6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak mi láskavo vysvetli, prečo mi naďalej robí scény? Ja som sa pred tým neurazal ,ale ona. Take raz som sa jej spýtal, ako to somnou má, odvtedy som ju ignoroval, čo sa dotyčnej vôbec nepáčilo.
Ak za niekým prídem RAZ tak to nieje doliezanie. A keďe sa ma to týka, tak som sa jej na to jednoducho spýtal.
Není tady
Toto celé, cos teď napsal, je o tvé vztahovačnosti a soběstřednosti.
Ta paní nejspí vůbec netuí, e se uráí a pase na tvém utrpení. big_smile
Čo to trepe, bola to si pri tom? Choď prúdi niekam inam. Si fakt mimo.
Není tady
Pročpak se tak rozčiluje? Laskavě ani nelaskavě ti nebudu nic vysvětlovat, protoe se mi nechce a stejně by to bylo jako házení perel sviním.
Prúdi neviem, prúdi napríklad elektrický prúd.
Není tady
Ete raz o sa pýtam, bola si pri tom? Zaila si to na vlastnej koi?
Odpoviem za teba NIE.
Není tady
Zufalý napsal(a):
Dobrý deň
Neviem si da rady s mojou ani neviem či kamarátkou (32). Potrebujem sa len vykeca.
Vopred píem, e o dotyčnú namám záujem a ona tie nie, čo sa týka nejakého vzahu.
Poznáme sa asi 3/4 roka a stretávame sa raz do týdňa. Vdy je to dos vežka parta žudí, take osamote sme ete spolu neboli.
Normálne sa pozdravíme, sem tam prehodíme zopár slov. Proste bená komunikacia. Raz som jej tak trochu so slunosti polichotil, napríklad keď mi povedala, e bola u kaderníka. Ja by som si to samozrejme ani nevimol, ale povedal som, e nový účes má pekný a sluí jej to.
Posledného pol roka, ale nezvládam jej zmeny nálad a nerozumiem určitým veciam.
Napríklad sa ma na niečo spýta ja jej odpoviem vrámci moností, ona sa hneď urazí a u sa somnou nebaví. Za hodinu alebo dve ju to prejde, vetko ok, ako by s nič nestalo.
Keď jej nepoviem nič tak sa dokáe urazi tie. Dokonca sa raz urazila aj preto, ako sam sa na ňu pozrel, fakt neviem,čo za výraz som musel ma na tvári.
A potom ma iba ignoruje a tvári sa, e jej ubliuje celý svet, kým ju to neprejde.
Takto to je proste dokolečka, buď je s nejakého dvôvodu urazená, smutná, alebo vyslovene nepríjemná. Ak má dobrú náladu tak sa usmieva, a ja v nej vidím iného človeka.
Ja som si myslel, e chyba je na mojej strane. Pred 3 týdnami som ju slune, pozval na kávu. Pokecáme si medzi 4 oćam. Vsetko si vyjasníme a ak robím niečo zle, tak sa jej ospravedlním. Proste sam sa začal kvôli tomu trápi.
Vyhovorila sa,e nemá čas a tak to prebereme neskorie. Namiesto toho ma 3 týdne ignorovala a nepovedala ani slovo.
Vravím si ok, počkám, keď bude ma náladu sama sa ozve. Akurát som sa dočkal ďalích iarlivých scén. Keď som sa jej spýtal, či mi nechce niečo vysvetli a poveda, ako to somnou má, taka ona mi nič vysvetlova nemusí. Tomu nechápem doteraz. A takto je to vlastne dookola.
Začal som ju totálne ignorova a iba som videl, ako ju to sere, a trápi sa kvôli tomu. Dal som tomu druhú ancu, ale po nejakej dobe to znovu zkĺzlo do starých kožají.
Proste nech robím, čo robím vkuse to je vetko zle. Akurát ma to začína hrozne psychicky unavova. A ja vidím, e pri nej strácam hrozne veža energie.
Takto sa nespráva k iadnemu môjmu kamaŕátovi. Záujem o nejaké chodenie nemá, bere ma zevraj ako potenciálneho kamaráta. Aj keď neviem, či je to ten správny výraz. A u vobec netuím, čo to je by potenciálny kamarát.
