6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer,
mám klasický problém. S partnerkou jsme spolu od V. Máme tři děti -7, 5, 1. V roce 2011 jsem partnerce přiel na nevěru. V roce 2012 jsem ztratil práci a partnerka mne poádala, abych opustil společnou domácnost. V roce 2013 jsme se k sobě kvůli péči o děti vrátili. V roce 2014, v prosinci, se narodila nejmladí dcera. Mít tři děti bylo partnerčino dlouhodobé přání a dá se říci její potřeba, já bych se spokojil se 2 a i jsem to partnerce tak řekl, e spíe vyhovuji jejímu přání.
V roce 2013, kdy jsme se k sobě vrátili jsem absenci sexu z pochopitelných důvodů zcela akceptoval. V roce 2014 byl sex několikrát za účelem početí, v těhotenství asi 2x.
V roce 2015 se ná vztah znatelně zlepil, avak bez sexu. Za celý rok byl sex asi 8x.
S partnerkou o situaci mluvím. Říkám jí, e mě mrzí, e se z naeho souití vytratil sex, e ji stále vnímám jako přitalivou enu a chci s ní normálně sexuálně ít. Na druhou stranu se snaím neotevírat tohle téma víc ne jednou týdně, aby neměla pocit nátlaku. On si to uvědomuje a ví, e v tomhle jaksi nestíháme, ale odvolává se naúnavu a nevyspání.
Jinak - já sám vypadám normálně, nemám nadváhu, kadý den provozuji normální hygienu. V domácnosti kadý den: Budím starí děti a vypravuji se s nimi do koly/kolky, po příchodu ze zaměstnání přebírám děti, chystám s nimi večeři, po večeři dávám starí děti spát (větinou mám ssebou v náruči nejmladí) a po uloení se vracím do kuchyně a provádím úklid po večeři, nakonec větinou i chystám oblečení dětem na ráno i kdy to by měla dle domluvy dělat partnerka. O víkendech: vstávám s dětmi a starám se o ně v průběhu dopoledne, zazímco partnerka spí + doháním krizovou situaci v koi s prádlem. Do postele se málokdy dostanu před 23. hod. Větinu svého času věnuji rodině. Rozhodně nejsem z otců, kteří si i po narození dětí jedou svoje "v úterý mám přece basket, ve čtvrtek fitko, v pátek pivo".
Chápu, e partnerka v noci kojí. Mít dítě v posteli bylo její rozhodnutí, které respektuji. Na druhou stranu ovem partnerka větinou nejde spát dřív ne cca o půlnoci. Večery tráví u počítače kde si píe s kamarádkami/tráví čas na různých mateřských webech nebo skupinách na FB kde vstřebává různé informace (např. o nemoci naí prostřední dcery (syndrom periodických horeček). Pokud jí řeknu, e můe jít spát dřív, nejde. Chápu, e se večer chce prostě ne chvíli odpojit od veho a mít svůj klid.
Dalí věc je, e od roku 2013, kdy jsme se k sobě vrátili, spím v obýváku na pohovce. Z počátku proto, e spát spolu v posteli nebylo vhodné, nyní kvůli tomu, e je pro ni s dítětem pohodlnějí mít více místa.
Mrzí mě, e v 33 letech můj sexuální ivot v podstatě skončil (ona má 35). Doproovat se mi přijde kontraproduktivní a trapné, být odkázán na onanii je pro mne poniující a milenku si hledat nechci a ani reálně bych na paralelní poměr neměl vůbec čas.
Ze situace nevidím ádné východisko. Mám obavu, e partnerka si na stav bez sexu zvykla a e jí vyhovuje. Protoe kdy uvádí jako příčinu únavu, tak stejně nikdy nejde spát dřív, i kdy jí na monost, e můe, upozorňuji. Bojím se, e po takové době u mě prostě bere jako inventář domácnosti a ne jako potencionálního partnera na sex. Existuje monost, e třeba a bude dcera starí a budeme na sebe s partnerkou mít více času, e se ná sex. ivot obnoví? (Mám silnou obavu, e ne)
olmlouvám se za výlev, ale u jen jeho napsání mi hrozně ulevilo.
Není tady
Jinak samozřejmě nechci, aby to vyznělo, e partnerku z čehokoliv obviňuji. Na daném stavu máme oba svůj podíl a na mojí straně je, abych se učinil pro partnerku natolik přitalivým, aby měla zájem a dala přednost nám dvěma před svým pohodlím.
