27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
No jo, není nad krémy NA vrásky .
Kdyby chtěla maminka něco proti vráskám, a zkusí modrou indulonu
Není tady
Moná spí oleje, lisované za studena, ne krémy, ty stejně obsahují spoustu chemie.
Není tady
Holky jsem u v nějakém věku,ale je potřeba uívat i vnitřně nějaký ten přírodní produkt bez chemie a pak je to vidět i na pleti....Factor Base Detox , Omega , AntiAge-novinka a přírodní kosmetika ViCela (piling, denní a noční krém, na vrásky-oční krém ) ....mrkněte na www.okg-fit.cz/ds
Upravil(a) krulop (15. 11. 2017 13:08)
Není tady
ahojky holky, pouíváte nějaké masky na obličej proti stárnutí? a myslíte, e to pomáhá nebo je to uplně na nic?
Není tady
Ahoj, já si myslím, e o ple by se měly eny starat pravidelně, chodit na kosmetiku a nechat si doporučit profesionální kosmetiku, která ne vdy musí být drahá. Hlavní je, aby to vaí pleti vyhovovalo, chtělo by to asi vyzkouet ze začátku více značek. Kvalitní krémy i masky určitě mají smysl.
Není tady
Ahojky, mně pomohla detoxikační pleová maska EnteFace, kterou mi dala kamarádka k narozkám. Sice to ze mě 18ti letou krasavici neudělalo, ale ple vyhlazuje hezky a jsem spokojená )
Není tady
Dobrý den, pouívám La-Roche Posay a nakupuji ho v poslední době na notinu, víte i o nějakém jiném obchůdku?
Není tady
Ono není od věci pouívat celkovou péči, tam bývá ten efekt největí ne kdy člověk pouívá jenom jeden přípravek, a to třeba krém. Hodně udělá i péče před jako mycí gel a pleového séra.
Není tady
Jakou má zkuenost zejména teda s pleovým sérem. Vidí tam nějaké zlepení ?
Není tady
Pouívám ho chvíli, ale po nanesení mám ple hezky jemnou a líbí se mi i ta jeho konzistence, sérum je hutnějí ale krásně se vstřebává.
Není tady
A má jenom to sérum ? Přemýlím jestli není lepí pořídit víc těch přípravků .. i na to čitění pleti si myslím, e by měl být prospěný .. ne ?
Není tady
Nene, mám i tu mycí emulzi a essenci objednávala jsem si toho od iuvenia víc, protoe jsem měla monost ji u vyzkouet, take jsem věděla do čeho jdu
Není tady
Nejlepí je vepřové sádlo.
Není tady
Tak tak. hlavně neříkej jaké je nejlepí plemeno, to u by mohla být reklama :-).
Není tady
Vepřové sádlo má prý k člověčímu nejblí.
Pouívej ho hlavně na obličej; třeba ti pak vyroste rypáček a začne i chrochtat.
Není tady
Vyzkouela jsem a na moji suchou ple je docela vhodný, ve v pořádku
Není tady
Tak jen vytrvej. Za pár dní bude mít obličej jak dětskou pr....
Není tady