29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebuju trochu poradit nebo povzbudit. S přítelem jsme spolu 2 roky. Za celou dobu jsme spolu nebyli nikde na dovolené ani na víkend, protože jsme na to neměli peníze. Tento rok jsme na to už o něco lépe, tak jsme si říkali že bysme na tu dovolenou jeli. Sice to nebude velká dovolená, třeba jen na pět dní někde v kempu, ale byla jsem šťastná že už to konečně vyjde. Ale přítel přišel s tím, že jeho otec vymyslel že si udělají na týden pánskou jízdu. On, můj přítel a jeden přítelův kamarád. S tím, že v polovině dovolené se pánská jízda přeruší a přijede tam přítelova mamka, a bude tam s nima po zbytek dovolené. Přítel mi řekl že klidně můžu dojet i já, ale nikdo jinej mě nezval a byly to plány jeho otce, a ten tam semnou nepočítá. Nevím jestli mám jet nebo ne, a pokud se rozhodnu že jo, nevím jestli dostanu volno v práci a taky mě pěkně zamrzelo to, že na další dovolenou už peníze nebudou, takže s přítelem opět nikam nepojedeme. Nevím jestli si vůbec uvědomuje, že jsme měli taky plány spolu...hrozně mě to zamrzelo, co byste dělali na mém místě?
Není tady
proste mamanek,pryc od nej
Není tady
Prostě to působí tak, že s tebou moc nepočítá.
Není tady
Kristynaa napsal(a):
Ahoj, potřebuju trochu poradit nebo povzbudit. S přítelem jsme spolu 2 roky. Za celou dobu jsme spolu nebyli nikde na dovolené ani na víkend, protože jsme na to neměli peníze. Tento rok jsme na to už o něco lépe, tak jsme si říkali že bysme na tu dovolenou jeli. Sice to nebude velká dovolená, třeba jen na pět dní někde v kempu, ale byla jsem šťastná že už to konečně vyjde. Ale přítel přišel s tím, že jeho otec vymyslel že si udělají na týden pánskou jízdu. On, můj přítel a jeden přítelův kamarád. S tím, že v polovině dovolené se pánská jízda přeruší a přijede tam přítelova mamka, a bude tam s nima po zbytek dovolené. Přítel mi řekl že klidně můžu dojet i já, ale nikdo jinej mě nezval a byly to plány jeho otce, a ten tam semnou nepočítá. Nevím jestli mám jet nebo ne, a pokud se rozhodnu že jo, nevím jestli dostanu volno v práci
a taky mě pěkně zamrzelo to, že na další dovolenou už peníze nebudou, takže s přítelem opět nikam nepojedeme. Nevím jestli si vůbec uvědomuje, že jsme měli taky plány spolu...hrozně mě to zamrzelo, co byste dělali na mém místě?
Proč mu tohle neřekneš a ventiluješ to na fóru?
Není tady
Můžeš přijet, ale nikdo Tě nezval a otec, který to naplánoval, s Tebou nepočítá?
Co Ti není jasné?
Vem poslední kousek sebevědomí a pryč od něj.
Není tady
Kristynaa napsal(a):
Ahoj, potřebuju trochu poradit nebo povzbudit. S přítelem jsme spolu 2 roky. Za celou dobu jsme spolu nebyli nikde na dovolené ani na víkend, protože jsme na to neměli peníze. Tento rok jsme na to už o něco lépe, tak jsme si říkali že bysme na tu dovolenou jeli. Sice to nebude velká dovolená, třeba jen na pět dní někde v kempu, ale byla jsem šťastná že už to konečně vyjde. Ale přítel přišel s tím, že jeho otec vymyslel že si udělají na týden pánskou jízdu. On, můj přítel a jeden přítelův kamarád. S tím, že v polovině dovolené se pánská jízda přeruší a přijede tam přítelova mamka, a bude tam s nima po zbytek dovolené. Přítel mi řekl že klidně můžu dojet i já, ale nikdo jinej mě nezval a byly to plány jeho otce, a ten tam semnou nepočítá. Nevím jestli mám jet nebo ne, a pokud se rozhodnu že jo, nevím jestli dostanu volno v práci
a taky mě pěkně zamrzelo to, že na další dovolenou už peníze nebudou, takže s přítelem opět nikam nepojedeme. Nevím jestli si vůbec uvědomuje, že jsme měli taky plány spolu...hrozně mě to zamrzelo, co byste dělali na mém místě?
a potřebuješ k tomu kolkovanou žádost nebo co ti není jasné...
