25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
No jo, není nad krémy NA vrásky .
Kdyby chtěla maminka něco proti vráskám, ať zkusí modrou indulonu
Není tady
Možná spíš oleje, lisované za studena, než krémy, ty stejně obsahují spoustu chemie.
Není tady
Holky jsem už v nějakém věku,ale je potřeba užívat i vnitřně nějaký ten přírodní produkt bez chemie a pak je to vidět i na pleti....Factor Base Detox , Omega , AntiAge-novinka a přírodní kosmetika ViCela (piling, denní a noční krém, na vrásky-oční krém ) ....mrkněte na www.okg-fit.cz/ds
Upravil(a) krulop (15. 11. 2017 13:08)
Není tady
ahojky holky, používáte nějaké masky na obličej proti stárnutí? a myslíte, že to pomáhá nebo je to uplně na nic?
Není tady
Ahoj, já si myslím, že o pleť by se měly ženy starat pravidelně, chodit na kosmetiku a nechat si doporučit profesionální kosmetiku, která ne vždy musí být drahá. Hlavní je, aby to vaší pleti vyhovovalo, chtělo by to asi vyzkoušet ze začátku více značek. Kvalitní krémy i masky určitě mají smysl.
Není tady
Ahojky, mně pomohla detoxikační pleťová maska EnteFace, kterou mi dala kamarádka k narozkám. Sice to ze mě 18ti letou krasavici neudělalo, ale pleť vyhlazuje hezky a jsem spokojená )
Není tady
Dobrý den, používám La-Roche Posay a nakupuji ho v poslední době na notinu, víte i o nějakém jiném obchůdku?
Není tady
Ono není od věci používat celkovou péči, tam bývá ten efekt největší než když člověk používá jenom jeden přípravek, a to třeba krém. Hodně udělá i péče před jako mycí gel a pleťového séra.
Není tady
Jakou máš zkušenost zejména teda s pleťovým sérem. Vidíš tam nějaké zlepšení ?
Není tady
Používám ho chvíli, ale po nanesení mám pleť hezky jemnou a líbí se mi i ta jeho konzistence, sérum je hutnější ale krásně se vstřebává.
Není tady
A máš jenom to sérum ? Přemýšlím jestli není lepší pořídit víc těch přípravků .. i na to čištění pleti si myslím, že by měl být prospěšný .. ne ?
Není tady
Nene, mám i tu mycí emulzi a essenci objednávala jsem si toho od iuvenia víc, protože jsem měla možnost ji už vyzkoušet, takže jsem věděla do čeho jdu
Není tady
Nejlepší je vepřové sádlo.
Není tady
Tak tak. hlavně neříkej jaké je nejlepší plemeno, to už by mohla být reklama :-).
Není tady
Vepřové sádlo má prý k člověčímu nejblíž.
Používej ho hlavně na obličej; třeba ti pak vyroste rypáček a začneš i chrochtat.
Není tady