6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky kdo má nějaký návod, jak se zbavit strií. Zkoušela jsem snad úplně všechno a nic nepomáhá. Jsem už docela zoufalá. Uvítám všechny rady
Není tady
Doporucuji postizene partie zcela odstranit.
Nejlepe motorovou pilou.
Za ucinek rucim!
PS: Mam velmi dobre zkusenosti (z horroru...)
Strie se zarucene nevrati, a po aplikaci mozna ani ty sem do Babi ke spamovani... Doufam
Upravil(a) Dorka (24. 2. 2016 21:30)
Není tady
No tak.... šup sem nějakou reklamu na zaručený přípravek - nenechej nás čekat.
Není tady
Danusakk napsal(a):
Holky kdo má nějaký návod, jak se zbavit strií. Zkoušela jsem snad úplně všechno a nic nepomáhá. Jsem už docela zoufalá. Uvítám všechny rady
No motorovu pilu bych nezkoušela, ale hodně pomáhá mázat a mazat. Mám kokosový olej. Jinak klasika Hipp a nebo Bioil
Není tady
A pomaha takhle i kosmetika? Me se strie udelali i po porodu, ikdy jsem je celou dobu mazala. Takze kosmetice ani na to aby mi ted zmizeli moc neverim.
Není tady
A dobře děláš.
Není tady
Sádlo!
Není tady
Jo, to je stará známá věc, ovšem nehodící se do reklamy.
Není tady
Kdyz nepomuze kosmetika, je urcite i jine reseni, nejake osetreni, kazdy k tomu casem dojde.
Není tady
A sám, viď. Bez ohledu na různé reklamy...
Není tady
No, a taky někdo se na to vys... kašle a věnuje se důležitějším "bojům", než jsou nějaké breberky.
Není tady
Vsak nepekne strie dokazi cloveka hodne potrapit.
Není tady
Se netrap. Dostalas od vrabčáka tu nejelpší radu.
Není tady
Proti striím nepomůže nic, vždyť jsou to jizvy. A s těmi si lékařská věda jaksi dodnes neumí poradit. Snad pro někoho může být útěcha, že chlapům jsou strie úplně ukradené, pokud si jich vůbec všimnou.
Není tady
Celerka88 napsal(a):
Vsak nepekne strie dokazi cloveka hodne potrapit.
A proč potrápit? V čem? V životě jsem ke trápení zásadnější věci, než nějaké strie.
Není tady
Hele, zkus se naučit přijmout sama sebe i se svými nedostatky
https://zena.aktualne.cz/vztahy/6-urovn … 47ab5f122/
Není tady
Marná snaha vás všech hodných dušiček, vy jste nepochopily že je to ubohá reklama?
Není tady
rina napsal(a):
Marná snaha vás všech hodných dušiček, vy jste nepochopily že je to ubohá reklama?
Právě naopak
Není tady
Judyna napsal(a):
Se netrap. Dostalas od vrabčáka tu nejelpší radu.
a koukni o pár řádek níž, ... 24.2. 2016 je ještě účinnější návod , i když autorka ti už asi podrobnosti nedopíše ....
Není tady
...ještěže Dorka tenkrát nenapsala značku té motorové pily ...
Není tady
Judyna napsal(a):
...ještěže Dorka tenkrát nenapsala značku té motorové pily ...
No právě. Když ČT ten film vysílala, značku "rozmazala", aby náhodou... Velká škoda
Ale reklamátorky se nebojej ničeho a vesele strkají své reklamy kamkoliv dál
Není tady