Není tady
Judyna napsal(a):
Můžeš přijet, ale nikdo Tě nezval a otec, který to naplánoval, s Tebou nepočítá?
Co Ti není jasné?
Vem poslední kousek sebevědomí a pryč od něj.
proč by ji měl zvát i otec. stačí pozvání přítele ne?
Není tady
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
Co Ti není jasné?
Vem poslední kousek sebevědomí a pryč od něj.proč by ji měl zvát i otec. stačí pozvání přítele ne?
...s dovětkem, že je to ale otcova akce a on tam s ní nepočítá?
Ani pozvání typu "můžeš klidně dojet" mi nepřijde moc od srdce.
Ale tady Kristyno vidíš, že každý na to může mít jiný názor. My to vidíme s odstupem, možná Ti náš pohled na věc trošku pomůže k tomu, aby ses Ty sama rozhodla.
Není tady
Je vidět, že ty mezi jeho priority nepatříš
Rozloučila bych se s ním, máš na víc, než se vnucovat, ne?
Není tady
Ja bych rekla, ze je tady mozna dost podstatny i vek mladeho paru, jestli studuji, nebo pracuji...
Není tady
Ahoj, potřebuju trochu poradit nebo povzbudit. S přítelkyní jsme spolu 2 roky. Za celou dobu jsme spolu nebyli nikde na dovolené ani na víkend, protože jsme na to neměli peníze. Tento rok jsme na to už o něco lépe, tak jsme si říkali že bysme na tu dovolenou jeli. Sice to nebude velká dovolená, třeba jen na pět dní někde v kempu, ale byl jsem rád, že už to konečně vyjde a ona bude mít radost.
Ale můj otec vymyslel, že si uděláme na týden pánskou jízdu. Táta, já a jeden můj kamarád. S tím, že v polovině dovolené se pánská jízda přeruší, přijede tam moje mamka a bude tam s náma po zbytek dovolené - asi abychom nezvlčeli :-D.
Přítelkyni jsem řekl že klidně může dojet, ale cejtí se blbě - prý "nikdo jinej ji nezval a byly to plány mýho otce a ten tam s ní (prý) nepočítá".
Tak teď neví jestli má jet nebo ne, neví jestli dostane volno v práci a taky jí pěkně zamrzelo to, že na další dovolenou už peníze nebudou, takže spolu opět nikam nepojedeme.
Já si uvědomuju, že jsme měli taky plány spolu... ale s našima určitě neutratím/e tolik, jako když pojedeme sami... co byste dělali na mém místě?
Ja bych rekla, ze je tady mozna dost podstatny i vek mladeho paru, jestli studuji, nebo pracuji...
... bydlí sami nebo u rodičů, šetří na byt, splácejí dluhy... rodiče (jedni i druzí) by jim na dovolenou ne/přispěli třeba jako dárek k něčemu... tady chybí informací...
Není tady
helena napsal(a):
Ahoj, potřebuju trochu poradit nebo povzbudit. S přítelkyní jsme spolu 2 roky. Za celou dobu jsme spolu nebyli nikde na dovolené ani na víkend, protože jsme na to neměli peníze. Tento rok jsme na to už o něco lépe, tak jsme si říkali že bysme na tu dovolenou jeli. Sice to nebude velká dovolená, třeba jen na pět dní někde v kempu, ale byl jsem rád, že už to konečně vyjde a ona bude mít radost.
Ale můj otec vymyslel, že si uděláme na týden pánskou jízdu. Táta, já a jeden můj kamarád. S tím, že v polovině dovolené se pánská jízda přeruší, přijede tam moje mamka a bude tam s náma po zbytek dovolené - asi abychom nezvlčeli :-D.
Přítelkyni jsem řekl že klidně může dojet, ale cejtí se blbě - prý "nikdo jinej ji nezval a byly to plány mýho otce a ten tam s ní (prý) nepočítá".
