29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nemám moc času, znáte to, práce + bude mimi. Sháním nějaký salon v Praze, co má otevřeno o víkendu a nechce se mi moc hledat na internetu, víte o něčem? Diky Denisak
Není tady
Zdravím, asi si už něco sehnala, já loni řešila obdobný problém u několika salónů z Prahy - většinou to byl standardní "požadavek". Svatební šaty s bříškem jsem nakonec nalezla na Praze 2 - http://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/, kde šaty zčásti přešily. Problém by nebyl ani v http://www.adina.cz nebo také se tvářily přívětivě v nuance.cz.
Není tady
ahoj holky, pujcovala jste nektera z vas saty ze svatebniho domu Nuance v Praze?
Není tady
Levně - kdo se nebojí, může risknout šaty z Číny, někdy se tam dají domluvit krásné věci Jinak tady je článek s pár tipy, jak ušetřit na svatbě.
Není tady
My jsme si nechali šít u švadleny, bylo to za cenu půjčení, cca za 10 tisíc. Doporučuji. A ještě ti zůstanou :-)
Není tady
My jsme si nechali šít u švadleny
Vy jste byly dvě nevěsty?
A ještě ti zůstanou
Správně - nekupovat "trapné knihy", svatební šaty uložit na další veselku... Kdo šetří, má za tři.
Není tady
To by bylo divné dvě nevěsty, ale asi ne poprvé. Svatební šaty rozhodně měly obě dvě :-)
Upravil(a) proka (6. 6. 2017 16:38)
Není tady
Marně přemýšlím, jestli je ta osoba tak blbá nebo tak splachovací.
Není tady
To by bylo divné dvě nevěsty, ale asi ne poprvé.
Co je pro tě "poprvé"? "Divné" nebo "dvě nevěsty"?
Marně přemýšlím
Že se ti chce - v tomhle počasí...
Není tady
Proč by měly být dvě nevěsty divné? Vždyť to je hezké, když se mají dva i více lidí rádi.....
https://www.topmagazin.sk/dvojicky-plan … e-nevesty/
Není tady
Dámy, je úžasné, jak dokážete z reklamou zkaženého vlákna udělat úžasnou srandu, navíc ilustrovanou!
A ještě navíc mě odnaučíte cokoliv konzumovat u PC!
Není tady
navíc ilustrovanou
Hm... jak myslíš... pro naši radost to není...
Judy neilustruje kvůli nám, ale pro reklamní víly - že prej "Totiž psané slovo někdy nestačí, obrázek pochopí snad i ony (oni)."
Není tady
helena napsal(a):
navíc ilustrovanou
Hm... jak myslíš... pro naši radost to není...
Judy neilustruje kvůli nám, ale pro reklamní víly - že prej "Totiž psané slovo někdy nestačí, obrázek pochopí snad i ony (oni)."
Pokud je vedlejším produktem i vaše radost, je i mou radostí
Není tady
modrovous napsal(a):
Dámy, je úžasné, jak dokážete z reklamou zkaženého vlákna udělat úžasnou srandu, navíc ilustrovanou!
A ještě navíc mě odnaučíte cokoliv konzumovat u PC!
To víš že jo. Nic nejez, ale hlavně kvůli tomu,abys byla krásná jak ony nevěsty. Nebo se musíš nechat vytunit jak ony. Pak budeš mít možná štěstí a najdeš si chlápka s tááááákovýmhle...řetězem.
Není tady
Pokud je vedlejším produktem i vaše radost, je i mou radostí
Aspoň že tak... se teda smířím s vedlejším produktem
s tááááákovýmhle...řetězem
Jsem se musela kouknout znova... nevěstinky mě tak voslnily, že jsem šperčík přehlídla
Není tady
Jsem se musela kouknout znova... nevěstinky mě tak voslnily
To je o prioritách
Není tady
To je o prioritách
Jasně - paneláku si taky všimneš dřív, než psí boudy... pokud o ní teda nezakopneš
Upravil(a) helena (1. 6. 2017 6:40)
Není tady
Ahoj
za sebe mohu doporučit e-shop https://www.devotiondresses.com/. Najdeš tam spoustu krásných šatů za dobré peníze a ušijí ti je přímo na míru!! Hodně štěstí při shánění!
Není tady
proka napsal(a):
My jsme si nechali šít u švadleny, bylo to za cenu půjčení, cca za 10 tisíc. Doporučuji. A ještě ti zůstanou :-)
Marně si tady tak uvažuji, k čemu mi budou, když mi teda zůstanou? Jako, že bych v nich šla do práce? A nebo na nákup? Už to mám ! Na zahradu !
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
Marně si tady tak uvažuji, k čemu mi budou, když mi teda zůstanou? Jako, že bych v nich šla do práce? A nebo na nákup? Už to mám ! Na zahradu !
Andrejko, to není vůbec blbej nápad! Závoj by mohl skvěle posloužit jako ochrana před otravným hmyzem při práci s motyčkou.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
K čemu by ti byly? Na další veselky, ne...
Víš, co tím ušetříš... za šatičky... za jídlo, abys do nich neztloustla...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
Dcera si také nechala ušít, cena byla jen o něco málo vyšší, než za půjčení. Byly (a jsou ) z velmi dobrého materiálu (hedvábí a krajka). Autorka jí je po svatbě (a dosavadních dětech
) zkrátila a obarvila. Jsou zase překrásné a pro změnu plesové (i když vdát by se v nich dalo ještě nejednou a pokaždé s úspěchem). Faktem ale je, že si do nich musí dcera hlídat tajli.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
proka napsal(a):
A na maškarní jsi nepomyslela?
Není tady
Ahoj, svatební šaty, to je vždy dilema, jestli půjčit, nebo nechat ušít...já bych asi půjčila...svatebních salonů už je dost a myslím, že si vybere každá nevěsta, umí tam i dobře poradit, takže by to neměl být problém. Nuance je jeden z těch nejlepších salonů. Svatební šaty bych si půjčila, ale šaty na svatbu bych si koupila. Minimálně jednou za rok jdu někomu na svatbu a vždy dost řeším, co na sebe, to je taky dost velká věda:)...za pár týdnu mě čeká svatba kamarádky, už se těším a doufám, že vyjde počasí. Už jsem si po dlouhém hledání a váhání dokonce pořídila nové šaty, nakonec vyhrála zn. Cellbes, unosím je pak i na jiné příležitosti, svatební bohužel jen jednou:)
Není tady
christiana66 napsal(a):
Ahoj, svatební šaty, to je vždy dilema, jestli půjčit, nebo nechat ušít...já bych asi půjčila...svatebních salonů už je dost a myslím, že si vybere každá nevěsta, umí tam i dobře poradit, takže by to neměl být problém. Nuance je jeden z těch nejlepších salonů. Svatební šaty bych si půjčila, ale šaty na svatbu bych si koupila. Minimálně jednou za rok jdu někomu na svatbu a vždy dost řeším, co na sebe, to je taky dost velká věda:)...za pár týdnu mě čeká svatba kamarádky, už se těším a doufám, že vyjde počasí. Už jsem si po dlouhém hledání a váhání dokonce pořídila nové šaty, nakonec vyhrála zn. Cellbes, unosím je pak i na jiné příležitosti, svatební bohužel jen jednou:)
Z 35 příspěvků cca 34 s reklamou na zásilkový obchod s podřadnými a nekvalitními hadry. Platí ti aspoň dobře?
Není tady