6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
viniv napsal(a):
Eva. napsal(a):
Místo aby ses věnovala svému manelovi, kdy u jsi teda svolila ke svatbě, co bylo od tebe docela nefér, tak řeí ptákoviny.
Ale já se svému manelovi věnuji a máme myslím si hezký vztah i plánujeme rodinu. Ale to s kolegou pro mě úplně ptákovina není, protoe jsem ho měla fakt ráda a nechci na něj vzpomínat jako na grázla. Navíc se kadý den musíme potkávat v práci... Prostě mě to trápí. Kdyby mi aspoň řekl důvod, proč se tak začal chovat, asi by pro mě bylo jednoduí to pochopit nebo aspoň akceptovat a rychleji bych to dokázala hodit za hlavu. Ale takhle mám jen své doměnky a těko říct, jestli je některá z nich ta správná. Ten člověk mi prostě pořád chybí a to i přesto jak se zachoval:(
Tomu sama neverí... alebo sa ti to mono teraz zdá, ale v skutočnosti by si tu akurát písala iné sanosti, zrejme.
Není tady
viniv napsal(a):
Btw co by jste na mém místě dělali vy? Změnit práci není tak jednoduché a nechci dalích x-měsíců ne jeden z nás odejde zaívat tohle. Myslela jsem,e kdy si vechno teď s odstupem času vyříkáme, tak se nám podaří nějak vyčistit vzduch a udělat za vím tlustou čáru (velcí kamarádi u asi nikdy, ale aspoň v rámci slunosti a pracovních záleitostí), ale to dopadlo katastrofálně :-( Take od té doby jsem ticho, vyhýbám se a trápím se :-(
Snaila by som sa naňho zabudnú, aspoň do času, kým a to prejde , lebo evidentne a to ete neprelo... čie zmeni prácu, otehotnie, odsahova sa... čokožvek.
Není tady
Market napsal(a):
Ahoj viniv, poradím ti, abys respektovala to, e se s tebou nechce bavit a smířila se s tím. Takhle trápí sama sebe a jeho jetě víc odpuzuje, protoe z tebe cítí tu urputnost. Jakmile přestane tlačit (i nevědomky), tak se moná on přestane dusit a začne s tebou zase mluvit.....a nebo časem zjistí, e u je ti to vlastně jedno.
Ztratila jsi kamaráda - no, to se stává. Zvlá, kdy se s ním vyspí Nebo kdy ho zklame. Kamarádství mezi muem a enou existuje, ale je hodně křehký a v hodně případech i dočasný. Buď vděčná za to, es ho proila, a e bylo hezký.
Kdy něco takovýho skončí, člověk cítí velkou lítost, vechno mu připomíná to, co u není. I to obyčejný pití kafe je smutný,protoe dřív ho pil s někým a teď u ne. Ale chtít to za kadou cenu vrátit zpátky je cesta do pekel. Netrap se
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:07)
Není tady
Nepostrehla jsem nikde tvuj vek..., pripadas mi hodne mladounka, i kdyz uz jsi vdana...
Pripominas mi sebe, take na pocatku dospelosti, kdy jsem se vdala za svoji prvni detskou lasku, ...a postupem casu prichazela na to, ze si mozna s nekym rozumim vic, nez se svym manzelem. Jo, je to uz cca 35 let, takze jina doba...
Podlamovani kolen bylo, to ano, ale TEHDY nepripustne! Chemie a touha byla stejna, jako dnes... To asi doba nemeni...
Ja zustavala u toho sneni 'co kdyby nekdy chtel sam navazat kontakt...'
Ten muj prvni oficialni vztah docela brzo skoncil, ... A u mne, uz po mnoha, mnoha letech, setrvava vtirava myslenka, jestli se ty sny o tom, co jsem si predstavovala, ze BY MOHLO BYT HEZCI, nepodepsaly a neovlyvnily TO, CO JSEM MELA A MOHLA!!! mit hezci tehdy...
((
Upravil(a) Dorka (15. 12. 2015 21:54)
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:07)
Není tady
No vsak jo.
Ja myslela to, jestli to rozdelovani citů a myslenek mezi partnera a vysneny idol/milence, neochuzuje/nedeformuje ten oficialni vztah...
Upravil(a) Dorka (16. 12. 2015 9:55)
Není tady
Nejlepí co můe dělat, je nechat ho být. A bude sama někde v klidu doma, tak si to zkus představit a proít. To, e ho poutí a přeje mu jen to nejlepí. A sobě taky Mělo by se ti ulevit.
Napíu ti během dneka soukromou zprávu.
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:09)
Není tady
Market napsal(a):
Nejlepí co můe dělat, je nechat ho být. A bude sama někde v klidu doma, tak si to zkus představit a proít. To, e ho poutí a přeje mu jen to nejlepí. A sobě taky Mělo by se ti ulevit.
Napíu ti během dneka soukromou zprávu.
Není tady
Rozum muze ovlyvnit aj zbytek tela, kdyz si stanovis priority...
Není tady
Není tady
Tak to jsi na dobre ceste ...
Treba ted uz pomuze i stare dobre 'lepsi vrabec v hrsti, nez holub na strese'...
Treba az toho vrabce polibis, stane se z nej PRINC, kdo vi?...
Není tady
viniv napsal(a):
Market napsal(a):
Napíu ti během dneka soukromou zprávu.Já vím. Rozum to ví u dlouho, jen ten zbytek těla si dělá co chce
Viniv, napadlo mě jetě - poděkuj mu za to, co pro tebe udělal, buď mu vděčná za to, co tě naučil. Uvědom si a uvědomuj si, co vechno jsi získala. Jednak tě to smíří s kamarádem, s koncem vztahu a s tím, co se ti teď děje. A zbaví tě to pocitu ztráty. Na konci je vestranný zisk - pro tebe, kolegu i manela. Ty ses toho spoustu od toho skvělého chlapíka naučila a jetě, kdy si zpětně kadou jednotlivost probere, naučí. Toté platí i tvém kolegovi i o tvém manelovi.
Není tady
Budu trochu parafrázovat Barču - ...a taky poděkuj za to, e Tvůj bývalý kamarád měl dost rozumu na to, aby to skončil a nechce v ádném vztahu pokračovat. Díky tomu jsi jetě s manelem. Kdyby to utnul později, byla bys teď moná sama.
Není tady
Dorka napsal(a):
Rozum muze ovlyvnit aj zbytek tela, kdyz si stanovis priority...
Ja si mylsím, e srdce (alebo akokožvek to nazve ) je pre rozum prisilný súper.
Není tady
Jestli by to nebylo lepí, kdyby teď byla sama. Mohla by si najít přítele, se kterým by vztah nebyl zatíený nevěrou a tím vím kolem. Samota přece není ádný straák.
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:10)
Není tady
Měla jsem podobnou zkuenost jako ty a podařilo se mi ve vyřeit. Trápil mě vztah s manelem a v práci jsem se zakoukala do nového kolegy a bezhlavě se do něj zamilovala (a vyspala). Po 4 měsících se to provalilo - někdo z práce nás asi práskl .A problémy začaly. Doma to bylo strané a kolega se ke mě začal chovat divně a vyhýbal se mi. Aby toho nebylo málo tak mi jetě umřel můj miláček Teggy - pes . Byla jsem na dně. Hodně jsem to řeila a chtěla abychom zůstali přáteli. Zkouela jsem zoufalé věci a dost se ztrapnila, milovala jsem ho. U jsem myslela, e zůstanu sama. Pak mi poradila kamarádka co studuje psychologii. Důleité je uvědomit si, koho vlastně miluje a po čem touí. Zda-li je to manel nebo přítel (pracovní kolega). Existeční problémy neře to se utřepe.
Není tady