18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Andrea333 (2. 1. 2016 18:55)
Není tady
Omlouvám se, e neznám právní kličky a tudí jsem na právní diskusi trochu .
Kdy jsem příspěvek četla, udělalo se mi rudo před očima:
Já bych takovou situaci řeila jednodue a hned: Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu a okamitě bych se s takovým blbcem rozela. A sobě bych koupila telefon nový i s novým číslem, a to bych "příteli" vůbec nedala.
Není tady
Já přečetla tu Andrejinu diskusi z r. 2014, a je stejně hrozná, jako tohle. Blbej chlap, blbe jednání a blba enská, co mu to "ere aj s navijákem". Nic bych nevracela. Max. tak vyměnit zámek od mého bytu, pokud měl do nej přístup...
Není tady
na stránkách policie je napsáno e stačí přinést fa od mobilu a nahlásit kráde a e telefon zablokuji aby se nedalo volat a přijmat zprávy...
Není tady
Pokud se bývalý milence rozhodne, e ti telefon zruí, tak ti ho asi zruí. Zavčas vyma ve, případně si zprávy nafo, vyjmi si kontakty, ne ti ho fakt zablokuje. Zpětvzetí daru lze zruit ve lhůtě do 3 let, jene bude platit právníky, soudní poplatky, stojí ti to za to? Osobně bych mu telefon poslala doporučeně s dopisem, e dar byl sice za poskytované sexuální sluby a z důvodů, e jej poaduje zpět, vracím a tím povauji věc za vyřízenou. Kopii bych si nechala s podacím lístkem, aby mě ji neměl čím vydírat. Koupila si jiné číslo, aby mě nemohl ji kontaktovat. On můe tvrdit, e ti ho jen půjčil a nechce mu ho vrátit, odmítá komunikovat, proto volil monost zablokování a bude z toho mít jen zle, podání vysvětlení na policii a pod. On má faktutu.
Není tady
take vekerou elektroniku vrátit? ikdy mě poniuje, nadává a zkouel na mě podvod....no asi jo....
Není tady
A já myslela, e s vyděrači se nevyjednává a neustupuje se jim.
Zvlátě, jestli to byly "odměny" za sexuální sluby... Do bordelu si taky amant nejde vyzvedávat dary, kdy se na sluebnici natve...
Není tady
jedná se o toho chlapa v té diskuzi, já zamilovaná on enatý... dá se říct ano odměny za sex...
Není tady
Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu
Řeení přímočarý, který (moná na chvíli) uleví ve chvíli nas*anosti... nicméně existuje elegantnějí způsob, jak dosáhnout toho, aby Andree telefon zůstal a navrch měl pán problémy
Zpětvzetí daru lze zruit ve lhůtě do 3 let
A tuhle právní radu má odkud, Ireno?
Není tady
a nejspí je natvaný e sex u není ádný...
Není tady
helena napsal(a):
Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu
Řeení přímočarý, který (moná na chvíli) uleví ve chvíli nas*anosti... nicméně existuje elegantnějí způsob, jak dosáhnout toho, aby Andree telefon zůstal a navrch měl pán problémy http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zpětvzetí daru lze zruit ve lhůtě do 3 let
A tuhle právní radu má odkud, Ireno?
tak jaký způsob ? Jako e bych mu té vyhroovala, či dělala zle?
Není tady
Vítej, Helenko, po svátcích. Tu lhůtu jsem si vymyslela, abych tě dostala z ulity Ne, někde jsem to četla na netu, ale bylo to spíe u nemovitostí? Take jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/, aby jí telefon zůstal a jetě měl pán za koníčka, který dobře financoval, zle ? Vidí, jak jsme kadá jiná. Já bych mu ho vrátila a změnila si číslo, Andrea telefon chce. Já bych nechtěla, aby mě s bývalým milence něco pojilo,kdy jí nadává, vyhrouje. Ona chce, aby na ni měl kontakt. To je těký úkol pak.
Není tady
Třeba chce pán telefon zablokovat proto, e ho Andrea stále otravuje. Telefon bych u dávno vrátila, číslo si změnila a pána poslala do...někam. Ostatně jsme jí to mnohé psaly ji před dvěma lety, aby to udělala. Nechápu, proč se Andrea stále drí pána jako klítě.
