1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj, nemám moc času, znáte to, práce + bude mimi. Sháním nějaký salon v Praze, co má otevřeno o víkendu a nechce se mi moc hledat na internetu, víte o něčem? Diky Denisak
Není tady
Zdravím, asi si u něco sehnala, já loni řeila obdobný problém u několika salónů z Prahy - větinou to byl standardní "poadavek". Svatební aty s bříkem jsem nakonec nalezla na Praze 2 - http://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/, kde aty zčásti přeily. Problém by nebyl ani v http://www.adina.cz nebo také se tvářily přívětivě v nuance.cz.
Není tady
ahoj holky, pujcovala jste nektera z vas saty ze svatebniho domu Nuance v Praze?
Není tady
Levně - kdo se nebojí, můe risknout aty z Číny, někdy se tam dají domluvit krásné věci Jinak tady je článek s pár tipy, jak uetřit na svatbě.
Není tady
My jsme si nechali ít u vadleny, bylo to za cenu půjčení, cca za 10 tisíc. Doporučuji. A jetě ti zůstanou :-)
Není tady
My jsme si nechali ít u vadleny
Vy jste byly dvě nevěsty?
A jetě ti zůstanou
Správně - nekupovat "trapné knihy", svatební aty uloit na dalí veselku... Kdo etří, má za tři.
Není tady
To by bylo divné dvě nevěsty, ale asi ne poprvé. Svatební aty rozhodně měly obě dvě :-)
Upravil(a) proka (6. 6. 2017 16:38)
Není tady
Marně přemýlím, jestli je ta osoba tak blbá nebo tak splachovací.
Není tady
To by bylo divné dvě nevěsty, ale asi ne poprvé.
Co je pro tě "poprvé"? "Divné" nebo "dvě nevěsty"?
Marně přemýlím
e se ti chce - v tomhle počasí...
Není tady
Proč by měly být dvě nevěsty divné? Vdy to je hezké, kdy se mají dva i více lidí rádi.....
https://www.topmagazin.sk/dvojicky-plan … e-nevesty/
Není tady
Dámy, je úasné, jak dokáete z reklamou zkaeného vlákna udělat úasnou srandu, navíc ilustrovanou!
A jetě navíc mě odnaučíte cokoliv konzumovat u PC!
Není tady
navíc ilustrovanou
Hm... jak myslí... pro nai radost to není...
Judy neilustruje kvůli nám, ale pro reklamní víly - e prej "Toti psané slovo někdy nestačí, obrázek pochopí snad i ony (oni)."
Není tady
helena napsal(a):
navíc ilustrovanou
Hm... jak myslí... pro nai radost to není...
Judy neilustruje kvůli nám, ale pro reklamní víly - e prej "Toti psané slovo někdy nestačí, obrázek pochopí snad i ony (oni)."
Pokud je vedlejím produktem i vae radost, je i mou radostí
Není tady
modrovous napsal(a):
Dámy, je úasné, jak dokáete z reklamou zkaeného vlákna udělat úasnou srandu, navíc ilustrovanou!
A jetě navíc mě odnaučíte cokoliv konzumovat u PC!
To ví e jo. Nic nejez, ale hlavně kvůli tomu,abys byla krásná jak ony nevěsty. Nebo se musí nechat vytunit jak ony. Pak bude mít moná těstí a najde si chlápka s tááááákovýmhle...řetězem.
Není tady
Pokud je vedlejím produktem i vae radost, je i mou radostí
Aspoň e tak... se teda smířím s vedlejím produktem
s tááááákovýmhle...řetězem
Jsem se musela kouknout znova... nevěstinky mě tak voslnily, e jsem perčík přehlídla
Není tady
Jsem se musela kouknout znova... nevěstinky mě tak voslnily
To je o prioritách
Není tady
To je o prioritách
Jasně - paneláku si taky vimne dřív, ne psí boudy... pokud o ní teda nezakopne
Upravil(a) helena (1. 6. 2017 6:40)
Není tady
Ahoj
za sebe mohu doporučit e-shop https://www.devotiondresses.com/. Najde tam spoustu krásných atů za dobré peníze a uijí ti je přímo na míru!! Hodně těstí při shánění!
Není tady
proka napsal(a):
My jsme si nechali ít u vadleny, bylo to za cenu půjčení, cca za 10 tisíc. Doporučuji. A jetě ti zůstanou :-)
Marně si tady tak uvauji, k čemu mi budou, kdy mi teda zůstanou? Jako, e bych v nich la do práce? A nebo na nákup? U to mám ! Na zahradu !
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
Marně si tady tak uvauji, k čemu mi budou, kdy mi teda zůstanou? Jako, e bych v nich la do práce? A nebo na nákup? U to mám ! Na zahradu !
Andrejko, to není vůbec blbej nápad! Závoj by mohl skvěle poslouit jako ochrana před otravným hmyzem při práci s motyčkou.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
K čemu by ti byly? Na dalí veselky, ne...
Ví, co tím uetří... za atičky... za jídlo, abys do nich neztloustla...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
Dcera si také nechala uít, cena byla jen o něco málo vyí, ne za půjčení. Byly (a jsou ) z velmi dobrého materiálu (hedvábí a krajka). Autorka jí je po svatbě (a dosavadních dětech
) zkrátila a obarvila. Jsou zase překrásné a pro změnu plesové (i kdy vdát by se v nich dalo jetě nejednou a pokadé s úspěchem). Faktem ale je, e si do nich musí dcera hlídat tajli.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
A na makarní jsi nepomyslela?
Není tady
Ahoj, svatební aty, to je vdy dilema, jestli půjčit, nebo nechat uít...já bych asi půjčila...svatebních salonů u je dost a myslím, e si vybere kadá nevěsta, umí tam i dobře poradit, take by to neměl být problém. Nuance je jeden z těch nejlepích salonů. Svatební aty bych si půjčila, ale aty na svatbu bych si koupila. Minimálně jednou za rok jdu někomu na svatbu a vdy dost řeím, co na sebe, to je taky dost velká věda:)...za pár týdnu mě čeká svatba kamarádky, u se těím a doufám, e vyjde počasí. U jsem si po dlouhém hledání a váhání dokonce pořídila nové aty, nakonec vyhrála zn. Cellbes, unosím je pak i na jiné příleitosti, svatební bohuel jen jednou:)
Není tady
christiana66 napsal(a):
Ahoj, svatební aty, to je vdy dilema, jestli půjčit, nebo nechat uít...já bych asi půjčila...svatebních salonů u je dost a myslím, e si vybere kadá nevěsta, umí tam i dobře poradit, take by to neměl být problém. Nuance je jeden z těch nejlepích salonů. Svatební aty bych si půjčila, ale aty na svatbu bych si koupila. Minimálně jednou za rok jdu někomu na svatbu a vdy dost řeím, co na sebe, to je taky dost velká věda:)...za pár týdnu mě čeká svatba kamarádky, u se těím a doufám, e vyjde počasí. U jsem si po dlouhém hledání a váhání dokonce pořídila nové aty, nakonec vyhrála zn. Cellbes, unosím je pak i na jiné příleitosti, svatební bohuel jen jednou:)
Z 35 příspěvků cca 34 s reklamou na zásilkový obchod s podřadnými a nekvalitními hadry. Platí ti aspoň dobře?
Není tady