27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Taky se na tuto činnost chystám a jak se tak dívám na ten obrázek od heleny, mám pocit, e začnu hezky tím alkoholem
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Taky se na tuto činnost chystám a jak se tak dívám na ten obrázek od heleny, mám pocit, e začnu hezky tím alkoholem
Kdybych začala lakem na rakve, k té druhé (oklivé) lahvičce bych se u určitě nedostala.
Heleno, Heleno, zase pozdě! Mohla jsem mít místo vzteku prima opičku a vesele tady skotačit po kuchyni.
No nic.
Zato mohu po dneku zdarma poslouit radou: pokud u jste tak slabomyslné (nepředpokládám, e by se do téhle bohulibé činnosti poutěli mui), e se do toho dáte, a chcete to udělat opravdu důkladně, co zahrnuje také částečnou demontá onoho po*ného zařízení, potom vám tedy opravdu důrazně radím, dávejte si sakra pozor, v jakém pořadí tu bestii kucháte. Můete si tak opravdu hodně usnadnit sloení do původního tvaru.
Není tady
modrovous napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Kdybych začala lakem na rakve, k té druhé (oklivé) lahvičce bych se u určitě nedostala.
Heleno, Heleno, zase pozdě!Mohla jsem mít místo vzteku prima opičku a vesele tady skotačit po kuchyni.
No nic.
Zato mohu po dneku zdarma poslouit radou: pokud u jste tak slabomyslné (nepředpokládám, e by se do téhle bohulibé činnosti poutěli mui), e se do toho dáte, a chcete to udělat opravdu důkladně, co zahrnuje také částečnou demontá onoho po*ného zařízení, potom vám tedy opravdu důrazně radím, dávejte si sakra pozor, v jakém pořadí tu bestii kucháte. Můete si tak opravdu hodně usnadnit sloení do původního tvaru.
Kdyby ses kamarádkám svěřila předem, mohlas skotačit...
A tvá rada ohledně skládání mi připomněla starý vtip o dělnici z fabriky na icí stroje, která si u příleitosti odchodu do důchodu přeje icí stroj. I usmějí se chápavě soudruzi z vedení - neříkej, soudruko, e sis za ta léta součástek nenanosila... I nanosila, holoubkové, nanosila... ale a to skládám jak skládám, vdycky mi vyjde samopal...
Co sis sloila ty?
Není tady
Kdyby aspoň ten samopal, ale mě vdycky vyel neúplný odsavač a hromádka náhradních dílů, pro které jsem nemohla najít uplatnění.
Pak se natěstí dostavil mu, vztekle to během půl minuty uvedl do původního stavu a doporučil mi důrazně, abych nevymýlela krávoviny, kdy je utahanej jako vůl.
Tak jsem podlézavě vytáhla láhev vína a dobrou večeři a ehlím si to.
Není tady
vanec a flaka? To je zadarmo...
Není tady
Nejhorí je to, co je potřeba nutně udělat. U mě teď momentálně pajz. Vyklidit, přebrat.
Není tady
Nejtěí je naučit se, e krom případů ivelný katastrofy a ohroení ivota, neexistuje nic, co by bylo potřeba nutně udělat.
Není tady
Co je bohuel pro některé jedince učební látka na celý ivot.
Není tady
No jo holky, to, co píe Hela je pravda pravdoucí. Vloni jsem "vydrela", ale letos to na mě volá i přes zavřené dveře.
Není tady
Judy, já takhle u od předvánoc odolávám volání kuchyňské linky. Jen nevím, jestli jsem odolná nebo prase.
kadopádně jsem to před svátky oulila jen na povrchu s tím, e vnitřky dám po svátcích v klidu, ale svátky jsou pryč, klid nikde, tak začínám mít trochu strach, kam a to povede.
Není tady
modrovous napsal(a):
Judy, já takhle u od předvánoc odolávám volání kuchyňské linky. Jen nevím, jestli jsem odolná nebo prase.
kadopádně jsem to před svátky oulila jen na povrchu s tím, e vnitřky dám po svátcích v klidu, ale svátky jsou pryč, klid nikde, tak začínám mít trochu strach, kam a to povede.
Říkejme, e má jiný ebříček priorit... Modravý dálky volají líp, ne umudlaná linka
A neboj - si to jednou dědicové vyůrujou
Není tady
jestli jsem odolná nebo prase
Jojo, záleí na úhlu pohledu. Já to vidím u druhých na odolnost a u mě na lenost. Měla bych si víc věřit
Umýt kolo a dovézt ho na seřízení mi ovem líno není
Není tady
helena napsal(a):
A neboj - si to jednou dědicové vyůrujou
Původně jsem chtěla namítat, e by mě skrzevá ten bordel určitě pomluvili, ale pak mi dolo, e mi to vlastně u bude úplně puténka.
Tak na to teda hodím bobek, a půjdu se radi projít po kopečkách, dokud jsem jetě tady.
Není tady