Není tady
Irena001 napsal(a):
Vítej, Helenko, po svátcích. Tu lhůtu jsem si vymyslela, abych tě dostala z ulity Ne, někde jsem to četla na netu, ale bylo to spíe u nemovitostí? Take jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/, aby jí telefon zůstal a jetě měl pán za koníčka, který dobře financoval, zle ? Vidí, jak jsme kadá jiná. Já bych mu ho vrátila a změnila si číslo, Andrea telefon chce. Já bych nechtěla, aby mě s bývalým milence něco pojilo,kdy jí nadává, vyhrouje. Ona chce, aby na ni měl kontakt. To je těký úkol pak.
kontakt na mě nemá mám nové číslo, lo mi spíe o dárky, e je chce vrátit, i ty které dal dceři...je mi proti srsti vracet vekeré věci co jsem nebo dcera dostala k vánocům, narozkám apod..... simkartu mám ji jinou....ale adresu stejnou..
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 18:21)
Není tady
Eva. napsal(a):
Třeba chce pán telefon zablokovat proto, e ho Andrea stále otravuje. Telefon bych u dávno vrátila, číslo si změnila a pána poslala do...někam. Ostatně jsme jí to mnohé psaly ji před dvěma lety, aby to udělala. Nechápu, proč se Andrea stále drí pána jako klítě.
naopak, vyhrouje mi proto, e jsem mu půl roku nepsala a na otázku sexu napsala NE... tak dělá naschvály...
Není tady
Podle mě jsi udělala chybu, e ses nechala kupovat tak drahými dárky. Psalas i o starím autě. Tak se snad poučí. Já bych dárky ani nepřijímala. Nejsem na prodej.
Teď bys měla podle mě vrátit dárky, které je jetě moné vrátit. Klid v dui a od takového chlapa za to stojí. To je můj názor.
Není tady
Tu lhůtu jsem si vymyslela... někde jsem to četla na netu
A puntičkář budu asi já, kdy se mi nezdá, jak sem (ne poprvý) plácne cokoli tě napadne a tváří se, e je to seriózní informace...
Take jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/
Moná, e kdybyste si na těch "stránkách policie", co je Andrea zmiňuje, početly pořádně, naly byste ji samy
kontakt na mě nemá mám nové číslo
Aha... a spojuje se s tebou telepaticky, jo?
Není tady
kontaktuje mě emailem... jsem mu odpovídala a u ani neodpovídám...
jediné co mě napadá, e to musí být kráde, tudi kdy to zablokuje, mohla bych prokázat nějak e o kráde nelo... nebo něco jiného...? Můe si vymyslet i e mi telefon jen půjčil...
Myslela jsem jen, e kdy to nahlásí jako kráde pomocí fa a imei, policie co jsem četla nic nezjituje, tudi mobil zablokuje, a bude na mě jít na policii a říct a nějak dokázat, e o kráde nejde... ale nevím jak se k tomu bude stavět policie a zda telefon odblokuje, nebo má něco jiného?
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 19:09)
Není tady
jo a vycházela jsem z
http://www.policie-cr.cz/120-ukradli-va … efon-.html
Není tady
Myslela jsem jen, e kdy to nahlásí jako kráde pomocí fa a imei, policie co jsem četla nic nezjituje
No... kdy jsi to četla... a myslí si...
Jen by sis měla ověřit, CO čte. Kdy se toti podívá na ty stránky, co uvádí, pořádně, dočetla by ses, e je to "neoficiální informační portál o policii - a tam holt ty informace jaksi chybějí
Upravil(a) helena (27. 12. 2015 19:17)
Není tady
no čtu to i na jiných stránkách a pak i tady
http://mobil.idnes.cz/policiste-ze-sluz … _krimi_mad
Není tady
a jak to tedy je?
Co kdyby sis nejdřív přečetla ty správný informace a ne vechny moný pofidérní články?
Upravil(a) helena (27. 12. 2015 19:24)
Není tady
no ráda bych, ale kde....
Není tady
tady té to samé
http://www.policie.cz/clanek/databaze-o … ii-cr.aspx
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 19:27)
Není tady