21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 8:57)
Není tady
Ahoj,
Tvůj příběh mi dost přimomíná ten můj, jen má trochu jiný konec...
Za poslední rok jsem si zaila tolik anonimmních SMS , e bych mohla napsat knihu.
Osobně si myslím, e se kolega s Tebou vyblbnul, moná i chtěl pokračovat a asi by i bylo něco víc , jen mu strach , nebo rozum přikázal přestat a tak přestal.
Zkus si teď přečíst mojí zkuenost a třeba v tom najde to co hledá.
Je to zpět asi cca rok a půl co ke mě do práce nastoupil nový kolega, od prvního dne jsme si li po krku, myslím e to byl tzv. boj o post :-)))))) byly jsme na sebe hnusní, měla jsem ho něco naučit a pomáhat mu s programy se kterými pracujeme, ale úplně jsem na něj kalala a byla na něj a po*ně hnusná... Po nějakém čase jsme spolu museli začít jezdit na schůzky se zákazníky a různé pracovní obědy apod... No a co myslí, začali jsme si velmi rozumět , smát se spolu stejným vtipům, zjistili jsme e máme stejné zájmy, začali jsme si dokonce spolu vtipně dobírat ostatní kolegy ... jene ouha, já přítel on přítelkyně, a navíc jako bonus dvě maličké děti :-((((
Snaila jsem se brát to jako kamarádství a nepřipoutět si e mě začíná dost silně přitahovat.
Samozřejmě jsme se oba začali těit víc a víc do práce , vdy u jsem vyhlíela jeho auto , kdy u konečně přijede, no jako trubka :-))))) - pak to pokračovalo tím e jsme si vzájemně začali stěovat na nae protějky a jak to stojí doma za prd a podobně... Kdy náhle začalo jednoho dne téma SeX , nejdřív jsme si dělali srandu a navzájem jsme si vyprávěli jak to máme nejradi a tak , a jsme se na sebe jednoho dne vrhli v zasedací místnosti kdy u v práci nikdo nebyl... Zamilovali jsme se do sebe ... Strané na tom vem bylo, mylenka toho e má dvě malé děti, ale nedalo se poručit byla jsem jako v krásném snu ... postupem času jsme spolu začali jezdit autem na ,,schůzky,, a bylo to perfektní a krásné nepopsatelné ... Asi po měsíci mi ,, kolega ,, napsal e u nemůe dál , e ho ná vztah ničí, e mě tak moc miluje e beze mě nemůe být a já to cítila stejně. Hned jsem se jela domů rozejít se svým tehdy jetě přítelem , vůbec jsem nepřemýlala na tím jaké to bude mít důsledky a jednala jako blázen, sbalila jsem si jen nejdůleitějí věci a jela k mámě ... Pak to lo ve ráz na ráz ... Po Vánocích opustil i on svou přítelkyni a i děti nastěhoval se za mnou k mojí mámě ... kdy to ve prasklo , bylo ve jako zlý sen, anonimní vulgární SMS na mojí adresu ... přitom jejich rozchod byl nevyhnutelný u v dobu kdy jsem se s ním jetě ani neznala ... já vím to není správné a e kvůli dětem jsme měli být rozumní, ale dá se lásce poručit ?
Dnes jsme spolu skoro rok, bydlíme spolu, on se vzorně stará o obě své děti a vichni jsme ,, spokojení ,,
A ty se dr, asi ti za tvé trápení ten kolega ani nestojí, kdy se k tomu neumí postavit jako chlap a promluvit si s tebou na rovinu ...
Není tady
Kolega si a potrebovla "zoklivi" - a aj on tebe - aby ste mohli ďalej spolu normálne fungova v práci. Má oveža viac rozumu ako ty a urobil to najlepie, čo mohol... a ty akoy si furt nevedela čo alebo koho chce, nechcela si to prizna, hrala hry sama so sebou... Takto bude kaurát neastná aj ty, aj žudia okolo teba.
Není tady
TerezaŘetěza napsal(a):
Ahoj,
Tvůj příběh mi dost přimomíná ten můj, jen má trochu jiný konec...
Za poslední rok jsem si zaila tolik anonimmních SMS , e bych mohla napsat knihu.
Osobně si myslím, e se kolega s Tebou vyblbnul, moná i chtěl pokračovat a asi by i bylo něco víc , jen mu strach , nebo rozum přikázal přestat a tak přestal.
Zkus si teď přečíst mojí zkuenost a třeba v tom najde to co hledá.