Jetě k tematu: nesexuální něnosti-objetí, polibek, pohlazení, to ve funguje, ale iniciátorem musím být já.
Předem děkuji za Vae názory. Zejména ocením vlastní zkuenosti z pohledu eny, zda se po takové době jde vrátit k intimnímu ivotu. Děkuji.
Není tady
Zřejmě nejsi jediný chlap v baráku. Pokud se počítá za chlapa.
Není tady
flink napsal(a):
Moc nechápu, proč bych se neměl počítat za chlapa_
Není tady
kaccer napsal(a):
flink napsal(a):
Třeba Ti na to odpoví místní děvčata, já na to nemám nervy. Nicméně se pět let prosit o sex a být připutěn jen v případě výroby potomka mi přijde poněkud zvlátní. Při vem servisu, který popisuje, při chování Tvé partnerky, při spaní v obýváku...a kdy si to raději, v tom lepím případě, Tvá partnerka dělá pravidelně sama, ozývá se nad Tvým chlapstvím zvuk praskajícího klacku...
Není tady
Budím starí děti a vypravuji se s nimi do koly/kolky, po příchodu ze zaměstnání přebírám děti, chystám s nimi večeři, po večeři dávám starí děti spát (větinou mám ssebou v náruči nejmladí) a po uloení se vracím do kuchyně a provádím úklid po večeři, nakonec větinou i chystám oblečení dětem na ráno i kdy to by měla dle domluvy dělat partnerka. O víkendech: vstávám s dětmi a starám se o ně v průběhu dopoledne, zazímco partnerka spí + doháním krizovou situaci v koi s prádlem.
A co dělá tvoje paní celej den?
Není tady
Je s nejmladím dítětem, vyzvedává děti ze koly/kolky, vodí na krouky, stará se o zdraví dětí, chstá dětem svačiny po příchodu domů, průběně provádí úklid + prádlo, stará se o kolní akolkové povinnosti dětí. nemyslím si e bych dělal více ne partnerka. Máme tři děti, domácích povinností je hodně a jsme oba rodiče a partneři a je logické, e se na zvládání podílíme rovným dílem. Prarodiče u nás nefungují a placená výpomoc je mimo nae finanční monosti.
Není tady
flink napsal(a):
kaccer napsal(a):
flink napsal(a):
Třeba Ti na to odpoví místní děvčata, já na to nemám nervy. Nicméně se pět let prosit o sex a být připutěn jen v případě výroby potomka mi přijde poněkud zvlátní. Při vem servisu, který popisuje, při chování Tvé partnerky, při spaní v obýváku...a kdy si to raději, v tom lepím případě, Tvá partnerka dělá pravidelně sama, ozývá se nad Tvým chlapstvím zvuk praskajícího klacku...
tak ono je to asi obecný preoblém vztahů, kde jeden z partnerů ztratí zájem o intimní ivot. Ten který by chtěl být aktivnějí prostě tahá za kratí konec provazu. Doproování je trapné, fyzycké naléhání nejspí vede přímo ke vzniku fyzyckého odporu. Klacek přece praská nejen nad odmítaným ale i na odmítajícím partnerem. Oba ztrácejí sexuální identitu, akorát e jeden se jí vzdává nedobrovolně. Já se jenom bojím, e čím déle budeme ít v tomhle asexuálním módu, tím více bude tato změna nenávratná.
Na druhou straně je to, e vedle vztahu s partnerkou je jetě vztah s celou rodinou, který povauji za kvalitní a chci si jej udret. Ten zahrnuje i můj vztah s partnerkou , který je v jedné části nefunkční.
Není tady
kaccer napsal(a):
flink napsal(a):
kaccer napsal(a):
Moc nechápu, proč bych se neměl počítat za chlapa_Třeba Ti na to odpoví místní děvčata, já na to nemám nervy. Nicméně se pět let prosit o sex a být připutěn jen v případě výroby potomka mi přijde poněkud zvlátní. Při vem servisu, který popisuje, při chování Tvé partnerky, při spaní v obýváku...a kdy si to raději, v tom lepím případě, Tvá partnerka dělá pravidelně sama, ozývá se nad Tvým chlapstvím zvuk praskajícího klacku...
tak ono je to asi obecný preoblém vztahů, kde jeden z partnerů ztratí zájem o intimní ivot. Ten který by chtěl být aktivnějí prostě tahá za kratí konec provazu. Doproování je trapné, fyzycké naléhání nejspí vede přímo ke vzniku fyzyckého odporu. Klacek přece praská nejen nad odmítaným ale i na odmítajícím partnerem. Oba ztrácejí sexuální identitu, akorát e jeden se jí vzdává nedobrovolně. Já se jenom bojím, e čím déle budeme ít v tomhle asexuálním módu, tím více bude tato změna nenávratná.