Tak teď neví jestli má jet nebo ne, neví jestli dostane volno v práci a taky jí pěkně zamrzelo to, že na další dovolenou už peníze nebudou, takže spolu opět nikam nepojedeme.
Já si uvědomuju, že jsme měli taky plány spolu... ale s našima určitě neutratím/e tolik, jako když pojedeme sami... co byste dělali na mém místě?
... bydlí sami nebo u rodičů, šetří na byt, splácejí dluhy... rodiče (jedni i druzí) by jim na dovolenou ne/přispěli třeba jako dárek k něčemu... tady chybí informací...
a hlavně známe příběh jen z jedné strany... kdoví jak by to hošík podal on.
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak rozhodně pracuje minimálně Kristýna, když píše, že neví, jestli dostane volno v práci...
Není tady
Tak jo.
Pokud to nejsou "naprostí, cerstve studia ukončivší/nebo jen castecne=ona pracuje, on studuje,ev.vydelava vedle studia, a dalsich x variant, podstatnym a stezejnim bych videla TEN VĚK!
Pokud jsou to mladi zamilovani, nebo milujici se 2roky, tak je fakt nejpodstatnejsi a vse vysvetlujici to MLADÍ...
Pokud se v tomhle odhadu nepletu, tak vidim jako vhodne do "rodinnych zalezitosti" se neplest a "obrazne receno" dal si uzivat romanticke "mlaďoučké" lasky...
A samozrejme NEDOTOVAT rodinne akce partnera a sve vydelane penizky pouzit jen pro sebe+jeho...
Upravil(a) Dorka (2. 6. 2016 22:01)
Není tady
Judyna napsal(a):
aprill napsal(a):
Judyna napsal(a):
Co Ti není jasné?
Vem poslední kousek sebevědomí a pryč od něj.proč by ji měl zvát i otec. stačí pozvání přítele ne?
...s dovětkem, že je to ale otcova akce a on tam s ní nepočítá?
Ani pozvání typu "můžeš klidně dojet" mi nepřijde moc od srdce.
Ale tady Kristyno vidíš, že každý na to může mít jiný názor. My to vidíme s odstupem, možná Ti náš pohled na věc trošku pomůže k tomu, aby ses Ty sama rozhodla.
Souhlasím, to "můžeš klidně dojet" mluví za vše.
Není tady
říct pěkně z plna hrdla a nikoli upejpavě příteli to samé,co si napsala sem a uděláš vvelmi dobře pro sebe samu,když se od dotyčného začneš pomalu ale jistě odpoutávat a hledat kluka,který bude nejradši jenom s te bou a bude mít oči jen pro tebe. Tohleto nebrat.
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak jo.
Pokud to nejsou "naprostí, cerstve studia ukončivší/nebo jen castecne=ona pracuje, on studuje,ev.vydelava vedle studia, a dalsich x variant, podstatnym a stezejnim bych videla TEN VĚK!
Pokud jsou to mladi zamilovani, nebo milujici se 2roky, tak je fakt nejpodstatnejsi a vse vysvetlujici to MLADÍ...
Pokud se v tomhle odhadu nepletu, tak vidim jako vhodne do "rodinnych zalezitosti" se neplest a "obrazne receno" dal si uzivat romanticke "mlaďoučké" lasky...
A samozrejme NEDOTOVAT rodinne akce partnera a sve vydelane penizky pouzit jen pro sebe+jeho...
Tady to není o věku ani o penězích,ale hlavně a především o tom, jak jí má dotyčný v patě.
18 už oběma určitě bylo,takže není co dál řešit. Na mě by takhle nehodil bobek ani můj bud.manžel v 16ti,když jsme spolu už chodili!
Není tady
Jaku napsal(a):
Dorka napsal(a):
Tak jo.
A samozrejme NEDOTOVAT rodinne akce partnera a sve vydelane penizky pouzit jen pro sebe+jeho...Tady to není o věku ani o penězích,ale hlavně a především o tom, jak jí má dotyčný v patě.