Je to zpět asi cca rok a půl co ke mě do práce nastoupil nový kolega, od prvního dne jsme si li po krku, myslím e to byl tzv. boj o post :-)))))) byly jsme na sebe hnusní, měla jsem ho něco naučit a pomáhat mu s programy se kterými pracujeme, ale úplně jsem na něj kalala a byla na něj a po*ně hnusná... Po nějakém čase jsme spolu museli začít jezdit na schůzky se zákazníky a různé pracovní obědy apod... No a co myslí, začali jsme si velmi rozumět , smát se spolu stejným vtipům, zjistili jsme e máme stejné zájmy, začali jsme si dokonce spolu vtipně dobírat ostatní kolegy ... jene ouha, já přítel on přítelkyně, a navíc jako bonus dvě maličké děti :-((((
Snaila jsem se brát to jako kamarádství a nepřipoutět si e mě začíná dost silně přitahovat.
Samozřejmě jsme se oba začali těit víc a víc do práce , vdy u jsem vyhlíela jeho auto , kdy u konečně přijede, no jako trubka :-))))) - pak to pokračovalo tím e jsme si vzájemně začali stěovat na nae protějky a jak to stojí doma za prd a podobně... Kdy náhle začalo jednoho dne téma SeX , nejdřív jsme si dělali srandu a navzájem jsme si vyprávěli jak to máme nejradi a tak , a jsme se na sebe jednoho dne vrhli v zasedací místnosti kdy u v práci nikdo nebyl... Zamilovali jsme se do sebe ... Strané na tom vem bylo, mylenka toho e má dvě malé děti, ale nedalo se poručit byla jsem jako v krásném snu ... postupem času jsme spolu začali jezdit autem na ,,schůzky,, a bylo to perfektní a krásné nepopsatelné ... Asi po měsíci mi ,, kolega ,, napsal e u nemůe dál , e ho ná vztah ničí, e mě tak moc miluje e beze mě nemůe být a já to cítila stejně. Hned jsem se jela domů rozejít se svým tehdy jetě přítelem , vůbec jsem nepřemýlala na tím jaké to bude mít důsledky a jednala jako blázen, sbalila jsem si jen nejdůleitějí věci a jela k mámě ... Pak to lo ve ráz na ráz ... Po Vánocích opustil i on svou přítelkyni a i děti nastěhoval se za mnou k mojí mámě ... kdy to ve prasklo , bylo ve jako zlý sen, anonimní vulgární SMS na mojí adresu ... přitom jejich rozchod byl nevyhnutelný u v dobu kdy jsem se s ním jetě ani neznala ... já vím to není správné a e kvůli dětem jsme měli být rozumní, ale dá se lásce poručit ?
Dnes jsme spolu skoro rok, bydlíme spolu, on se vzorně stará o obě své děti a vichni jsme ,, spokojení ,,
A ty se dr, asi ti za tvé trápení ten kolega ani nestojí, kdy se k tomu neumí postavit jako chlap a promluvit si s tebou na rovinu ...
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 8:59)
Není tady
Selima napsal(a):
Kolega si a potrebovla "zoklivi" - a aj on tebe - aby ste mohli ďalej spolu normálne fungova v práci. Má oveža viac rozumu ako ty a urobil to najlepie, čo mohol... a ty akoy si furt nevedela čo alebo koho chce, nechcela si to prizna, hrala hry sama so sebou... Takto bude kaurát neastná aj ty, aj žudia okolo teba.
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:00)
Není tady
Místo aby ses věnovala svému manelovi, kdy u jsi teda svolila ke svatbě, co bylo od tebe docela nefér, tak řeí ptákoviny.
Není tady
Eva. napsal(a):
Místo aby ses věnovala svému manelovi, kdy u jsi teda svolila ke svatbě, co bylo od tebe docela nefér, tak řeí ptákoviny.
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:01)
Není tady
Svůj citový zmatek si co nejdříve vyře. Musí ho halt vyřeit sama a nevymlouvat se, e chce od kolegy blábláblá. Moná si jen sama sobě nalhává, jak to je a miluje kolegu.
Je to od tebe vůči tvému mui nefér a jestli nejsi schopna se srovnat a neví, co chce, (jako e neví, a si nalhává cokoliv), rozveď se dříve, ne budete mít nedejboe dítě a odnese to i ono.
Není tady
Btw v práci se potkávat NEMUSÍTE. Pokud má problém a chce ho opravdu řeit, nic ti nebrání změnit práci, kdy má problém kolegu potkávat. Ale nijak ho nemůe nutit, aby s tebou mluvil, abyste měli lepí vztah... A kdoví, jestli nemá pravdu, e se pod roukou pracovních věcí vtírá. Moná to ani ty sama netuí, ale je to tak, kdy si naleje čistého vína. Neře a buď odejdi anebo tomu dej čas, anebo se rozveď.
Není tady
Eva. napsal(a):
Btw v práci se potkávat NEMUSÍTE. Pokud má problém a chce ho opravdu řeit, nic ti nebrání změnit práci, kdy má problém kolegu potkávat. Ale nijak ho nemůe nutit, aby s tebou mluvil, abyste měli lepí vztah... A kdoví, jestli nemá pravdu, e se pod roukou pracovních věcí vtírá. Moná to ani ty sama netuí, ale je to tak, kdy si naleje čistého vína. Neře a buď odejdi anebo tomu dej čas, anebo se rozveď.