Na druhou straně je to, e vedle vztahu s partnerkou je jetě vztah s celou rodinou, který povauji za kvalitní a chci si jej udret. Ten zahrnuje i můj vztah s partnerkou , který je v jedné části nefunkční.
Naděje umírá poslední. Hodně zdaru. Ale Tvůj optimismus nesdílím...
Není tady
A proč chtěla, abys v roce 2012 opustil rodinu? Vysvětlila ti to nějak?
Není tady
Judyna napsal(a):
A proč chtěla, abys v roce 2012 opustil rodinu? Vysvětlila ti to nějak?
rostoucí neshody kvůli tomu, e jsem byl bez práce :-(
Není tady
A kdy jste se k sobě vrátili, to u jsi práci měl?
Psal jsi o manelčině nevěře - i v té době (nebo před ní) jste na tom byli jak?
Není tady
tva partnerka te nemiluje proto s tebou nechce sex
Není tady
jetě vztah s celou rodinou, který povauji za kvalitní a chci si jej udret
Co partnerka zjevně ví... skoro bych řekla, e odputěná nevěra, tvůj odchod, návrat, třetí dítě atd. bylo vechno podle toho, co si přála ona.
Není tady
Kačere najdi si mladou sponzorkyni. Vdanou!
Není tady
ano, to u jse práci měl. Před nevěrou a i po ní ve +/- fungovalo. Jen prostě na jedné akci narazila na někoho zestřední, kdo jí pak nadbíhal s lichotkama atd. A prostě od cizího chlapa (pokud je jakoby potencionálně přijatelný ) to asi znělo líp ne to samé doma ode mne. navíc s ním nemusela řeit klasické provozní zátěe, tudí od něj dostávala jen to hezké
Není tady
z cizího pohledu to vypadá krásně jasně a je to krutý, ale asi je to tak
Není tady
Kačere nezávidím tě to. Vydrel bych ta rok a děátko povyroste a pokud se to nezmění tak odejít středem.
Není tady
Kačere, ole ono to fakt vypadá, e si Tě ena neváí. Tedy podle toho, co píe.
Chodí vůbec někam? Moná by to chtělo pro začátek někam vyrazit, třeba by se vzpamatovala. Vypadá to toti, e tě má moc jistého, moná jí podvědomě vadí i to, e si asi neumí moc dupnout (obecně - nemluvím o sexu), e s Tebou docela sluně oře.Nevím. U to, e Tě vystrnadila, kdy jsi neměl práci (to se přece můe stát kadému) a pak, kdy jsi ji měl, tak Tě vzala zpátky....
Jetě malá monost - nebere třeba manelka nějaké léky, které ji tlumí? Někdy pořádně utlumí i antikoncepce.
Není tady
ne, antikoncepci nebere, na co taky :-)
Není tady
jinak chodím 1x za měsíc na pivo, kdy není zima tak cca 1x za 14 dní na kolo. Jinak čas na sebe (osobní volno) nemáme ani jeden, resp. vdy za cenu, e se musíme vystřídat v péči o děti. Čas sami dva bez dětí téměř nikdy. Bohuel.
Není tady
Potvora je to. Ne proto, e té zapřáhla do péče o děti, ale kvůli tomu, e si "odskočila", pak té vyhodila (to se dělá?, partnerovi, otci dětí?) ... Jo, starostí můete mít habaděj, vechno můe být pravda, aj její vyčerpanost a e ju kompenzuje virtuálním světem... Ale sex k ivotu patří, a e jí přestal " chutnat", je od ní sobecké... Take z mého pohledu sexuologická poradna, milenka, nebo rozpad vztahu - no, to chci vidět, jak si "unavená z péče o tři děti sedne k počítači"...
Není tady
Jste manelé? Jestli ne, tak proč?
Není tady
Kačere zjisti si jestli nemá sponzora.
Není tady
Hledala jsem konkrétního Plzáka, nala jen Nováka... ale je dost podobnej.
Jasně, e nemusí odpovídat vechny detaily, ovem určitě pozná, který slovo je klíčový...
http://www.rodina.cz/clanek8562.htm
Není tady