udělala scénu.Já si to nepamatuju a o to je to horší. Řekl mi že toho má dost a že je konec. Bavili sme se o tom a začal ze si teda dáme pauze ze když mě třeba týden 14 dní neuvidí bude to brát jinak ale že teď mě nechce... Chvilku na to že neví jestli semnou chce být..nakonec když odjížděl díval se na mě tak sem se zeptala jestli dostanu pusu neřekl ne šla sem za ním a opravdu mi ju sám dal sice nic moc ale přece...a teď celkově k našemu vztahu...on to chtěl volnější ale já se zamilovala a začlo mi vadit že to z jeho strany někdy není jak by mělo být...to byl taky důvod proč sem na něj byla hnusná...celkově sme měli pěknej vztah nějak sme se nehadali a pak kvůli jednomu večeru všechno skončí

Není tady

#2 26. 6. 2016 14:33

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: rozchod nebo pauza

Krtečku, těžko říct, možná jsi měla důvod říct mu to, cos mu řekla. Ale to mělo být za střízliva. Jestli ses opila, jak zákon káže, pak byla tvoje scéna mírně řečeno kontraproduktivní.
Věci se mají řešit s čistou hlavou.
Nech tomu čas, uvidíš, jestli zase přijede.
On totiž pohled na opilou holku není nic moc.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 26. 6. 2016 15:42

krtecek48
♥------

já se s ním o tom bavili i normálně a veděl že mě to štve...věděl že to není dobrý jak se chová ale občas měl prostě krizi kdy o mě nepotřeboval 3 dny vědět ale jindy sem u něho byla 5 dní a všechno v pohodě...třeba minulej víkend sme byli na výletech a byla sem u nějk až do uterý a všechno v pohodě mluvil o nás a budoucnu...a ted mi řekne že nevidí vztah do budoucna...nevím no byl ještě naštvanej tak jestli to třeba neřekl aji v afektu...ted čekám kdy se ozve

Není tady

#4 26. 6. 2016 18:31

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Krtečku, jaký mᚠvztah k alkoholu? A jaký ho má přítel? To je docela síla opít se do okna ....., ale zdá se, že tě to nějak nevyvedlo z míry. Chápu, že byly vedřiny, ale je to jako s ohněm - dobrý sluha, ale zlý pán.

Není tady

#5 26. 6. 2016 18:43

krtecek48
♥------

nepiju nějak moc měla sem chut na pivo ale když se do toho začaly plést emoce tak to bylo špatný...okno mývám aji když si dám 2 piva a usnu tak to prostě zaspím big_smile přítel si dá ale jen třeba jedno dvě piva asi z toho už vyrostl...jak to myslíš nevyvedlo z míry?

Není tady

#6 26. 6. 2016 18:44

krtecek48
♥------

celou dobu sem se mu omlouvala a říkala mu že mě to mrzí což je pravda

Není tady

#7 26. 6. 2016 19:11

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Rikat dulezite veci bez zabran pod vlivem alkoholu je zrádné...
Pak to druha strana nemusi brat vazne (ac z vlastnich zkusenosti vim, ze naopak, vezme to SMRTELNE vazne), ale z nejakeho divneho a nepochopitelneho duvodu to vezme jako TVOJI ZASADNI CHYBU...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#8 26. 6. 2016 19:32

Barča
♥♥♥♥♥♥-

krtecek48 napsal(a):

nepiju nějak moc měla sem chut na pivo ale když se do toho začaly plést emoce tak to bylo špatný...okno mývám aji když si dám 2 piva a usnu tak to prostě zaspím big_smile přítel si dá ale jen třeba jedno dvě piva asi z toho už vyrostl...jak to myslíš nevyvedlo z míry?

Krtečku, jestli mᚠokna po 2 pivech, tak nepij vůbec. To není žádná legrace, to je regulérní otrava. I když už chápu, že to bereš trochu jako housku na krámě.
Podle toho, co píšeš, vᚠvztah nebyl úplně bez mráčku - vyříkávali jsme si to i za střízliva a ty ses teď zbombila, protože se v tobě vzedmuly emoce. Možná, že tuto událost přítel použije jako důvod k rozchodu, který by ale nastal tak jako tak.
A jestli se ti nelíbí, jak se k tobě chová (a upřímně řečeno, kdybych si nebyla v zacházení s alkoholem moc jistá v kramflecích a přítel, který to ví, by mě nechal se takhle zrychtovat - ten už by mým přítelem nebyl, i kdyby po kolenou přilézal - to přátelé nedělají), využij toho a rozejdi se s ním!

Není tady

#9 26. 6. 2016 20:22

krtecek48
♥------

to si asi špatně pochopila s těma pivama tak to opravdu není...

Není tady

#10 26. 6. 2016 20:24

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

krtecek48 napsal(a):

Tak jsi to napsala. Že mívᚠokno i po dvou pivech.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#11 26. 6. 2016 20:26

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

krtecek48 napsal(a):

Akorát ta hrubka, asi nemýváš, ale míváš. smile

Není tady

#12 26. 6. 2016 21:07

mokory
♥♥♥----

Eva. napsal(a):

krtecek48 napsal(a):

Akorát ta hrubka, asi nemýváš, ale míváš. smile

Hrubka tam sice je, ale to jistě neřeší nic na problému...nebo proč to zmiňuješ??

Není tady

#13 26. 6. 2016 21:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Označila jsem té slečně, kde napsala, že po dvou pivech má okno.
A zmínila se i o hrubce. Která samozřejmě problém alkoholizmu mladé (?) ženy neřeší.
Jestli je to mladá bezdětná žena, na místě jejího přítele bych si nejspíš hodně rozmyslela, jestli s ní žít a mít s ní děti. Slečna by si měla řešit nejspíš nejdříve toto a až po té vztah s mužem.

Není tady

#14 26. 6. 2016 22:01

Barča
♥♥♥♥♥♥-

krtecek48 napsal(a):

To mě mrzí, vysvětli mi to, prosím. Ještě mi z toho, jaks to napsala, vyvstala možnost, že po dvou pivech jsi vlivem alkoholu (a asi i chmelu) tak znavená, že usneš. Ale v tom případě nemᚠve spánku šanci nadávat někomu a pokud jsi nadávala před tím, pamatuješ si to.

Není tady

#15 26. 6. 2016 23:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeste horsi pohled nez na opilou holku je pohled na holku zarlivou,  nesebevedomou,  visici na klukovi jak zamek na dverich...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#16 27. 6. 2016 7:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

celkově sme měli pěknej vztah
A to jo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
"začlo mi vadit že to z jeho strany někdy není jak by mělo být...to byl taky důvod proč sem na něj byla hnusná... věděl že to není dobrý jak se chová ale občas měl prostě krizi kdy o mě nepotřeboval 3 dny vědět..."

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 27. 6. 2016 17:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

krtecek48 napsal(a):

celou dobu sem se mu omlouvala a říkala mu že mě to mrzí což je pravda

Otázka je, či sa to bude opakova - ak mᚠtakéto "úlety" častejšie (a možno si ich ani nepamätáš, ak ideš rovno do okna big_smile ), tak ho celkom chápem. Opileckým hádkam sa vyhýbam ako čert krížu... Ak to bolo jednorazové, dala by som mu čas na predýchanie a dúfala, že mu začneš chýba. stolt

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí