29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, co se stane s mým tělem, když vysadím HA?Někdo říká, že hubne, povadnou prsa, nepravidelná menstruace, atd.Máte někdo nějakou zkušenost?Já jsem dříve měla velké problémy s pletí a HA mi to krásně vyléčila. Tak mám strach, aby se mi to zase nevrátilo.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, co se stane s mým tělem, když vysadím HA?Někdo říká, že hubne, povadnou prsa, nepravidelná menstruace, atd.Máte někdo nějakou zkušenost?Já jsem dříve měla velké problémy s pletí a HA mi to krásně vyléčila. Tak mám strach, aby se mi to zase nevrátilo.
Ahoj Lulu,
já HA vysadila po 5 letech. Ale jen na jeden měsíc, protože se mi rapidně zhoršila pleť a MS byla delší a bolestivější. Tak jsem v užívání zase pokračovala. Určitě se ozve někdo, kdo bude mít lepší zkušenosti. Pa S.
Není tady
Myslím, že pleť by se ti mohla zhoršit, pokud si jí předtím měla problémovou. Určitě počítej s tím, že nebudeš mít tak pravidelnou menstruaci a pokud si měla bolestivý průběh, tak i to se může vrátit. Ale z druhé strany je tu možnost, že pár kilo ubude, jelikož některé HA zadržují vodu v těle.
Není tady
Taky končim s HA, už do sebe nechci futrovat zbytečně hormony. Začla jsem jí brát proto, že jsem měla doost nepravidelnou menstruaci, tak se bojim toho, co to teď udělá. Čekám i zhoršení pleti... Ale jestli toho bude moc nepříjemnýho, tak si ji možná zas nechám napsat...
T.
Není tady
ja som jmu vysadila minuly rok po 5 rokoch. najvacsia zmena u mna bola ta, ze zmizla ta pravidelnost, predtym som vedela ze to pride vo stvrtok rano a teraz som nevedela. navyse sa mi skratil cyklus. prve 3 dni som mala len slabunke a potom 5 dni normalne, islo mi to dost na nervy. tak som ich po 8 mesiacoch opta dala, zase som spokojna, nemam rada stvrtky (zartujem ) ale trosku som pribrala. ale mozno to je aj tym, ze slaninka s horcicou a chlebikom tak uzasne chuti vecer o 20tej. hmmmm
Není tady