18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Právě jsem na konci estinedělí a protoe ji nemám ádné "problémy" rozhodli jsme se s manelem ji milovat. Tady ale nastal teprve problém. Vůbec se do mě nemohl dostat, max. tak 3 cm, pak jakoby se v pochvě objevilo úzké místo, které ho nechtělo pustit a tupá pálivá bolest. Zkouela jsem si ji i prohmatat prstem a připadala mi, e má tvar přesípacích hodin.
Tak nevím, čím to můe být. Při močení pociuji mírné stahování. Jsem nějak divně seitá nebo to jen prostě jetě není zahojené a raději počkat?
Olo, to se poddá, já taky tak dva a tři týdny po etinedělí trpěla u sexu jak zvíře, jene můj dr. mi řekl, e to ze startu nebude nic moc, tak jsem to vydrela a pak to stálo za to prý podvědomý strach z bolesti a poranění nebo co....
Tak doufám, e u tebe to bude něco podobného a ne nějaká komplikace...
A co vůbec má, kluka nebo holčičku?
Není tady
Diky moc za povzbuzeni. Taky jsem si rikala, ze by to mohlo byt i strachem, ale určitě to neni jenom to. Musím se přiznat, e jsem u toho byla asi trochu ztuhla. A to jsme se cele těhotenství milovali uplně v pohodě a do porodu. Máme krásného chlapečka Honzíka.
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:27)
Není tady
Olo, já řekla manelovi při prvním milování po porodu, aby na mě el pomalu jako kdybych byla jetě panna. Měla jsem strach, bolelo to, byla jsem ztuhlá...., přeně jako popisuje. Tím, e byl fakt jemný, tak to po několika milování bylo zase OK
Není tady