|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hezky se to čte, Toničko... tak ať si vás ta dušička nehledá dlouho 
Ony mají někdy různý cestičky 
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo … -nebe.html
Není tady
jééé, tak to je pěkný článek :-) a věřím tomu ;-)
Není tady
Blesk jsem ještě nikdy nečetla, ale tenhle článek je moc milý. 
Není tady

Rika se o Blesku, ze je to “bulvar“...
No, na kazdem “šprochu“ pravdy trochu, to je lidove rceni, ale ja s nim souhlasim. 'Niet ohna bez dymu“, tak rikaj Slovaci... Jo-jo.
Ze vymodlene dite zaridila kocka taky neverim, ale ze se tak stalo diky SILNE VIRE, to je zcela jiste mozne... A k tomu “bulvaru“ - vcera v noci, ja, usinajici, jsem v radiu ci televizi (fakt nevim, co jsem mela zapnuto jako uspavanku), jsem slysela nwco o prvnim slavnem “bulvarz“ u nas... Rozhodne to nebyl “tlachaci dennik/tydennik/casopis“..., ale snad nejaka pasaz, kde se prochazelo...
Drby tam vznikat mohly, ale podle mne se t zpocatku jen “prijemne tlachalo“...
Není tady
Antoineta - Máme to dost podobné. Také už miminko chci, přítel nechce. Jsme spolu dva roky, 2/3 z toho spolu žijeme. Partner je o třičtvrtě roku starší, bylo mu na konci roku 32 let. Já ty mateřské pudy mám. Bydlet máme kde, máme i dost slušně našetřeno, plat mám výborný a partner by nás zvládl v pohodě uživit. Oba jsme vysokoškoláci. Pro mě byla podstatná nejprve praxe a pak jsem nemohla najít správného chlapa. Když už ho mám, on se na dítě cítí mladý a že má na něj ještě dost času. Trápím se tím. Nechci na něj tlačit. Ví, že dítě chci, řekla jsem mu to. Nedávno jsem vysadila HA, o všem byl s předstihem informovaný. Nic extra nenamítal, chrání se teď on (i když ne spolehlivou metodou). Děti chce, jen prý nedokáže říct kdy, jestli na jaře, na podzim, příští rok... Problém je i s mou prací, mám smlouvu na dobu určitou a potřebuji se vrátit do práce před jejím vypršením. Když na něj zatlačím, naštve se a nekomunikuje. Vy jste k tomu přistoupila tak, že ještě počkáte, jenže Vám není tolik kolik mně. Já už po dítěti toužím cca od půlky loňského roku a pořád jsem ho nechávala vědoma si toho, že spolu nejsme tak dlouho, ale teď... Taky nevím jak na něj.
Upravil(a) Pet-Pet (14. 1. 2016 15:35)
Není tady
ahoj Pet-Pet to mě mrzí. a jak na tom jste nyní? budu ti držet moc pěsti ať se dočkáš! :-) U nás se to konečně obrátilo a přítel miminko už chce :-) stala se taková věc, že kamarádka otěhotněla a přítel jí řekl, že miminko ještě nechce a ona taky nebyla zrovna dva krát nadšená a tak se rozhodli pro interupci a po této zkušenosti mi přítel řekl že to nechápe ( jejich reakci ) no a úplně obrátil, že miminko chce. tak mám radost. Každý člověk reaguje tak jak nejlépe dovede a jak to cítí a pokud ho miluješ tak ještě počkej a požádej vesmír/andělíčky/ na co koho věříš aby se situace změnila. Přeju Ti aby jsi zažila to samé a brzy, držím pěsti. dej vědět...
Není tady