29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, mám hrozně jemné vlasy a nikdy mi nenarostly do normální délky. Hledám nějakou šetrnou metodu, jak prodloužit vlasy, abych je úplně neodrovnala. Nemáte prosím někdo zkušenost s kvalitním salonem? Je mi asi jedno kde v republice, ale chci jít někam, kde je opravdu záruka kvality Děkuji za rady
Není tady
Já jsem měla vlasy prodloužené keratinem a byla jsem moc spokojená, ale už je to delší dobu. Dělala mi to ale kamarádka doma, takže nemůžu moc poradit. Jinak určitě do toho běž, hrozně mi to zvedlo sebevědomí
Není tady
alenka90 napsal(a):
Ahoj holky, mám hrozně jemné vlasy a nikdy mi nenarostly do normální délky. Hledám nějakou šetrnou metodu, jak prodloužit vlasy, abych je úplně neodrovnala. Nemáte prosím někdo zkušenost s kvalitním salonem? Je mi asi jedno kde v republice, ale chci jít někam, kde je opravdu záruka kvality
Děkuji za rady
Já jsem byla v Simplyhair v Praze a nemůžu si to vynachválit. Mají šetrnou metodu a vlasy nemám vůbec zničené Podívej se na jejich stránky http://simplyhair.cz/prodluzovani-vlasu/ ... Používaji opravdu kvalitní vlasy a skoro nikdo by nepoznal, že jsou prodloužené
Není tady
Ahoj, rozhodně pokud máš jemné vlasy,asi bych n eblbla s extrémníma délkama a hromadou pramenů na prodloužení. Bude to pro vlasy neskutečná zátěž a bude to mnohem horší. Takže jen tak pro přirozený vzhled. Já osobně bych doporučila nějakou studenou metodu prodloužení. Ať nezasahuješ do struktury vlasů. Myslím,že je to ideální volba A rozhodně použij kvalitní vlasy. I když si vybereš clip-in vlasy. Zkus mrknout na viphair.cz . Oni ti i poradí,co by bylo nejvhodnější zrovna pro tebe,což je super
Není tady
Ahoj, mam docela nekvalitní vlasy a potřebovala bych je prodloužit/zahustit..jaká metoda je nejšetrnější prosím?
Není tady
ahoj, není to klasické prodlužování ale nejlepší jsou clip in vlasy...zároven mi to přijde i nejlevnější a nejpohodlnější metoda...
Není tady
já manželovi vybrala a koupila proceduru v http://www.harmonyspa.cz/..a hrozně se mu tam líbilo
Není tady
Když bych si pořídila clipy, je to hodně vidět? Chtěla bych je jenom na ples a nějaké slavnostnější události
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Když bych si pořídila clipy, je to hodně vidět? Chtěla bych je jenom na ples a nějaké slavnostnější události
Záleží na tom, jak to učešeš, ale skoro vůbec nejsou. Jen málokdo pozná, že to nejsou moje (samozřejmě na až na ty, kteří ví, že mám kratší vlasy). Nedám na ně už dopustit a ráda je nosím i normálně přes týden
Není tady
No a tys je kupovala kde? V nějakém specializovaném obchodě nebo na netu?
Není tady
Nn kupovala jsem je na netu. U nás asi takovej obchod ani není. Normálně clip-in-vlasy.eu a možná pořídím i delší
Není tady
No u nás právě asi taky ne Tak děkuji za radu
Není tady
já než pořád prodlužování a doplňování, tak jsem to začala řešit klipy z pravých vlasů... nejvíce mi vyhovují ty z vlasy levně, mají velký výběr a opravdu kvalitní... člověk nepozná, že nejsou moje
Není tady
tak podle investice se pozná kvalita a jde to poznat... když u vietnamce koupíš umělinu z Číny, tak to pozná každý a ještě tě to bude kousat na hlavě, pokud investuješ do pravých vlasů, tak to nikdo nepozná, teda až na to jak píšou holky, že jsi na krátko a obden budeš chodit s hárem pod zadek :-D jinak já si pořídila tenhle klip z pravých vlasů: http://www.vlasy-levne.cz/clip-in-60-ro … melir.html
Není tady
existuje spousta různých věcí do vlasů, ale podle mě není nad kreace s vlastními vlasy!
Není tady
Také si myslím že není nad kreace s vlastními vlasy.
Není tady
Já slyšela o vlasech-levne. Má s nimi někdo zkušenost?
Není tady
Já o nich slyšela. Pracují s materiálem s pravých lidských vlasů, takže výsledek je určitě skvělý.
Není tady
Jsem taky přesvědčená, že to musí být skvělé. Zvlášť když si představím, jak to těm mrtvolám v márnici stříhají...
Není tady
Nestříhají... trhají opatrně i s cibulkou a nechávají dorůst v živným roztoku do potřebný dýlky...
Není tady
Fuj. To je ale hnus. V životě bych si nedala prodloužit vlasy takovýmhle způsobem - od jiných lidí. Mně se zvedá kufr.
Není tady
Dá se někde v Brně koupit prodlužko z kvalitních vlasů, nejlépe z pravých vlasů?
Není tady
Zkus vyhledávač. Zadej si "kvalitní vlasy z mrtvol" a hledej poblíž pohřebních ústavů.
Případné odkazy samozřejmě pouze přes soukromé zprávy!
Není tady
Každý má na to jiný názor. A nikomu ho neberu. Každopádně pokud hledáš něco lepšího zkus třeba na Sibiřské, šikovný obchod Vlasy k prodloužení. Odkaz ti dávat radši nebudu.
Není tady
já si objednala clip in sadu, několik širokých pásů clipi in vlasů, jednoduše je nasadím a účes je hotov, výhodou je, že se ani nezacuchávají. Při koupi jsem se tak úplně netrefila do své barvy vlasů, ale nevadí, dají se v pohodě barvit, žehlit, jsou to totiž pravé lidské vlasy, takže jjde s nimi dělat všechno, tak jak se svými vlasy. Já kvalitu objednala na www.clipinhair.cz
Není tady