Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 12. 2015 15:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Citový zmatek

viniv napsal(a):

Eva. napsal(a):

Místo aby ses věnovala svému manželovi, když už jsi teda svolila ke svatbě, což bylo od tebe docela nefér, tak řešíš ptákoviny. dumbom

Ale já se svému manželovi věnuji a máme myslím si hezký vztah i plánujeme rodinu. Ale to s kolegou pro mě úplně ptákovina není, protože jsem ho měla fakt ráda a nechci na něj vzpomínat jako na grázla. Navíc se každý den musíme potkávat v práci... Prostě mě to trápí. Kdyby mi aspoň řekl důvod, proč se tak začal chovat, asi by pro mě bylo jednodužší to pochopit nebo aspoň akceptovat a rychleji bych to dokázala hodit za hlavu. Ale takhle mám jen své doměnky a těžko říct, jestli je některá z nich ta správná. Ten člověk mi prostě pořád chybí a to i přesto jak se zachoval:(

Tomu sama neveríš... alebo sa ti to možno teraz zdá, ale v skutočnosti by si tu akurát písala iné sažnosti, zrejme. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 15. 12. 2015 15:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

viniv napsal(a):

Btw co by jste na mém místě dělali vy? Změnit práci není tak jednoduché a nechci dalších x-měsíců než jeden z nás odejde zažívat tohle. Myslela jsem,že když si všechno teď s odstupem času vyříkáme, tak se nám podaří nějak vyčistit vzduch a udělat za vším tlustou čáru (velcí kamarádi už asi nikdy, ale aspoň v rámci slušnosti a pracovních záležitostí), ale to dopadlo katastrofálně :-( Takže od té doby jsem ticho, vyhýbám se a trápím se :-(

Snažila by som sa naňho zabudnú, aspoň do času, kým a to prejde smile , lebo evidentne a to ešte neprešlo... čiže zmeni prácu, otehotnie, odsahova sa... čokožvek.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 15. 12. 2015 17:04

viniv
♥------

Market napsal(a):

Ahoj viniv, poradím ti, abys respektovala to, že se s tebou nechce bavit a smířila se s tím. Takhle trápíš sama sebe a jeho ještě víc odpuzuješ, protože z tebe cítí tu urputnost. Jakmile přestaneš tlačit (i nevědomky), tak se možná on přestane dusit a začne s tebou zase mluvit.....a nebo časem zjistíš, že už je ti to vlastně jedno.

Ztratila jsi kamaráda - no, to se stává. Zvl᚝, když se s ním vyspíš wink Nebo když ho zklameš. Kamarádství mezi mužem a ženou existuje, ale je hodně křehký a v hodně případech i dočasný. Buď vděčná za to, žes ho prožila, a že bylo hezký.
Když něco takovýho skončí, člověk cítí velkou lítost, všechno mu připomíná to, co už není. I to obyčejný pití kafe je smutný,protože dřív ho pil s někým a teď už ne. Ale chtít to za každou cenu vrátit zpátky je cesta do pekel. Netrap se hjarta

smile

Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:07)

Není tady

#29 15. 12. 2015 21:40

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Nepostrehla jsem nikde tvuj vek..., pripadas mi hodne mladounka, i kdyz uz jsi vdana...
Pripominas mi sebe, take na “pocatku dospelosti“, kdy jsem se vdala za svoji prvni “detskou“ lasku, ...a postupem casu prichazela na to, ze si mozna s nekym rozumim vic, nez se svym manzelem. Jo, je to uz cca 35 let, takze “jina doba“...
Podlamovani kolen bylo, to ano, ale TEHDY nepripustne! Chemie a touha byla stejna, jako dnes... To asi doba nemeni...
Ja zustavala u toho sneni 'co kdyby nekdy chtel sam navazat kontakt...'
Ten muj prvni oficialni vztah docela brzo skoncil, ... A u mne, uz po mnoha, mnoha letech, setrvava vtirava myslenka, jestli se ty “sny o tom, co jsem si predstavovala, ze BY MOHLO BYT HEZCI“, nepodepsaly a neovlyvnily TO, CO JSEM MELA A MOHLA!!! mit hezci tehdy...
sad((

Upravil(a) Dorka (15. 12. 2015 21:54)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#30 16. 12. 2015 9:39

viniv
♥------

smile

Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:07)

Není tady

#31 16. 12. 2015 9:51

Dorka
Zablokovaný

No vsak jo.
Ja myslela to, jestli to “rozdelovani citů a myslenek mezi partnera a vysneny idol/milence“, neochuzuje/nedeformuje ten oficialni vztah...

Upravil(a) Dorka (16. 12. 2015 9:55)

Není tady

#32 16. 12. 2015 10:00

Market
♥♥-----

Nejlepší co můžeš dělat, je nechat ho být. Až budeš sama někde v klidu doma, tak si to zkus představit a prožít. To, že ho pouštíš a přeješ mu jen to nejlepší. A sobě taky smile Mělo by se ti ulevit.
Napíšu ti během dneška soukromou zprávu.

Není tady

#33 16. 12. 2015 10:04

viniv
♥------

smile

Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:09)

Není tady

#34 16. 12. 2015 10:09

viniv
♥------

Market napsal(a):

Nejlepší co můžeš dělat, je nechat ho být. Až budeš sama někde v klidu doma, tak si to zkus představit a prožít. To, že ho pouštíš a přeješ mu jen to nejlepší. A sobě taky smile Mělo by se ti ulevit.

Není tady

#35 16. 12. 2015 10:17

Dorka
Zablokovaný

Rozum muze ovlyvnit aj zbytek tela, kdyz si stanovis priority...

Není tady

#36 16. 12. 2015 10:33

viniv
♥------

smile

Není tady

#37 16. 12. 2015 10:46

Dorka
Zablokovaný

Tak to jsi na dobre ceste wink...
Treba ted uz pomuze i stare dobre 'lepsi vrabec v hrsti, nez holub na strese'...
Treba az toho “vrabce“ polibis, stane se z nej PRINC, kdo vi?...

Není tady

#38 16. 12. 2015 11:15

viniv
♥------

:-)

Není tady

#39 16. 12. 2015 22:31

Barča
♥♥♥♥♥♥-

viniv napsal(a):

Market napsal(a):

Já vím. Rozum to ví už dlouho, jen ten zbytek těla si dělá co chce cool

Viniv, napadlo mě ještě - poděkuj mu za to, co pro tebe udělal, buď mu vděčná za to, co tě naučil. Uvědom si a uvědomuj si, co všechno jsi získala. Jednak tě to smíří s kamarádem, s koncem vztahu a s tím, co se ti teď děje. A zbaví tě to pocitu ztráty. Na konci je všestranný zisk - pro tebe, kolegu i manžela. Ty ses toho spoustu od toho skvělého chlapíka naučila a ještě, když si zpětně každou jednotlivost probereš, naučíš. Totéž platí i tvém kolegovi i o tvém manželovi. wink

Není tady

#40 16. 12. 2015 22:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Budu trochu parafrázovat Barču - ...a taky poděkuj za to, že Tvůj bývalý kamarád měl dost rozumu na to, aby to skončil a nechce v žádném vztahu pokračovat.  Díky tomu jsi ještě s manželem. Kdyby to utnul později, byla bys teď možná sama.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#41 17. 12. 2015 7:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Rozum muze ovlyvnit aj zbytek tela, kdyz si stanovis priority...

Ja si mylsím, že srdce (alebo akokožvek to nazveš wink ) je pre rozum prisilný súper.

Brita

Není tady

#42 17. 12. 2015 7:31

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli by to nebylo lepší, kdyby teď byla sama. Mohla by si najít přítele, se kterým by vztah nebyl zatížený nevěrou a tím vším kolem. Samota přece není žádný strašák.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#43 17. 12. 2015 8:23

viniv
♥------

smile

Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:10)

Není tady

#44 5. 2. 2016 13:51

Nela35
♥------

Měla jsem podobnou zkušenost jako ty a podařilo se mi vše vyřešit. Trápil mě vztah s manželem a v práci jsem se zakoukala do nového kolegy a bezhlavě se do něj zamilovala (a vyspala). Po 4 měsících  se to provalilo - někdo z práce nás asi práskl sad.A problémy začaly. Doma to bylo strašné a kolega se ke mě začal chovat divně a vyhýbal se mi. Aby toho nebylo málo tak mi ještě umřel můj miláček Teggy - pes sad. Byla jsem na dně. Hodně jsem to řešila a chtěla abychom zůstali přáteli. Zkoušela jsem zoufalé věci a dost se ztrapnila, milovala jsem ho. Už jsem myslela, že zůstanu sama.  Pak mi poradila kamarádka co studuje psychologii. Důležité je uvědomit si, koho vlastně miluješ a po čem toužíš. Zda-li je to manžel nebo přítel (pracovní kolega). Existeční problémy neřeš to se utřepe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí