6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Který krém na vrásky vám vyhovuje (ty, které se prodávají v klasické drogerii)? Nechci utrácet za něco, co nemá ádný efekt. Poraďte mi prosím
Není tady
Já tady těm krémům moc nevěřím. Pro formu mám taky dva doma, ale je to jen na okrasu a kupovala jsem je v lékárně
Není tady
Já pouívám vyplňující krém, docela to pomáhá Jako vrásky určitě nezmizí, ale mám pocit, e pro svou ple něco dělám Pouívám tady ten https://www.ageo.cz/produkt/dex-rvtl-fi … krem-50-ml
Není tady
Danusakk napsal(a):
Který krém na vrásky vám vyhovuje (ty, které se prodávají v klasické drogerii)? Nechci utrácet za něco, co nemá ádný efekt. Poraďte mi prosím
Zadny krem na svete neodstranuje vrasky. Tudiz jsou bez efektu. To by jinak nebyly miliony plastickych operaci.
Není tady
Já pouívám americkou kosmetiku Paulas choice a naprostá spokojenost, dovedla mě k tomu moje kadernice
Není tady
Na krémy bych moc nevěřila. Důleité je mít pokoku hydratovanou, ale ty krémy dělají třeba jenom 5% z celku. Největí vliv má ivotospráva - nekouřit, nepít alkohol, nevystavovat se příli slunci atd.
Není tady
Krémům na vrásky jsem moc nevěřila a jsem narazila na přírodní značku Pevonia..není sice jeden z nejlevnějích ale za kvalitu si zas ráda připlatím
Není tady
Holky, kupuju kosmetiku na www.notino.cz a chtěla bych nějaký krém na vrásky. Mají tam velký výběr, ale nevím, co objednat. Je to pro mamku. Poradíte mi?
Není tady
Jestli nakupuje přes notino, tak můe zkusit koupit tento - Clarins Multi active. Moje máma ho pouívá u dlouho a je moc spokojená. Nevím, kolik chce investovat, ale na notino ho mají za docela slunou cenu.
Není tady
No jasný ádný krém neodstraní vrásky, ale můe je vyplnit. Táleí hodně na hloubce vrásek. Ono stejně vechny takové krémy fungují na podobné bázy, na hlubeké vrásky doporučuji Sesderma Daeses není tak drahý a na mírné vrásky Tołpa Dermo Face Futuris nebo Dermedic Regenist ARS 4°- ARS 5° ty jsou levnějí. Máme vyzkoueno, pěkně fungují. Doporučuji si udělat fotku před začátkem pouívání, během a na konci, je to ohromně motivující a zvedne vám to náladu :-)
Není tady
ádný krém neodstraní vrásky, ale můe je vyplnit... Doporučuji si udělat fotku před začátkem pouívání
Vyplnit je stejně tak můe spárovačka nebo gumoasfalt... take tvá druhá rada je velmi uitečná...
Není tady
Já jsem si oblíbila protivráskové krémy z Avon, tento infinite lift http://www.letakomat.cz/avon/aktualni-k … 92#preview si nevím vynachválit, pořádně krásná ple je po něm :-)
Není tady
Holky kalete na to. Nejhorí je stará babka bez vrásek.
Není tady
A sakra! Asi budu muset nejakej ten krem zacit pouzivat, abych si nejake vyrobila... Petre, a nestacily by kruhy pod ocima? Ty mam.
Není tady
Vedle vzorků od Pevonie, jsem testovala různé přírodní oleje, které koupíte takřka kdekoli, já teda na Notinu a teď se chystám vyzkouet francouzskou kosmetiku, má být tedy čistě bio a konkrétně kaviárový krém, zn. Lambre.
Není tady
No vidí. Toli jsi toho testovala a evidentně bez výsledku. kdyby Ti něco pomohlo, tak bys u toho toti zůstala.
Tak hledej dál....
Není tady
Za ty prachy bych se radi kaviárem přerala... a ani bych se nestarala, jestli je echt bio...
Není tady
Měla bys krásně vyhlazené bříko zevnitř....
Není tady
Mám... páč blbě neutrácím za krémíčky...
Není tady
IvanaDiviová napsal(a):
Vedle vzorků od Pevonie, jsem testovala různé přírodní oleje, které koupíte takřka kdekoli, já teda na Notinu a teď se chystám vyzkouet francouzskou kosmetiku, má být tedy čistě bio a konkrétně kaviárový krém, zn. Lambre.
Aby ti z toho kaviáru nenaskákaly bradavice.
Není tady
Aby ti z toho kaviáru nenaskákaly bradavice.
Myslí jakoe by si aplikovala belugu po zrnkách přímo pod kůi?
Není tady
Není tady
na vrasky mam plno kremiku z notina, jak ktery funguje.. vetsinou prirodni fungujou ty chemicky moc ne.
Není tady
bobina8 napsal(a):
Holky, kupuju kosmetiku na www.notino.cz a chtěla bych nějaký krém na vrásky. Mají tam velký výběr, ale nevím, co objednat. Je to pro mamku. Poradíte mi?
Kupovala jsem mamce noční od Vichy
Upravil(a) AllčaV (15. 8. 2017 11:30)
Není tady
Kupovala jsem mamce noční zpevňující krém... a rozdíl je vidět. Mamka má hluboké vrásky tak mě to i překvapilo, jak to pěkně funguje
Není tady