6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upřímně, mně by i relativně čisté citové vydírání (a jakékoli vydírání) připravilo o jakoukoli náladu přiznat partnerovi by jen petku sexuální přitalivosti. I jiné přitalivosti, ale ta sexuální je taková nejpatrnějí a nejprostí.
Není tady
Neciti k sexu odpor, povazuje to proste za vec, ve ktere nevidi zadny smysl ani poteseni.
V tom případě je pak skutečně lepí vybalit to na rovinu - a počítat se vemi z toho vyplývajícími důsledky. Třeba je s tím tvoje paní srozuměná.
Třeba svým způsobem "počítá" i s tím, e si najde potěení jinde a nebude ji "obtěovat"... ale je docela moný, e pouze do momentu, ne se "slečna zlatokopka" rozhodne změnit status. Pak by ses mohl hodně divit...
Není tady
Robert.R345 napsal(a):
mramorka napsal(a):
Roberte, cením si toho, e jako chlap má zájem tuhle věc rozebírat takto na babinetu , je vidět, e Tě to fakt trápí. Ví, byla jsem v té samé situaci, tedy v roli Tvé eny. Byla jsem dlouhodobě vdaná a máme spolu dceru. Přestala jsem chtít spát s manelem, jen jsem se jaksi překonávala. Dolo to tak daleko, e mě začal posílat k doktorovi, pro mou frigiditu , přitom to tak vůbec nebylo. Problém byl v tom, e se sex stal mou noční můrou ve chvíli, kdy on tvrdoijně se doadoval a hádal se se mnou, a tedy pro klid v rodině, jsem svolila. Pro mě se to stalo povinností. Nevím jak to vnímá Tvá ena, ale já se sama začala vnímat jako "předmět", který slouí mému manelovi a jakmile začne zlobit, je zle. Nemá smysl domlouvat si termíny apod., my měli taky jeden den v týdnu, který on určil a bylo mi jetě hůř. Nevím jakou má povahu Tvá ena, ale myslím si, e obecně na eny platí něnosti, bez toho, aby chlap pak hned chtěl sex. Zkrátka jí třeba něně políbat na krk, pozvat jí na večeři, koukat se jí do očí....a hlavně nemluvit o tom, jak to mezi Vámi nefunguje. Moná pokud není zvyklá, bude chvíli koukat jako jelen:o, jde jen mít trpělivost a počkat si, a bude chtít ona.
Můj přítel, který přiel několik let po mém rozvodu, měl ty samé problémy taky, ale s tím rozdílem, e jeho ena ho tlačila, dokonce mu koupila knihu " jak uspokojit manelku" a to byl jejich konec. Oba jsme to měli stejně, nesměli jsme být do toho tlačeni a taky jsme spolu nikdy problém neměli!Moje zena se neznostem nebrani. Jenze tam to konci. Muzem se libat, mazlit, hladit, ale to je vse. K sexu se takhle nedopracujem nikdy. Asi pul roku jsem trpelive svadel zenu, delal jsem vsechno, co ma spravny pozorny chlap delat, ale pak mi proste dosla trpelivost. A zacal jsem prosit, vyhrozovat atd., to uz jsem psal.
Spýtal si sa na dôvod? Aha, u to vidím... No tak to potom fakt nemá rieenie, bohuiaž. Aspoň nie nejaké neinvazívne, neadrenalínové rieenie...
Upravil(a) Selima (16. 11. 2015 13:55)
Není tady