19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj, holky z práce pořád mluví o cvičení jako je yoga a podobně. Zkoueli jste někdo hot yogu ? nebo nějaký podobný druh cvičení ? chtěla bych trochu zpevnit tělo a dodat mu energii. Poradíte ?
Není tady
Zkouela jsem konkrétně Hotyogu42 a byla jsem spokojená velice. Straně mě to přidalo pozitivní energie a dodalo mě to sílu zvládat víc věcí. Byla jsem vdycky v jednom kole a nikdy si nenala čas na sebe. Ted je to moje chvilka, při které mě nikdo neruí. Je tam parádní atmosféra
Není tady
taky bych si na sebe chtěla udělat trochu času, cítím se zanedbaná a strhaná. Chtělo by to tak masá, detoxikaci a pak nějaké cvíčo. A jak to tam probíhá? nebo jak se to cvičí ? poradí vám se vím ?
Není tady
Je to parádní yoga akorát e vám tam trochu přitopí a máte tam větí teplotu
instruktoři jsou chápaví k začátečníkům a věnují se jim aby se cítili při cvičení dobře a netrápili se nějak. Jako já si nemůu stěovat, vdycky jsem se dočkala profesionálního přístupu tak jak by to správně mělo být
Není tady
Kde mám hledat Hotyogu42 ?
Odkud jste ?
Není tady
Jsem z Prahy a mám to kousek tak tam často chodím. koukněte- Hotyoga42.cz tam máte i ceník a přehled co a jak
Není tady
Hot yoga je naprosto perfektní přijde mi, e během té hodiny se z těla vyplaví ve kodlivé. Navíc jsem milovník tepla a kor ted v zimě. Je to velký relax, ale nezdá se to, ale je to i hodně náročné
Není tady
Já chodím na Hotyogu do idenic v brně..od te doby, co se to zozkřiklo, tak je tam hodně plno..určitě bych doporučila..a jestli půjde poprvé, tak přijdi dřív do místnosti, at si zvykne na to teplo
Není tady
jak tak sleduji tak se vám to líbí . Já bych to chtěla taky vyzkouet. Je to fakt znatelný rozdíl to teplo ?
Není tady
Tak určitě to pozná, ale není to takový to dusný vedro. 'Poprvý ti to přijde divný ale jak si na to zvykne tak to teplo nebude ani vnímat.
Není tady
Tak to zkoumám a jejich přístup je parádní. Tohle by měl ovládat asi kadý kdo chodí na yogu občas se setkávám s lidmi, kteří si chtějí povídat a já chci relaxovat. Take povinně nastudovat ?
http://www.hotyoga42.cz/jogaetiketa.html
Není tady