Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 3. 2006 9:49

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

co se stane když vysadím HA?

Chtěla bych se zeptat, co se stane s mým tělem, když vysadím HA?Někdo říká, že hubne, povadnou prsa, nepravidelná menstruace, atd.Máte někdo nějakou zkušenost?Já jsem dříve měla velké problémy s pletí a HA mi to krásně vyléčila. Tak mám strach, aby se mi to zase nevrátilo.

Není tady

#2 14. 3. 2006 10:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: co se stane když vysadím HA?

lulu24 napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, co se stane s mým tělem, když vysadím HA?Někdo říká, že hubne, povadnou prsa, nepravidelná menstruace, atd.Máte někdo nějakou zkušenost?Já jsem dříve měla velké problémy s pletí a HA mi to krásně vyléčila. Tak mám strach, aby se mi to zase nevrátilo.

Ahoj Lulu,
já HA vysadila po 5 letech. Ale jen na jeden měsíc, protože se mi rapidně zhoršila pleť a MS byla delší a bolestivější. Tak jsem v užívání zase pokračovala. Určitě se ozve někdo, kdo bude mít lepší zkušenosti. smile Pa S.

Není tady

#3 14. 3. 2006 10:55

afi
♥♥-----

Myslím, že pleť by se ti mohla zhoršit, pokud si jí předtím měla problémovou. Určitě počítej s tím, že nebudeš mít tak pravidelnou menstruaci a pokud si měla bolestivý průběh, tak i to se může vrátit. Ale z druhé strany je tu možnost, že pár kilo ubude, jelikož některé HA zadržují vodu v těle.

Není tady

#4 15. 3. 2006 15:29

Terez
♥♥-----

Taky končim s HA, už do sebe nechci futrovat zbytečně hormony. Začla jsem jí brát proto, že jsem měla doost nepravidelnou menstruaci, tak se bojim toho, co to teď udělá. Čekám i zhoršení pleti...  Ale jestli toho bude moc nepříjemnýho, tak si ji možná zas nechám napsat...

T.

Není tady

#5 15. 3. 2006 16:00

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ja som jmu vysadila minuly rok po 5 rokoch. najvacsia zmena u mna bola ta, ze zmizla ta pravidelnost, predtym som vedela ze to pride vo stvrtok rano a teraz som nevedela. navyse sa mi skratil cyklus. prve 3 dni som mala len slabunke a potom 5 dni normalne, islo mi to dost na nervy. tak som ich po 8 mesiacoch opta dala, zase som spokojna, nemam rada stvrtky (zartujem  wink  ) ale trosku som pribrala. ale mozno to je aj tym, ze slaninka s horcicou a chlebikom tak  uzasne chuti vecer o 20tej. hmmmm  dumbom

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí