18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fujtajbl.
Není tady
Taky pouívám k prodlouení vlasů clip in. Nakupuji je na www.vlasy-levne.cz. Mají rychlé dodání.
Není tady
Já vlasy-levne znám, nechávám si prodluovat metodou Tape.
Není tady
A nemáte pak po sundání strach z toho, e vae vlasy budou pokozené?
Není tady
Kdy se dokáe srovnat s tím, e si vylepuje ktici čupřinou z nedávno zemřelého, tak se snadno srovná i s trochu pocuchanou původní frizúrou.
Ale někoho, kdo si hubu nechá vypnout injekcemi klobásového jedu, určitě nějaká ta mrtvolka nerozhází, e jo.
Reklamě zdar!
Upravil(a) modrovous (25. 4. 2018 15:05)
Není tady
Pokud vám vlasy produuje odborník není se čeho bát:-).
Není tady
fujtajbl
Není tady
Já bych si určitě vlasy sama neprodluovala, určitě je lepí kdy se člověk svěří odborníkovi.
Není tady
Já si od vlasy-levne oblíbila clip-in culíky. Rychle se nasadí a vypadají dobře.
Není tady
A není u těch clip-in poznat rozdíl mezi vaimi vlasy a těmi prodlouenými?
Není tady
Určite to poznat není, pokud máte stejný odstín jako vae vlasy,vbypadají dobře.
Není tady
Vlasy mě prodlouila moje kadeřnice a jsem spokojená.
Není tady
Hele, vy klonové, mam sqjely tip na etrné prodlouení vlasu: Postavte se na hlavu, a budete mit vlasy a po zem.
Není tady
Záleí o jakou metodu jde a jak jsou vlasy dobře prodlouené. Já mám vlasy prodlouení metodou tape in a poznat to není vůbec
Není tady