6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No jo, není nad krémy NA vrásky .
Kdyby chtěla maminka něco proti vráskám, ať zkusí modrou indulonu
Není tady
Možná spíš oleje, lisované za studena, než krémy, ty stejně obsahují spoustu chemie.
Není tady
Holky jsem už v nějakém věku,ale je potřeba užívat i vnitřně nějaký ten přírodní produkt bez chemie a pak je to vidět i na pleti....Factor Base Detox , Omega , AntiAge-novinka a přírodní kosmetika ViCela (piling, denní a noční krém, na vrásky-oční krém ) ....mrkněte na www.okg-fit.cz/ds
Upravil(a) krulop (15. 11. 2017 13:08)
Není tady
ahojky holky, používáte nějaké masky na obličej proti stárnutí? a myslíte, že to pomáhá nebo je to uplně na nic?
Není tady
Ahoj, já si myslím, že o pleť by se měly ženy starat pravidelně, chodit na kosmetiku a nechat si doporučit profesionální kosmetiku, která ne vždy musí být drahá. Hlavní je, aby to vaší pleti vyhovovalo, chtělo by to asi vyzkoušet ze začátku více značek. Kvalitní krémy i masky určitě mají smysl.
Není tady
Ahojky, mně pomohla detoxikační pleťová maska EnteFace, kterou mi dala kamarádka k narozkám. Sice to ze mě 18ti letou krasavici neudělalo, ale pleť vyhlazuje hezky a jsem spokojená )
Není tady
Dobrý den, používám La-Roche Posay a nakupuji ho v poslední době na notinu, víte i o nějakém jiném obchůdku?
Není tady
Ono není od věci používat celkovou péči, tam bývá ten efekt největší než když člověk používá jenom jeden přípravek, a to třeba krém. Hodně udělá i péče před jako mycí gel a pleťového séra.
Není tady
Jakou máš zkušenost zejména teda s pleťovým sérem. Vidíš tam nějaké zlepšení ?
Není tady
Používám ho chvíli, ale po nanesení mám pleť hezky jemnou a líbí se mi i ta jeho konzistence, sérum je hutnější ale krásně se vstřebává.
Není tady
A máš jenom to sérum ? Přemýšlím jestli není lepší pořídit víc těch přípravků .. i na to čištění pleti si myslím, že by měl být prospěšný .. ne ?
Není tady
Nene, mám i tu mycí emulzi a essenci objednávala jsem si toho od iuvenia víc, protože jsem měla možnost ji už vyzkoušet, takže jsem věděla do čeho jdu
Není tady
Nejlepší je vepřové sádlo.
Není tady
Tak tak. hlavně neříkej jaké je nejlepší plemeno, to už by mohla být reklama :-).
Není tady
Vepřové sádlo má prý k člověčímu nejblíž. Používej ho hlavně na obličej; třeba ti pak vyroste rypáček a začneš i chrochtat.
Není tady
Vyzkoušela jsem a na moji suchou pleť je docela vhodný, vše v pořádku
Není tady
Tak jen vytrvej. Za pár dní budeš mít obličej jak dětskou pr....
Není tady
Já jsem si teda oblíbila krém i sérum od Topvet. Jsou s hadím jedem a přírodní, takže pleť hezky vyživují a mám takovou i hladší hezčí pleť. Samozřejmě k tomu musí člověk pít hodně vody a necpat se moc nezdravým jídlem.
Není tady
Marketaaa napsal(a):
Já jsem si teda oblíbila krém i sérum od Topvet. Jsou s hadím jedem a přírodní, takže pleť hezky vyživují a mám takovou i hladší hezčí pleť. Samozřejmě k tomu musí člověk pít hodně vody a necpat se moc nezdravým jídlem.
Svatá pravda! Hlavně ta voda, to fakt dělá divy na tom obličeji. Tuhle kosmetiku mám doma také a jsem spokojená. Hezky mi pleť hydratuje a vypíná. Když jsem o ní slyšela, tak jsem měla strach že tam fakt dávají jed ze živých hadů, tak jsem ráda, že tomu tak není.
Není tady
já kupuju od neutrogeny ratinol boost kolem očí a je super, opravdu plet vyhladí a nechá takový příjemný filtr
Není tady
Já všechny krémy objedávám z Notina, kde to nemají zbytečně předražený jak v kamenejch drogerkách. Za mě je na vrásky suprovej Liftactiv od Vichy. Rychle se vstřebává a už po třech dnech je vidět vyhlazenější.
Není tady
Byly mi doporučeny krémy s peptidy, pomáhají posilovat kožní tkáň a stimulují tvorbu kolagenu - Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream.
Momentálně mám L'Oréal Paris Revitalift, kyselinu hyaluronovou a retinolový krém. Objednávám na globy.com
Upravil(a) Katerina1 (24. 9. 2024 15:18)
Není tady
Já můžu doporučit českou značku kosmetiky iuvenio. Mají vysoce kvalitní kosmetiku, která je zaměřená na zpevnění pleti a prevenci stárnutí, a myslím, že za ty peníze to určitě stojí. Když začneš používat produkty, které opravdu něco umí, uvidíš rozdíl mnohem rychleji. Na drogerkové krémy se totiž často nedá úplně spoléhat, pokud jde o výraznější výsledky.
Není tady
Ahojky, já si dávám hodně záležet na tom, co si dávám na pleť a snažím se používat hlavně bio kosmetiku. Už nějakou dobu používám produkty od biodynamické kosmetiky, které mají super složení plné účinných aktivních látek. Moje nejoblíbenější je asi biodynamické oční sérum a intenzivní pleťové sérum, ale mají tam víc produktů s anti aging efektem.
Upravil(a) Khloé (20. 12. 2024 10:33)
Není tady
Holky, já na vrásky pravidelně používám galvanickou žehličku s tímto gelem http://www.vabios.com/cs/#!portfolio-item/healer-gel/. Stačí tenká vrstva, pak použít galvanickou žehličku a ten výsledek jde vidět okamžitě, opravdu to ty vrásky vyžehlí :-D ale pro ten dlouhodobější efekt to chce pravidelnost, takže já si tu proceduru dělám podle toho, jak mi to vyjde tak 2-3x týdně.
Není tady