6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fixace na matku v dospělosti a zejména u mue je nejspí psychická choroba!!!
Není tady
...nebo vychcanost....
Není tady
Četla jsem jen první stránku diskuze, na dalí u upřímně nemám chu.
Ale hned po prvním příspěvku jsem měla jasno: Co si XYZ slibuje od chlapa, který ti nepokrytě řekl, e jsi děvka? Protoe - logicky - kdy kromě jeho matky jsou vechny eny děvky, tak děvka jsi podle něj samozřejmě i ty.
Tady nejde o rozpor rozum versus city. Podle mě rozum i city mluví jasně - skonči to co nejdřív a definitivně, i včera bylo pozdě.
Podle mě nejsi namylená, naopak - má straně, ale straně nízkou sebeúctu. Mě by můj partner řekl, e jsem děvka, jen jednou: Za prvé by za takovou uráku dostal okamitě ode mě facku ( a to přitom domácí násilí odsuzuji) a pak u by mě nikdy neviděl. Dobře, klidně a si myslí, e jsem děvka. Já si o něm myslím, e je hulvát a debil ( a to přitom vulgární slova v běných situacích nepouívám. Ale tahle situace určitě není běná... )
Není tady
XYZ napsal(a):
helena napsal(a):
Jeho problemy nemaji "v rodine", jsou zpusobeny traumatem v detstvi
Nemyslela jsem cokoli dědičnýho (asi jsem měla doplnit uvozovky)... ale jen a jen to, e - pokud budete ít společně - můe (a asi bude) dítě přebírat jeho chování, zvlá kdy vycítí tvoji nejistotu, protoe tu v sobě bude mít pořád... a při kadým jeho excesu se bude ptát, zda jsi skutečně udělala správný rozhodnutí.
vidim jen to pozitivni
A skoro bych řekla, e ne jen v souvislosti s dětma... zdá se mi (zdůrazňuju "zdá" - a jen na základě zveřejněnejch informací), e spí ne odpověď bys chtěla "schválení" dalího pokračování.Asi jsem se spatne vyjadrila. Pokud bude vse pokracovat tak, jak je to ted, tak takovy vztah nechci. Mym cilem je zjistit, jestli se tyhle jeho stavy daji zcela odbourat, jestli je to vubec mozne.
Schvaleni necekam, jen ruzne nahled na vec. Samozrejme ze idealni pripad by byl, kdyby mi nekdo dodal nadeji a nasledne to takhle krasne vyslo a zili bychom stastne az do smrti. Ale neziju v pohadce, takze takovy scenar necekam
Podle mě by to nepokračovalo "tak jako teď". Jakmile by ses stala na něm ekonomicky závislou ( třeba kdybys s ním měla malé dítě), bylo by to podle mě jen a jen HORÍ .
A co se týká Dorčina výroku A z toho, jak se kdo chová k cizím dětem, myslím, se dá dost dobře usuzovat, jak se bude později chovat ke svým vlastním dětem... - tak tohle jsem si dost dlouho myslela taky. Ne si jedna kamarádka podle toho vybrala manela, byl úasný k jejím dvěma dětem z předchozího manelství. Pak s ním otěhotněla, cosi se s ním stalo, asi se zalekl té zodpovědnosti, a tak ji opustil, kdy byla v estém měsíci těhotenství...
Není tady
Co si takhle vímat, e diskuse u skončila a xyz u dávno nepíe?
To jen commex měl záchvat a vytáhl staré téma...
Není tady
Eva. napsal(a):
Co si takhle vímat, e diskuse u skončila a xyz u dávno nepíe?
To jen commex měl záchvat a vytáhl staré téma...
Tady má někdo patent na určování, kdy a za jakých okolností "diskuse skončila" ?? (A kdy na ni kdo smí reagovat??)
Dnes na ni poslali své názory hned čtyři lidi, včetně tebe teď......
Není tady
Tady má někdo patent na určování, kdy a za jakých okolností "diskuse skončila" ?? (A kdy na ni kdo smí reagovat??)
Jak vidí má... nebo se to aspoň domnívá...
Není tady