|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Upravil(a) Andrea333 (2. 1. 2016 18:55)
Není tady
Omlouvám se, že neznám právní kličky a tudíž jsem na právní diskusi trochu
.
Když jsem příspěvek četla, udělalo se mi rudo před očima:
Já bych takovou situaci řešila jednoduše a hned: Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu a okamžitě bych se s takovým blbcem rozešla. A sobě bych koupila telefon nový i s novým číslem, a to bych "příteli" vůbec nedala.
Není tady

Já přečetla tu Andrejinu diskusi z r. 2014, a je stejně hrozná, jako tohle. Blbej chlap, blbe jednání a blba ženská, co mu to "žere aj s navijákem". Nic bych nevracela. Max. tak vyměnit zámek od mého bytu, pokud měl do nej přístup...
Není tady
na stránkách policie je napsáno že stačí přinést fa od mobilu a nahlásit krádež a že telefon zablokuji aby se nedalo volat a přijmat zprávy...
Není tady
Pokud se bývalý milence rozhodne, že ti telefon zruší, tak ti ho asi zruší. Zavčas vymaž vše, případně si zprávy nafoť, vyjmi si kontakty, než ti ho fakt zablokuje. Zpětvzetí daru lze zrušit ve lhůtě do 3 let, jenže budeš platit právníky, soudní poplatky, stojí ti to za to? Osobně bych mu telefon poslala doporučeně s dopisem, že dar byl sice za poskytované sexuální služby a z důvodů, že jej požaduje zpět, vracím a tím považuji věc za vyřízenou. Kopii bych si nechala s podacím lístkem, aby mě již neměl čím vydírat. Koupila si jiné číslo, aby mě nemohl již kontaktovat. On může tvrdit, že ti ho jen půjčil a nechceš mu ho vrátit, odmítáš komunikovat, proto volil možnost zablokování a budeš z toho mít jen zle, podání vysvětlení na policii a pod. On má faktutu.
Není tady
takže veškerou elektroniku vrátit? ikdyž mě ponižuje, nadává a zkoušel na mě podvod....no asi jo....
Není tady

A já myslela, že s vyděrači se nevyjednává a neustupuje se jim.
Zvláště, jestli to byly "odměny" za sexuální služby... Do bordelu si taky amant nejde vyzvedávat dary, když se na služebnici naštve...
Není tady
jedná se o toho chlapa v té diskuzi, já zamilovaná on ženatý... dá se říct ano odměny za sex...
Není tady
Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu
Řešení přímočarý, který (možná na chvíli) uleví ve chvíli nas*anosti... nicméně existuje elegantnější způsob, jak dosáhnout toho, aby Andree telefon zůstal a navrch měl pán problémy 
Zpětvzetí daru lze zrušit ve lhůtě do 3 let
A tuhle právní radu máš odkud, Ireno?
Není tady
a nejspíš je naštvaný že sex už není žádný...
Není tady
helena napsal(a):
Slavný darovaný telefon bych hodila příteli na hlavu
Řešení přímočarý, který (možná na chvíli) uleví ve chvíli nas*anosti... nicméně existuje elegantnější způsob, jak dosáhnout toho, aby Andree telefon zůstal a navrch měl pán problémy http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zpětvzetí daru lze zrušit ve lhůtě do 3 let
A tuhle právní radu máš odkud, Ireno?
tak jaký způsob ? Jako že bych mu též vyhrožovala, či dělala zle?
Není tady
Vítej, Helenko, po svátcích. Tu lhůtu jsem si vymyslela, abych tě dostala z ulity
Ne, někde jsem to četla na netu, ale bylo to spíše u nemovitostí? Takže jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/, aby jí telefon zůstal a ještě měl pán za koníčka, který dobře financoval, zle ? Vidíš, jak jsme každá jiná. Já bych mu ho vrátila a změnila si číslo, Andrea telefon chce. Já bych nechtěla, aby mě s bývalým milence něco pojilo,když jí nadává, vyhrožuje. Ona chce, aby na ni měl kontakt. To je těžký úkol pak.
Není tady