18 už oběma určitě bylo,takže není co dál řešit. Na mě by takhle nehodil bobek ani můj bud.manžel v 16ti,když jsme spolu už chodili!
na me take ne
Není tady
No ja nevim... Ja byla "mlada a blba" uz davno, "chodila jsem" se svym prvnim manzelem uz od patnacti, rodinnych akci a oslav tam bylo habadej, ale nejak se "prosazovat", ze JA jsem ta hlavni, jsem si nedovolila ani po svadbe (ve dvaceti), dokonce ani po narozeni dcery (ve 22ti dvou), a vpodstate v trvani manzelstvi NIKDY...
Dnes toho mozna uz lituju..., a zrejme (zcela urcite!) uz pozde... Komplexne vzato ale NE! Nejsem zadna "superžena", a nikdy bych ji nechtela byt...
Není tady
Tak nejde o to, či tam SMIE prísť, ale podľa mňa o to, že keď chcú byť mladí, zamilovaní ľudia KONEČNE spolu na dovolenke, tak asi nesnívajú o tom, že tam s nimi bude XY ďalších ľudí, väčšinou asi s inými prioritami... Mňa by to aspoň teda nenadchlo a dospelý, svojprávny človek, ktorý chodí ešte stále s rodičmi na dovolenku (ak teda na ňu VOBEC IDE), je podľa mňa pre partnerský vzťah nepoužiteľný - ešte nevyrástol z pozície dieťaťa.
Není tady
pro upřesnění, pracujeme oba dva, žijeme spolu. Jo, jde fakt o to že po takové době máme někam spolu jet, a přeruší to plány jeho otce, který tam pozve celou rodinku, přítelova kamaráda a mě vynechá. Prostě mě to mrzí. Kdyby byly peníze, tak by mi bylo úplně jedno kdyby jel přítel na dvě dovolené a pak na třetí semnou...ale máme peníze prostě jen na jednu, která měla být semnou a není...
Není tady
máme peníze prostě jen na jednu, která měla být semnou a není
Hned na začátku jsi napsala "Nevím jestli si vůbec uvědomuje, že jsme měli taky plány spolu" - tak si říkám, jestli a co vlastně jsi příteli pověděla. Jestli ví, že tě "to mrzí"... jestli pro něj/pro ně není dostačující říct "že klidně můžu dojet" a nemyslí, že bys měla čekat na extra pozvání od skorotchána.
Mluvili jste o tom spolu nebo se žereš jen sama pro sebe?
Není tady
helena napsal(a):
máme peníze prostě jen na jednu, která měla být semnou a není
Hned na začátku jsi napsala "Nevím jestli si vůbec uvědomuje, že jsme měli taky plány spolu" - tak si říkám, jestli a co vlastně jsi příteli pověděla. Jestli ví, že tě "to mrzí"... jestli pro něj/pro ně není dostačující říct "že klidně můžu dojet" a nemyslí, že bys měla čekat na extra pozvání od skorotchána.
Mluvili jste o tom spolu nebo se žereš jen sama pro sebe?
řekla jsem mu že se mi to moc nelíbí, ne proto že bych ho nechtěla pustit, ale proto že jsme měli v plánu naši malou dovolenou a když teď pojede na tuhle, tak na naši už peníze nebudou. řekl mi at nemám strach že peníze na to budou, ale to mi řekl jen aby mě uklidnil, moc dobře vím jak na tom s penězma jsme...
Není tady
řekl mi at nemám strach že peníze na to budou, ale to mi řekl jen aby mě uklidnil
Třeba ví něco, co ty ne a fakt budou.
Nebylo by lepší počkat, jak se to vystříbří?
Není tady
helena napsal(a):
řekl mi at nemám strach že peníze na to budou, ale to mi řekl jen aby mě uklidnil
Třeba ví něco, co ty ne a fakt budou.
Nebylo by lepší počkat, jak se to vystříbří?
nevěřím, minulý rok jsme si tak říkali že peníze aspon na prodloužený víkend budou, dokonce už to bylo naplánované a nakonec nebyli a všechno se zrušilo. To znám tady ty řeči typu to bude v pohodě, peníze se seženou a pojedeme...to už u nás bylo tolikrát
Není tady