29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://www.penize.cz/darovaci-dan
Je to 15tis Kč za jeden rok.
Není tady
sandra napsal(a):
tak a teď mi řekni, kde mohu zjistit kolik co stálo? za kolik tedy co koupil? Oblečení se do toho taky počítá?
Není tady
sandra napsal(a):
teď mi to připomnělo usměvnou situaci, jak mi koupil šálku a honosil se tím jak byla drahá a že pro mě všechno, že stála x tisíc.... na šále byla cenovka 120 Kč....
Není tady
Proboha, cos na takovým chlapovi milovala???
Není tady
Péro a dárky?
Není tady
Bóže, takovou vydržovanou milenku má každý druhý chlap, co má peníze. Tak dlouho, dokud mu na to manželka nepřijde. Zavolej mu ať přijede. Uvidíš, jak u tebe bude jako na koni a telefon již spátky chtít nebude. Ale ty už víš, co od tebe chce Jen sex za dárky. Tak se zařiď a najdi si jiného, který nebude zadaný a bude to s tebou myslet vážně. Ale pokud ho chceš, pokračujte dále, ale s ničím nepočítej- kromě těch dárků-ale tam bych přitvrdila.
Není tady
Nejses, sestko, trochu mimo mísu? On chce po ní dárky zpátky...
Není tady
šestka napsal(a):
Bóže, takovou vydržovanou milenku má každý druhý chlap, co má peníze. Tak dlouho, dokud mu na to manželka nepřijde. Zavolej mu ať přijede. Uvidíš, jak u tebe bude jako na koni a telefon již spátky chtít nebude. Ale ty už víš, co od tebe chce Jen sex za dárky. Tak se zařiď a najdi si jiného, který nebude zadaný a bude to s tebou myslet vážně. Ale pokud ho chceš, pokračujte dále, ale s ničím nepočítej- kromě těch dárků-ale tam bych přitvrdila.
kdybych mu napsala že chci sex s ním, asi by dojel....ale nechci...ani náhodou....bude si muset sehnat jinou milenku....které pak na konci sebere vše co jí kdy dal a bude ji vyhrožovat právniky atd... tohle není chlap....
Není tady
Andrea333 napsal(a):
šestka napsal(a):
kdybych mu napsala že chci sex s ním, asi by dojel....ale nechci...ani náhodou....bude si muset sehnat jinou milenku....které pak na konci sebere vše co jí kdy dal
a bude ji vyhrožovat právniky atd... tohle není chlap....
Když už sis vyjasnila, že chlapství jen předstírá, předveď mu ze života peklo: spoj se s jeho manželkou ;-)
Není tady
flink napsal(a):
Andrea333 napsal(a):
šestka napsal(a):
kdybych mu napsala že chci sex s ním, asi by dojel....ale nechci...ani náhodou....bude si muset sehnat jinou milenku....které pak na konci sebere vše co jí kdy dal
a bude ji vyhrožovat právniky atd... tohle není chlap....
Když už sis vyjasnila, že chlapství jen předstírá, předveď mu ze života peklo: spoj se s jeho manželkou ;-)
peklo bych mu mohla dělat i jinak, stojí to za to? se ním obtěžovat? takovým chudákem?
Není tady
Proč ho tolik řešíš, jestli už jsi zadaná, jak píšeš?
Přijde mi, že s tím vztahem nejsi vyrovnaná a nemáš ho v sobě ukončený.
Není tady
tohle není chlap
Jakej šel, takovou potkal...
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč ho tolik řešíš, jestli už jsi zadaná, jak píšeš?
Přijde mi, že s tím vztahem nejsi vyrovnaná a nemáš ho v sobě ukončený.
Obávám se, že zde jde pouze a jen o věci.
Není tady
Ahoj kdybyste někdo sháněl vhodný dárek podívejte se na https://www.ewena.cz/ tady určitě něco vyberete
Není tady