6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My jsme vyzkoušeli už kde co, Bepanthen, Sudocrem a různé jiné, až jsme narazili na Rybilku Neo - vyrábí se teď trošku jiná, hlavně bez toho rybího pachu, opravdu po několika mazáních zadečku bylo po problému. Teď teda mažeme pořd preventivně. I vlhčené ubrousky jsou super a dají se spláchnout do WC, Bez konzervantů, parabenů, za lidovou cenu - fakt jsem nadšená.
Není tady
My jsme vždy používali Sudocream nebo Imazol.
Rybilka mi přišla neúčinná a taková mastná, upatlaná.....
Není tady
Kaly - a měla jste teď tu nově inovovanou? Ta je podstatně lepší než ta původní. nedá se to srovnat. mastná je, ale upatlaná mi nepřipadne. pro mně zase Sudocrem obsahuje konzervanty a parfemaci a navíc je dost drahý (samá chemie, nic ze složek, které regenerují pokožku). Nám Rybilka Neo vyhovuje nejvíc.
ale proto jsem založila tuto diskusi, že budeme diskutovat, beru samozřejmě každý názor.
Hezký den vám přeji
Není tady
mně právě konzistence Rybilky Neo moc vyhovuje, možná byla ta starší jiná? Takhle nová se moc dobře maže, opravdu malému pomáhá, ten rybí olej je fakt zázrak:) a já jsem navíc ráda, že neobsahuje parabeny. Jaktože některé krémy jo?!
Není tady
znovu otevřu tohle téma. Syn má 7 měsícu a má hodne zarudlý zadeček. V lékarně nám poradili krém Zitenax.Prý zabírá hodně rychle. Máte s ním některé zkušenosti?
Není tady
Hlavně zabírá držet dítě v čistotě a suchu...
Není tady
Si nějaká divná, né? Copak má čas utírat děcku zadek, když na tom svým věčně sedí u PC a vysírá s reklamou? Možná shání něco na vlastní opruzeniny a svádí to na děcko.
Není tady
Taky se nedivím, že je dítko v nepořádku....
Není tady
Zato PC bude v perfektním stavu...
Není tady
Bepathen mi přišel hrozně vodnatý a sudocrem hrozně hutnej, Nakonec jsme skončili u Zitenaxu a vypadá to že jsme udělali dobře.
Není tady
zuzuko napsal(a):
My jsme vyzkoušeli už kde co, Bepanthen, Sudocrem a různé jiné, až jsme narazili na Rybilku Neo - vyrábí se teď trošku jiná, hlavně bez toho rybího pachu, opravdu po několika mazáních zadečku bylo po problému. Teď teda mažeme pořd preventivně. I vlhčené ubrousky jsou super a dají se spláchnout do WC, Bez konzervantů, parabenů, za lidovou cenu - fakt jsem nadšená.
Není tady
zuzuko napsal(a):
Používání preventivně je chytrý přístup, který může předejít dalším potížím. Vlhčené ubrousky, které jsou šetrné k pokožce a zároveň splachovatelné, jsou také skvělým doplňkem. Zdá se, že výrobce skutečně myslel na pohodlí rodičů i miminek.
Děkuji, že jste sdílela svou zkušenost – podobné recenze mohou pomoci i dalším rodičům, kteří hledají efektivní a cenově dostupnou péči o dětskou pokožku. 😊
Není tady
zuzuko napsal(a):
Používání preventivně je chytrý přístup, který může předejít dalším potížím. Vlhčené ubrousky, které jsou šetrné k pokožce a zároveň splachovatelné, jsou také skvělým doplňkem. Zdá se, že výrobce skutečně myslel na pohodlí rodičů i miminek.
Děkuji, že jste sdílela svou zkušenost – podobné recenze mohou pomoci i dalším rodičům, kteří hledají efektivní a cenově dostupnou péči o dětskou pokožku. 😊
Není tady
I absolutely love your blog! It’s so helpful and always packed with useful information. Thank you for sharing such amazing and well-thought-out posts!
https://www.jacketars.com/product/dark- … t-for-men/
Není tady