Třeba chce pán telefon zablokovat proto, že ho Andrea stále otravuje. Telefon bych už dávno vrátila, číslo si změnila a pána poslala do...někam. Ostatně jsme jí to mnohé psaly již před dvěma lety, aby to udělala. Nechápu, proč se Andrea stále drží pána jako klíště.
Není tady
Irena001 napsal(a):
Vítej, Helenko, po svátcích. Tu lhůtu jsem si vymyslela, abych tě dostala z ulity
Ne, někde jsem to četla na netu, ale bylo to spíše u nemovitostí? Takže jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/, aby jí telefon zůstal a ještě měl pán za koníčka, který dobře financoval, zle ? Vidíš, jak jsme každá jiná. Já bych mu ho vrátila a změnila si číslo, Andrea telefon chce. Já bych nechtěla, aby mě s bývalým milence něco pojilo,když jí nadává, vyhrožuje. Ona chce, aby na ni měl kontakt. To je těžký úkol pak.
kontakt na mě nemá mám nové číslo, šlo mi spíše o dárky, že je chce vrátit, i ty které dal dceři...je mi proti srsti vracet veškeré věci co jsem nebo dcera dostala k vánocům, narozkám apod..... simkartu mám již jinou....ale adresu stejnou..
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 18:21)
Není tady
Eva. napsal(a):
Třeba chce pán telefon zablokovat proto, že ho Andrea stále otravuje. Telefon bych už dávno vrátila, číslo si změnila a pána poslala do...někam. Ostatně jsme jí to mnohé psaly již před dvěma lety, aby to udělala. Nechápu, proč se Andrea stále drží pána jako klíště.
naopak, vyhrožuje mi proto, že jsem mu půl roku nepsala a na otázku sexu napsala NE... tak dělá naschvály...
Není tady

Podle mě jsi udělala chybu, že ses nechala kupovat tak drahými dárky. Psalas i o starším autě. Tak se snad poučíš. Já bych dárky ani nepřijímala. Nejsem na prodej.
Teď bys měla podle mě vrátit dárky, které je ještě možné vrátit. Klid v duši a od takového chlapa za to stojí. To je můj názor.
Není tady
Tu lhůtu jsem si vymyslela... někde jsem to četla na netu
A puntičkář budu asi já, když se mi nezdá, jak sem (ne poprvý) plácneš cokoli tě napadne a tváříš se, že je to seriózní informace...
Takže jaká je ta právní rada od tebe /prosím za Andreu/
Možná, že kdybyste si na těch "stránkách policie", co je Andrea zmiňuje, početly pořádně, našly byste ji samy 
kontakt na mě nemá mám nové číslo
Aha... a spojuje se s tebou telepaticky, jo? 
Není tady
kontaktuje mě emailem... jsem mu odpovídala a už ani neodpovídám...
jediné co mě napadá, že to musí být krádež, tudiž když to zablokuje, mohla bych prokázat nějak že o krádež nešlo... nebo něco jiného...? Může si vymyslet i že mi telefon jen půjčil...
Myslela jsem jen, že když to nahlásí jako krádež pomocí fa a imei, policie co jsem četla nic nezjištuje, tudiž mobil zablokuje, a bude na mě jít na policii a říct a nějak dokázat, že o krádež nejde... ale nevím jak se k tomu bude stavět policie a zda telefon odblokuje, nebo máš něco jiného?
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 19:09)
Není tady
jo a vycházela jsem z
http://www.policie-cr.cz/120-ukradli-va … efon-.html
Není tady
Myslela jsem jen, že když to nahlásí jako krádež pomocí fa a imei, policie co jsem četla nic nezjištuje
No... když jsi to četla... a myslíš si...
Jen by sis měla ověřit, CO čteš. Když se totiž podíváš na ty stránky, co uvádíš, pořádně, dočetla by ses, že je to "neoficiální informační portál o policii - a tam holt ty informace jaksi chybějí 
Upravil(a) helena (27. 12. 2015 19:17)
Není tady
no čtu to i na jiných stránkách a pak i tady
http://mobil.idnes.cz/policiste-ze-sluz … _krimi_mad
Není tady
a jak to tedy je?
Co kdyby sis nejdřív přečetla ty správný informace a ne všechny možný pofidérní články?
Upravil(a) helena (27. 12. 2015 19:24)
Není tady
no ráda bych, ale kde.... 
Není tady
tady též to samé
http://www.policie.cz/clanek/databaze-o … ii-cr.aspx
Upravil(a) Andrea333 (27. 12. 2015 19:27)
Není tady