29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahooj holky,
Než budou ty Vánoce, tak chci podstoupit 30-ti denni výzvu. Kdo by šel do toho semnou?
Není tady
?
Není tady
Taky nechápu....
Není tady
Hubnutí? Tak do toho bych šla. Ale moje vůle, ach jo.
Není tady
Ahoj, jde o cviceni.. Kazdy den o trochu vic.. Myslela jsem ze to kazdy uz zna.. Ja kdyz to delam tak opravdu vzdy zhubnu... Daji se sem dat obrazky?? Nikde to nevidim
Není tady
V “nápovědě“ navrchu.
Není tady
Já bych do toho šla, ale nikde nevidím ani tu nápovedu
Není tady
Evalyn napsal(a):
Dorka tím myslela nápovědu, jak sem vložit obrázek.
Btw ta výzva se dá najít na netu, co to znamená. Taky jsem hledala, nevěděla jsem, co tím chtěla autorka vlákna říct. Nika3, já bych zase řekla, že to nezná skoro nikdo. Možná lidé ve tvém okolí ano, ale třeba v mém nikdo. Chce to psát srozumitelněji, když něco chceš, a ne takový "výkřik do tmy".
Není tady
Eva. napsal(a):
Evalyn napsal(a):
Dorka tím myslela nápovědu, jak sem vložit obrázek.
Btw ta výzva se dá najít na netu, co to znamená. Taky jsem hledala, nevěděla jsem, co tím chtěla autorka vlákna říct. Nika3, já bych zase řekla, že to nezná skoro nikdo. Možná lidé ve tvém okolí ano, ale třeba v mém nikdo. Chce to psát srozumitelněji, když něco chceš, a ne takový "výkřik do tmy".
Ajo no já vím, co je 30-denní výzva, ale už jsem jich právě viděla víc, tak jsem byla zvědavá, jakou slečna myslí
Není tady
Tahle výzva, pokud nemá propojení na dalších jedenáct měsíců je zase jen zástěrkou k dalším investicím. Nikdo už neuvažuje nad tím, že pohyb se nedá řešit jednou za rok nebo nad tím, že i pro relativně krátké cvičení musí být tělo připravené.
Není tady