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:03)
Není tady
Ty nemá právo řeit, jak se k tobě chová on. Můe pouze řeit, jak se chová ty. A to je tak vechno. Jeho chování k tobě můe změnit pouze tím, e změní to své.
A já jsem nepsala, e po rozvodu má být s kolegou. Ale jestli nemiluje svého manela, neměla bys s ním mít děti a měla bys mu dát anci najít si enu, která ho bude opravdu milovat.
A ty taky jednou potká toho pravého, při kterém nebude řeit to, co řeí teď.
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:03)
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:04)
Není tady
Takovych pribehu je habadej, ze po kratkem romanku, nebo i bez nej (jen platonicka touha) objek zajmu neziskas. Uzavrou se jina manzelstvi, ti dva se porad pritahuji, ale funguji jinde...
To vysvetlovani proc, pokusy o velke kamaradstvi, smirovani, dvojsmyslne narazky a pod., jsou destruktivni, nesmyslne, trapne a pro soucasne partnery velmi bolave. Clovek, ktery to dela, je bezohledny a hloupy, ptz. druhym ublizuje a sobe kazi moznost potaji si snit a doufat, ze co kdyby nekdy prece jen...
Upravil(a) Dorka (15. 12. 2015 10:54)
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:04)
Není tady
Tak hodne sil...
Není tady
viniv napsal(a):
Souhlas - je to destruktivní. Taky jsem s tím u skončila. Teď u je to jen vnitřní "boj". Musím se prostě vnitřně smířit s tím, e vlastní chybou (e jsme to neustáli a nedokázali zůstat jen dobrými kolegy co si rozumí) jsem o toho člověka přila a nemá smysl to s ním dál řeit. Časem se mi snad ta kolena klepat přestanou a budu schopna kolem něj projít ani bych pak půl hodiny v kanclu brečela.... Musí :-) A motivací je mi můj skvělý manel a třeba časem i dítě :-) To je teď nejdůleitějí a nechci aby mi to tohle kazilo. Snaím se ze vech sil :-)
Le nejspíe sama sobě. Nesnaí se ze vech sil. Je mi líto tvého manela, tohle není k němu fér. Takto láska nevypadá. A snait se za takové situace o dítě je holé bláznovství.
Není tady
... 'uz se na kolegu nevrham, kde ho potkam, na manzela jsem mila, a az mi udela dite, budu vzorna matka, uz jen slintajici, a cekajici na prvi prilezitost, jak ho opustit z JEHO viny a jit za svym srdcervoucim vztahem'... ?
Není tady
Viniv, holky mají pravdu. Píe, e ho nemiluje, ale přitom se Ti z něj podlamují kolena a brečí kvůli němu. Kdyby Ti lo opravdu jen o kamarádství, tak takhle nevyvádí.
Podle toho co píe, tak si zřejmě Tvůj kolega uvědomil, e kamrádství s Tebou není moné. Vypadá to, e ses mu dost "připomínala", nechci psát, es ho zřejmě dost uháněla. U asi nevěděl, jak se Tě zbavit, take zvolil tuto taktiku.
Neber to prosím ve zlém, co Ti píu, ale takto to na mě prostě působí.
Tvůj manel si to fakt nezaslouí a pokud nejsi schopna situaci zvládnout, měla bys z práce odejít.
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:05)
Není tady
No prostě Ti na něm záleí víc, ne si sama připoutí. Kdyby ne, tak to neřeí.
Není tady
co ti na to řekla Tvá nejlepí kamarádka?
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:06)
Není tady
Upravil(a) viniv (10. 2. 2016 9:06)
Není tady
Ahoj viniv, poradím ti, abys respektovala to, e se s tebou nechce bavit a smířila se s tím. Takhle trápí sama sebe a jeho jetě víc odpuzuje, protoe z tebe cítí tu urputnost. Jakmile přestane tlačit (i nevědomky), tak se moná on přestane dusit a začne s tebou zase mluvit.....a nebo časem zjistí, e u je ti to vlastně jedno.
Ztratila jsi kamaráda - no, to se stává. Zvlá, kdy se s ním vyspí Nebo kdy ho zklame. Kamarádství mezi muem a enou existuje, ale je hodně křehký a v hodně případech i dočasný. Buď vděčná za to, es ho proila, a e bylo hezký.
Kdy něco takovýho skončí, člověk cítí velkou lítost, vechno mu připomíná to, co u není. I to obyčejný pití kafe je smutný,protoe dřív ho pil s někým a teď u ne. Ale chtít to za kadou cenu vrátit zpátky je cesta do pekel. Netrap se
Není tady