1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
modrovous napsal(a):
Z 35 příspěvků cca 34 s reklamou na zásilkový obchod s podřadnými a nekvalitními hadry. Platí ti aspoň dobře?
No aby ne... kdy vydělají na natuplých zákaznicích...
Není tady
Já jsem si chtěla koupit, abych uetřila nějaké penízky a místo nich bych pořídila něco jiného. Mám ovem velká prsa a bála jsem se je objednat z číny, jako je to nyní trendy. Nicméně pokud mají eny tíhlou postavu, asi bych neváhala a objednala, dá se vybrat krásně z velké kály a cenově super. Ovem já jsem byla odkázána na svatební salón. Natěstí jsem navtívila první a musím říci super !!! Jak jsem si myslela, e na sebe nic hezkého neseenu, hned padly a byly krásné dvoje. Ale tak chtěla jsem navtívit jiný salon, co se mi povedlo, ale ten přístup... fuj. Vrátila jsem se do původního a vybrala si jiné aty, ktere jim přily nové a jo, byly to ony - princeznovské ikdy mám dvě děti :-D. Hraji hru sazka sportka a ani bych to věděla, tak jsem vyhála. Take jsem nakonec nemusela platit ani korunu za aty. Navtěvuji tyto stránky a nemusím sledovat losování v televizi: https://vyhraj.com/sportka-kontrola-tiketu/. Doporučuji enám z Ostravy salon Karin, kde je velký výběr a paní majitelka a paní, která tam ije jsou velmi příjemné a budete se tam cítit opravdu skvěle. Navíc Vám aty upraví dle Vaich představ, umí opravdu zázraky. Take přeji astnou ruku při výběru a krásnou svatbu vem, které to čeká :-)
Není tady
Dalínána s debilní reklamou!!!
Není tady
Já jsem si ty nejhezčí svatební aty vybrala ve svatebním salonu https://www.pujcovna-renata.cz/ , take jejich sluby musím jednoznačně doporučit ;-) Mají tam fakt iroký sortiment, take by si měla vybrat kadá ena kadého věku a rozměrů...
Není tady