6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych se poradit. Ráda bych si koupila nějakou bělící pastu, ktérá alespoň trochu funguje. Jáké bělící pasty používáte, třeba i z drogerie. Budu ráda za každý názor
Není tady
Ušetři peníze a nic nekupuj. Viděla jsem jak testovali volně prodejné prostředky na bělení a výsledek - nic viditelně nepomáhalo.
Není tady
Taky jsem nad tím uvažovala, ale taky tomu moc nevěřím. Pokud má někdo jinou zkušenost budu ráda za info a tip na pastu
Není tady
DančaV napsal(a):
ktérá alespoň trochu funguje. Jáké bělící pasty používáte)
žádné, nefungují - chodím k dentálni hygienistce na air flow, u nás to stojí jen 500.- a účinek mi vydrží rok
Není tady
Bety napsal(a):
DančaV napsal(a):
ktérá alespoň trochu funguje. Jáké bělící pasty používáte)
žádné, nefungují - chodím k dentálni hygienistce na air flow, u nás to stojí jen 500.- a účinek mi vydrží rok
Bety, prosím Tě, a jak to funguje? Nějaká chemie? Taky uvažuju o bělení u zubařky, ale bojím se narušení skloviny, tak pořád váhám.
Není tady
jsou to mikročástice sody (u nás výběr tří příchutí) kterými pod silným tlakem vyčistí úplně všechno, vyčistí to i zabarvené bílé plomby a veškeré skvrny, ale pozor nenahradí to odstranění zubního kamene, zuby jsou však potom i krásně hladké - je to takový tryska ze které čistící látka proudí pod tlakem, není to nepříjemné ani to nebolí
Není tady
sklovinu to vůbec nepoškodí, jen je potřeba stejně jako po plombování určitou dobu potom nejíst cca 2 hodiny
Není tady
Děkuju Bety, jsi zlatá.
Není tady
Ano, souhlas s Bety, jedině dentální hygienistka, zrovna jsme se od ní vrátili
Není tady
Andrejko zrovna jsem si všimla, že jsme obě těsně prošvihly svoje desáté výročí na Babinetu.
Ještě upozornění - kdo je pojištěncem VZP, tak letos může uplatnit příspěvek ve výši 1000.- na dentální hygienu.
Upravil(a) Bety (13. 1. 2016 19:13)
Není tady
Ty jooo Bety, no máš pravdu s tím výročím, já si to vůbec neuvědomila
VZP pojišťovna sice nejsem, ale zkusím zjistit u té naší, jestli třeba náhodou, dík za tip.
Není tady
Holky já si myslím, že je to kombinace úplně všeho. Důležitá je určitě dentální hygiena, používám dva druhy kartáčků, mezizubní kartáčky, zubní nit a ustní vodu vím, někomu se může zdát, že jsem blázen .. Ale jinak používám na bělení swissdent tady tu https://www.ageo.cz/produkt/swissdent-n … ning-50-ml .. a docela vidím výsledky. Vím, že ji používá i spousta známých a jsou s ní spokojeni.
Není tady
Kdyby kohokoli zajímalo něco ohledně dentální hygieny, např. jak si vybrat zubní pastu, zubní kartáček, jak používat sonický kartáček, tak se mrkněte na naší studentskou stránku https://www.facebook.com/4smilee/?fref=ts
Jsme studenti stomatologie a se spolužákem se takhle snažíme pomáhat
Není tady
Bety napsal(a):
jsou to mikročástice sody (u nás výběr tří příchutí) kterými pod silným tlakem vyčistí úplně všechno, vyčistí to i zabarvené bílé plomby a veškeré skvrny, ale pozor nenahradí to odstranění zubního kamene, zuby jsou však potom i krásně hladké - je to takový tryska ze které čistící látka proudí pod tlakem, není to nepříjemné ani to nebolí
To je skvělej tip, Bety! Já jsem kuřačka, ač taková spíš nanicovatá - tak používám Clinomyn. Ten odstraní to žloutnutí od nikotinu, ale takhle do hloubky rozhodně nejde.
A peroxidu se děsně bojím - už tak mám přecitlivělý zuby.
Není tady
Já bělící zubní pasty i pásky používám docela dlouho a neřekla bych,že to nepomáhá. Jako kuřačka to mám prostě horší a zatím nehodlám přestat. Pastu i pásky objednávám tady: https://www.krasaprozeny.cz/Zdravi-krasa/Beleni-zubu/
Jsem spokojená jak s výrobkem, tak i celkově s tímhle shopem.
Není tady
ahojky ja kupuju SWISSDENT, ta je super
Není tady
SWISSDENT? To neznám, dívám se ale, že je to celkem drahé. Opravdu funguje? A má smysl kupovat ten set co mají?
Není tady
sety ani nevím, že mají, já si objednávám tohle https://www.nazuby.cz/Swissdent-Extreme … sta-100-ml a zuby mam opravdu bělejší
Není tady
ok, jdu ho objednat, díky moc !
Není tady