6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, mám hrozně jemné vlasy a nikdy mi nenarostly do normální délky. Hledám nějakou etrnou metodu, jak prodlouit vlasy, abych je úplně neodrovnala. Nemáte prosím někdo zkuenost s kvalitním salonem? Je mi asi jedno kde v republice, ale chci jít někam, kde je opravdu záruka kvality Děkuji za rady
Není tady
Já jsem měla vlasy prodlouené keratinem a byla jsem moc spokojená, ale u je to delí dobu. Dělala mi to ale kamarádka doma, take nemůu moc poradit. Jinak určitě do toho bě, hrozně mi to zvedlo sebevědomí
Není tady
alenka90 napsal(a):
Ahoj holky, mám hrozně jemné vlasy a nikdy mi nenarostly do normální délky. Hledám nějakou etrnou metodu, jak prodlouit vlasy, abych je úplně neodrovnala. Nemáte prosím někdo zkuenost s kvalitním salonem? Je mi asi jedno kde v republice, ale chci jít někam, kde je opravdu záruka kvality Děkuji za rady
Já jsem byla v Simplyhair v Praze a nemůu si to vynachválit. Mají etrnou metodu a vlasy nemám vůbec zničené Podívej se na jejich stránky http://simplyhair.cz/prodluzovani-vlasu/ ... Pouívaji opravdu kvalitní vlasy a skoro nikdo by nepoznal, e jsou prodlouené
Není tady
Ahoj, rozhodně pokud má jemné vlasy,asi bych n eblbla s extrémníma délkama a hromadou pramenů na prodlouení. Bude to pro vlasy neskutečná zátě a bude to mnohem horí. Take jen tak pro přirozený vzhled. Já osobně bych doporučila nějakou studenou metodu prodlouení. A nezasahuje do struktury vlasů. Myslím,e je to ideální volba A rozhodně pouij kvalitní vlasy. I kdy si vybere clip-in vlasy. Zkus mrknout na viphair.cz . Oni ti i poradí,co by bylo nejvhodnějí zrovna pro tebe,co je super
Není tady
Ahoj, mam docela nekvalitní vlasy a potřebovala bych je prodlouit/zahustit..jaká metoda je nejetrnějí prosím?
Není tady
ahoj, není to klasické prodluování ale nejlepí jsou clip in vlasy...zároven mi to přijde i nejlevnějí a nejpohodlnějí metoda...
Není tady
já manelovi vybrala a koupila proceduru v http://www.harmonyspa.cz/..a hrozně se mu tam líbilo
Není tady
Kdy bych si pořídila clipy, je to hodně vidět? Chtěla bych je jenom na ples a nějaké slavnostnějí události
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Kdy bych si pořídila clipy, je to hodně vidět? Chtěla bych je jenom na ples a nějaké slavnostnějí události
Záleí na tom, jak to učee, ale skoro vůbec nejsou. Jen málokdo pozná, e to nejsou moje (samozřejmě na a na ty, kteří ví, e mám kratí vlasy). Nedám na ně u dopustit a ráda je nosím i normálně přes týden
Není tady
No a tys je kupovala kde? V nějakém specializovaném obchodě nebo na netu?
Není tady
Nn kupovala jsem je na netu. U nás asi takovej obchod ani není. Normálně clip-in-vlasy.eu a moná pořídím i delí
Není tady
No u nás právě asi taky ne Tak děkuji za radu
Není tady
já ne pořád prodluování a doplňování, tak jsem to začala řeit klipy z pravých vlasů... nejvíce mi vyhovují ty z vlasy levně, mají velký výběr a opravdu kvalitní... člověk nepozná, e nejsou moje
Není tady
tak podle investice se pozná kvalita a jde to poznat... kdy u vietnamce koupí umělinu z Číny, tak to pozná kadý a jetě tě to bude kousat na hlavě, pokud investuje do pravých vlasů, tak to nikdo nepozná, teda a na to jak píou holky, e jsi na krátko a obden bude chodit s hárem pod zadek :-D jinak já si pořídila tenhle klip z pravých vlasů: http://www.vlasy-levne.cz/clip-in-60-ro … melir.html
Není tady
existuje spousta různých věcí do vlasů, ale podle mě není nad kreace s vlastními vlasy!
Není tady
Také si myslím e není nad kreace s vlastními vlasy.
Není tady
Já slyela o vlasech-levne. Má s nimi někdo zkuenost?
Není tady
Já o nich slyela. Pracují s materiálem s pravých lidských vlasů, take výsledek je určitě skvělý.
Není tady
Jsem taky přesvědčená, e to musí být skvělé. Zvlá kdy si představím, jak to těm mrtvolám v márnici stříhají...
Není tady
Nestříhají... trhají opatrně i s cibulkou a nechávají dorůst v ivným roztoku do potřebný dýlky...
Není tady
Fuj. To je ale hnus. V ivotě bych si nedala prodlouit vlasy takovýmhle způsobem - od jiných lidí. Mně se zvedá kufr.
Není tady
Dá se někde v Brně koupit prodluko z kvalitních vlasů, nejlépe z pravých vlasů?
Není tady
Zkus vyhledávač. Zadej si "kvalitní vlasy z mrtvol" a hledej poblí pohřebních ústavů.
Případné odkazy samozřejmě pouze přes soukromé zprávy!
Není tady
Kadý má na to jiný názor. A nikomu ho neberu. Kadopádně pokud hledá něco lepího zkus třeba na Sibiřské, ikovný obchod Vlasy k prodlouení. Odkaz ti dávat radi nebudu.
Není tady
já si objednala clip in sadu, několik irokých pásů clipi in vlasů, jednodue je nasadím a účes je hotov, výhodou je, e se ani nezacuchávají. Při koupi jsem se tak úplně netrefila do své barvy vlasů, ale nevadí, dají se v pohodě barvit, ehlit, jsou to toti pravé lidské vlasy, take jjde s nimi dělat vechno, tak jak se svými vlasy. Já kvalitu objednala na www.clipinhair.cz
Není tady