Dnes som mal ďaliu scénku , ani nejdem rozobera o čo ilo, ale to e sme sa raz na niečo dohodli a ja hlupák so sa jej ete chcel ospravedlňova ju u nezaujíma.
Proste neviem dokedy to dokáem zvláda.
Myslím, e zakopaný pes je tady.
Zlobí se, e jsi dávno nepřiel na to, e by si přála něco víc. A kdyby ses zeptal přímo, vechno zapře, aby tě "potrestala". Ta dáma asi jetě úplně nedospěla.
Nemůete se shodnout, kdy ty vidí jen známou a ona potencionálního (budoucího, jak by si přála) milence, kterému nechce nalít čistého vína.
Unavení jste oba stejně.
Upravil(a) navi (19. 11. 2015 14:15)
Není tady
navi, ono to bude nejspí úplně naopak, ne píe ty. Obzvlátě jestli zoufalec je nějaký mlaďoučký chlapeček, co ji otravuje. Kdyby byl aspoň v jejím věku.
Není tady
Myslím, e zakopaný pes je tady.
Zlobí se, e jsi dávno nepřiel na to, e by si přála něco víc. A kdyby ses zeptal přímo, vechno zapře, aby tě "potrestala". Ta dáma asi jetě úplně nedospěla.
Nemůete se shodnout, kdy ty vidí jen známou a ona potencionálního (budoucího, jak by si přála) milence, kterému nechce nalít čistého vína.
Unavení jste oba stejně.
Navi konečne rozumná odpoveď, a tú sliepku Evu u neberiem váne.
Není tady
Tos měl říct rovnou, e chce, abychom ti psaly/i, e tě straně moc miluje a zlobí se, e ji nechce.
Není tady
Obzvlátě její odmítnutí tvého pozvání na kafe s tím, e nemá čas, svědčí naprosto jasně o tom, e tě miluje.
Není tady
Berem to iba ako dobrý názor, nikde nepíem, e je to pravda.
Môe to tak by a nemusí.
Posledná vec čo potrebujem je, aby mi tu niekto písal, e má miluje s jedného krátkeho príspevku.
Hlavne som potreboval názor opačného pohlavia.
Dobre napíem adminovy nech to zmae. A btw prepáč mi Eva za tu sliepku.
Není tady
Zoufalý je opravdu zufalý na to co se tady děje teda co on píe se nic jiného napsat nedá... Takhle to opravdu vypadá, e mu na té paní záleí....
Není tady
Zufalý napsal(a):
Máte pravdu moc sa s tým asi trápim, ale sám vidím ako sa správa ku mne a ako k ostatným. Problém bude asi u mňa, e jej to vôbec dovolím. Ach tá moja melanchonicka povaha.
Asi mi ostáva len totálna ignoracia. Inú farbu cestu nevidím.
Buď sa to pokúsi s ňou prediskutova - ak ONA bude ochotná - alebo to fakt len hodi za hlavu. V partii si sadnú na opačný koniec a tvári sa, e je priehžadná a neviditežná. Nech si zasa pre zmenu láme hlavu niekto iný.
Není tady
Na vzah (akýkožvek - aj kamarátsky, kolegiálny alebo len v kategórii "známy/a" treba) treba proste dvoch. A keď sa (z akéhokožvek dôvodu, napríklad nezrelosti, zmätenosti, citového zranenia, nenávisti voči druhému pohlaviu - čokožvek z toho) nedá, nedá sa. JEDEN sám nič nezmôe. Ak ona nechce (vzah, kamarátstvo, prezradi, čo sa deje), tak s ňou nepohne. Howgh, basta, ende.
Není tady
Selima napsal(a):
Zufalý napsal(a):
Máte pravdu moc sa s tým asi trápim, ale sám vidím ako sa správa ku mne a ako k ostatným. Problém bude asi u mňa, e jej to vôbec dovolím. Ach tá moja melanchonicka povaha.
Asi mi ostáva len totálna ignoracia. Inú farbu cestu nevidím.Buď sa to pokúsi s ňou prediskutova - ak ONA bude ochotná - alebo to fakt len hodi za hlavu. V partii si sadnú na opačný koniec a tvári sa, e je priehžadná a neviditežná. Nech si zasa pre zmenu láme hlavu niekto iný.
Tak ja to skusim.
Vsetkym Dakujem za rady, pripomienky, nazory.
Není tady