6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Diskuze pro ty, kteří nevědí co koupit své rodině na Vánoce. Já sama uvítám nějaké rady a nápady. Takže když někoho napadne nejaký originální dárek, hodte to sem prosím
Není tady
Diamantovým šperkem se nikdy nic nezkazí Není to extra originální, ale rozhodně to zabere
Není tady
Já hrozně ráda nakupuju fotodárky. Ted jsem nechávala dělat na tiskni-online.cz fotokalendář pro babičky k vánocům a fotodeku pro děti
Není tady
Já miluju dárky do domácnosti. Různé dózičky a svíčky
Není tady
Já od loňska prosím všechny, se kterými si dávám dárky, aby vyplnili svůj vánoční wishlist. Dneska jsou na to už i online aplikace, ve kterých si každý rezervuje co koupí a obdarovanej to nevidí.
Raději trochu uberu na "překvapení" a dám praktickej dárek, než za každou cenu překvapit a darovat dózičku, která se jí zrovna nehodí...
A kolik krát mě wishlist inspiruje i ke koupi něčeho jinýho.
Není tady
Já jsem pro dárky praktické, letos u mě zvítězily knihy a pak dorty z osušek s kosmetikou a zvířátka z ručníků. Je to praktické, a zatím jsem se s tím vždy zavděčila, tak doufám, že se budou líbit. Řekla bych, že to neurazí, je to pěkné na pohled a člověk to i využije .
Není tady
manželovi chci koupit hlavně oblečení, mamce šperky a dceři cihličky pro dětičky.
Není tady
Můj přítel je maniak do zbraní, proto dostane přívěsek ve tvaru náboje :-D https://www.silver.ag/cz/privesek-strib … -mm-luger/ Jsem moc zvědavá, jak se mu bude líbit.
Není tady
S manželem nás Vánoce moc neberou, slavíme je hlavně kvůli synovi. Zatím největší radost jsme mu udělali s náklaďákem značky Bruder, s ničím jiným si snad nehraje. Koupili jsme mu ho na http://www.skluzavky.cz/hracky-modely-bruder, kde už jsme nakupovali i dřív a zatím vždycky bez problému.
Není tady
Nejhorší je vždycky vymyslet dárky pro děti. Malej od brachy ma rad všechno technicke, tak jsem narazila na stavebnici Roto http://www.efko.cz/roto-stavebnice-maxi-build-453-dilku tak snad se mu to bude líbit
Není tady
Dcera dostane ode mne nutibulet a syn penize na mustek predniho zubu
Není tady
holky vaham co na vanoce koupit manzelovi. Nasla jsem cupradlo.cz. jsou to tricka pod kosile a tak. Mate s tim nekdo zkusenosti?
Není tady
Tak uz jsem si objednala a cekam, kdy mi dojdou. Snad splni ma ocekavani.
Není tady
Ahoj já chci koupit manželovi pilulku štěstí a lepší nálady.Bývá v zimě hodně podrážděnej.
Není tady
A co je to za pilulku.Mam starsiho muze a je taky obcas hodne podrazdenej.
Není tady
Je to ted v akci dárková kazeta,kde je 2x balení prášků a vínečko.Objevila jsem to da ne této stránce kde to výjde nejlevněji http://www.woykoff.com/allegra3
Není tady
Jak se na to divam tak to vypada hodne dobre ta kazeta.Manzel bude prekvapenej.Urcite mu to objednam
Není tady
Poradila mi to kamarádka z práce,tak jsem si o tom něco přečetla a objednám to taky manželovi.Vypadá hodně stylově ta kazeta a víno pak můžeme vipít spolu.
Není tady
Ronda napsal(a):
Poradila mi to kamarádka z práce,tak jsem si o tom něco přečetla a objednám to taky manželovi.Vypadá hodně stylově ta kazeta a víno pak můžeme vipít spolu.
Myslím, že lepší by bylo vYpít to.
Není tady
Ona dotyčná má myslím větší problém než "Y". Píše si chudák zřejmě sama se sebou.....Nenápadně...
Není tady
Holky sice jste mi tu na cupradlo nikdo nezareagoval, pac se tu resi pilulky nebo co, ale kdyby to nekoho zajimalo tak to dopadlo dobre. Je to prijemny a pro ty co se vic poti, resp nemaji radsi synteticke materialy coz je bohuzel i muj pripad, tak je to fajn. Nemusim se ted bat zvednout ruku uz po 5 minutach prednaseni
Není tady
rozhodla jsem se to objednat i manzelovi
Není tady
tak holky, na cupradlo moc a moc chvala uz 14 dni ho uziva manzel denne a splnil ocekavani
tak jsem rada, ze jsem mu udelala radost
Není tady
uz 14 dni ho uziva manzel denne a splnil ocekavani
To musí ale už dost to... ehm... zavánět, ne?
Není tady
No vidíš, konečně se manžel odvážil si to vzít na sebe. Ten úžasný vánoční dárek. Objednávalas ho přece manželovi už před Vánocema. Nikdo nic, tak ses rozhodla ho objednat v lednu znova, viď.....
Není tady