6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den, potrebuji poradit. Ziji v cizine a jiz dlouho jsem nemluvila cesky, a vim ze jsem ztratila cit poznat jestli to co prekladam z anglictiny dava vubec smysl.
potrebuji poslat tento dopis uciteli, ktery mi v 10-ti letech ukradl viru. Zase jsem ji nasla!
dava tento dopis smysl? Prosim pomozte:
Pane ...,
V roce 1990, kdy jsem byla pouhý primán, pocítila jsem lásku Boha i Jeíe ve slovech Bible, v hodině náboenství kterou jste učil. Vyslyela jsem jejich volání a otevřela jim své srdce aby mohly vstoupit. Mitka jednoho rozhodnutí mě naplnila vírou. Poprvé ve svém mlaďounkém ivotě jsem se cítila opravdu milována. A cítila jsem se jako bych konečně měla otce, nebyla souzena, tak sama a nechtěná. Bylo to krásné. ila jsem v takové radosti!
Pak jednou, o dva měsíce později, jste se ve třídě zeptal kdo je věřící. Já se statečně a radostně podělila o mé rozhodnutí, ale Vy jste mi před vemi řekl, e to tak není moné stát se věřícím, člověk by prý musel víc studovat, číst Bibli, být pokřtěn ... Uvěřila jsem Vám, e ve co jsem cítila nebylo moné. Byl jstem učitel náboenství. V mitce Vaí jedné odpovědi jste mě okradl o mou víru. A s tím o vechnu lásku, krásu a radost. Po 26 let, dlouhý, zrádný to ivot.
Chválabohu mi Jeí navrátil mou víru a má pro Vás vzkaz: Věz Jane, e je moné, aby mi kadý otevřel své srdce, ani by nejdříve četl Bibli, zejména malé dítě".
ádám naeho Pána, aby Vám odpustil, protoe mám znovu Jeho lásku.
Bůh Vám ehnej,
Predem dekuji za pomoc ve teto pro me dulezite veci.
Není tady
Pane ...,
V roce 1990, kdy jsem byla pouhý primán, pocítila jsem lásku Boha i Jeíe ve slovech bible, v hodině náboenství, kterÉ jste učil. Vyslyela jsem jejich volání a otevřela jim své srdce, aby mohlI vstoupit. OKAMIK jednoho rozhodnutí mě naplnil vírou. Poprvé ve svém mlaďounkém ivotě jsem se cítila opravdu milována. A cítila jsem se, jako bych konečně měla otce, nebyla souzena, tak sama a nechtěná. Bylo to krásné. ila jsem v takové radosti!
Pak jednou, o dva měsíce později, jste se ve třídě zeptal, kdo je věřící. Já se statečně a radostně podělila o SVÉ rozhodnutí, ale Vy jste mi předE vemi řekl, e to tak není moné stát se věřícím, člověk by prý musel víc studovat, číst bibli, být pokřtěn ... Uvěřila jsem Vám, e ve, co jsem cítila, NENÍ moné. Byl jste učitelEM náboenství. SVOU odpovědÍ jste mě okradl o mou víru. A tím o vechnu lásku, krásu a radost. Po 26 leT MÉHO IVOTA.
Chválabohu mi Jeí navrátil mou víru a má pro Vás vzkaz: Věz Jane, e je moné, aby mi kadý otevřel své srdce, ani by nejdříve četl bibli, zejména malé dítě."
ádám naeho Pána, aby Vám odpustil, protoe mám znovu Jeho lásku.
Bůh Vám ehnej
Není tady
To je asi nějaký vtip. Nebo práce Jehovistů?
Pokud chce zkontrolovat chyby, tak proč to dávat do duchovního. To chce četináře.
Pokud má víru, nikdo tě o ni nemůe okrást. Ani tvůj učitel ne. A pokud jsi věřící, ví, e není třeba psát takový dopis svému učiteli. To je dost namylené, ádat Pána, aby tvému učiteli odpustil. On mu odpustí i bez tvého pyného gesta, pokud je to potřeba.
Není tady
OMG
Není tady
Moc dekuji. Vazim si vsech komentu. Opravdu. Preji hezky den. Blessings.
Není tady
Eva. napsal(a):
Pokud chce zkontrolovat chyby, tak proč to dávat do duchovního. To chce četináře.
Pokud má víru, nikdo tě o ni nemůe okrást. Ani tvůj učitel ne. A pokud jsi věřící, ví, e není třeba psát takový dopis svému učiteli. To je dost namylené, ádat Pána, aby tvému učiteli odpustil. On mu odpustí i bez tvého pyného gesta, pokud je to potřeba.
Dotaz měl moná směřovat do četinářského okénka, ale marně tady dumám, kam umístit tuhle tvoji hloupou a nadutou tirádu. I kdy vlastně asi vím...
Není tady
carpediem napsal(a):
OMG
Njn, pochop, e kdy musí, tak prostě musí.
Není tady
I kdy vlastně asi vím...
Ale fuj...
Není tady
helena napsal(a):
I kdy vlastně asi vím...
Ale fuj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jak to, e mi čte mylenky, osobo?
Není tady
Inu... to snad na duchovní patří, ne?
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak přesně tohle jsou ty velkohubé pokrytecké kecy , o kterých jsem myslím včera psala na diskusi Numerologie.
A jetě navíc s mravokárným a namyleným dovětkem, jak je ostatně u Evy zvykem....
Není tady
helena napsal(a):
Inu... to snad na duchovní patří, ne? http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
Aj, to má vlastně pravdu. Já hlupák, hlava děravá, jsem si neuvědomila, kde e to zrovínka jsem.
Není tady
5tka napsal(a):
Moc dekuji. Vazim si vsech komentu. Opravdu. Preji hezky den. Blessings.
No, myslím, e v té opravě chyby nemá. Pěkný den.
Není tady
modrovous napsal(a):
carpediem napsal(a):
OMG
Njn, pochop, e kdy musí, tak prostě musí.
Kdy ji miluje, není co řeit. Kofola.
Není tady