6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Radima napsal(a):
Robert se snail, manelka nepochopila. Pak at se nediví, e si sex nael jinde. Je to její chyba, píe, jak se milují a jeden pro druhého by udělali, já bych se pro klid v domácnosti obětoval. Aby mi chlap nelítal jinde. Nevím, co je to za lásku. Bez sexu je to spíe kamarádství.
Skúsila som to - a funguje len krátkodobo. Je to zaručená cesta, skôr teda tobogan, ku koncu vzahu.
Není tady
Dorka napsal(a):
Ale coby, vsak si z ni muzes delat p.del, jako ona z tebe...
K tomu je třeba vtip a inteligence, take z toho asi fakt nic nebude.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Obetovala se pro manzelstvi...
Obslouzila manzela...
Ty foleee... Mam husi kuzi.
Mazec, co?
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
já bych se koupit a rozmazlovat nechala, i kdy je to doma
To znamená, e bys "podrela" i kdyby tě to Xkrát nebavilo, nechtělo se ti, měla´s nějaký potíe a tak podobně?
Jednak se to pozná - a partnera to zcela jistě potěí - jednak má podobný chování několik zcela specifickejch pojmenování... "i kdy je to doma"Píe nesmysly.
Na vztahu je třeba pracovat, hýčkat ho a zvelebovat. Hýčkat se vzájemně.
To sis spletla s něčím jiným, heleno.
Treba pracova, hýčka a zvelebova - to nepochybne. Ale "prehovára" sa na niečo, čo ti nič nehovorí (jedno prečo - trebárs hormóny sú sfiňa, ale aj gynekologické operácie či vleklé choroby) - to dlhodobo bohuiaž fakt nefunguje. U chlapa ani krátkodobo (násilím ani "doboru vôžou" ho proste nepostaví) a u ien je to menej jednoznačné, ale o to - podža mňa zákernejie. Proste sa premáha "za rodinu, za vlas, za báuku cára" a jedného dňa zistí, e ti je aj od.p.o.r.né by s ním v jednej miestnosti. No a je dopracované.
Není tady
Radima napsal(a):
Helenko, kadá jsme jiná. Pokud by tobě nevadilo, e ti manel skáče někde s jinou, je to tvé řeení, tvůj problém. Já ti to neberu a ani tě neodsuzuju. Já bych manela raději doma obslouila tak, aby byl spokojený. Mě se to nezdá a tak moc divné. Asi bych se méně bála, kdy se manel zamiluje, či bude chtít i jiné chvíle, ne ty v posteli, trávit s jinou, třeba i mladí enou.
Moná dotaz nedával ádný Robert
Hm, a čo keď PRÍČINOU jej nechuti je práve to, e mu prila na nejakú neveru...? On to sem, samozrejme nenapíe (na babský net, bol by na hlavu padnutý), Aj v tom prípade by ste ho radostne "obsouloily"?
Není tady
Eva. napsal(a):
lupina montana napsal(a):
No tak tos ho tam ale neměla kopírovat, spolubulváre
Proč jsi překroutila, co jsem napsala? Opravdu mě to zajímá.
Já jsem napsala toto:
heleno, ty jsi názorný příklad toho, jak někdo vidí třísku v oku cizího, ale břevno ve svém nevidí.
Jak se někdo prodává kvůli neschopnosti stát na svých vlastních nohách, kvůli svému strachu, ale jiné za to kritizuje.
Nerozumím ti. Proč to dělá, kdy to tak sama má? BI.
Tak, jak to tady celé kompletně je. Nebo helena se prodává tím, e zůstává v manelství, ve kterém není spokojená, kvůli.... Ale ten příběh tady u dávno známe. Ale jiné kritizuje, kdy třeba dělají v manelství to, e se o manela starají a milují se s ním, i kdy se jim třeba nechce. Protoe mají svého mue rády. Např. Radimu kritizuje.
Stále pritom ale nerozumiem, prečo si tam teda kopírovala ten VTIP. V nedežu večer u mi asi mozog poriaddne neslúi, mohla by si mi, prosím, objasni súvislos tvojej poznámky s týmto vtipom...?
Není tady
estka napsal(a):
Dlouho jsem tu nebyla, protoe mě nebavilo, jak Helena vandruje pořád do Evy a některé ji jetě přizvukují. A kouknu sem po půl roce a je to pořád to samé. Mám dojem, . e Helena a její přívrenkyně zkazí kadou debatu A hlavně odradí kadého nového příchozího. Nala jsem jiný server, kde se radí a diskutuje a podobní rýpalci jsou vymazáni správci. Nevím, proč vám Eva leí v aludku, e převracíte kadé její slovo. Vlastně vím. Je astná, má asi chlapa a s tím i ve, co z toho vyplývá.
Ja teda vidím, e momentálne vandruje Dorka a Eva (a nejaká Romana) do Heleny, ale mono čítame kadá iný román... Ako sa volá ten tvoj a od koho je?
Není tady
estka napsal(a):
Dlouho jsem tu nebyla, protoe mě nebavilo, jak Helena vandruje pořád do Evy a některé ji jetě přizvukují. A kouknu sem po půl roce a je to pořád to samé. Mám dojem, . e Helena a její přívrenkyně zkazí kadou debatu A hlavně odradí kadého nového příchozího. Nala jsem jiný server, kde se radí a diskutuje a podobní rýpalci jsou vymazáni správci. Nevím, proč vám Eva leí v aludku, e převracíte kadé její slovo. Vlastně vím. Je astná, má asi chlapa a s tím i ve, co z toho vyplývá.
Milá estka, Eva ani Dorka momentálne chlapa nemá, má ho - stále - Helena. My asi fakt sme kadá v niečom inom...
Není tady
Radima napsal(a):
Helenka musí mít vdycky pravdu, Helenka je neomylná, Helenčiny pocity a názory jsou jedině ty správné. Pokud vyjádříte jakýkoliv jiný názor, je to patně ! Boe, Boe a prý Babinet je diskusní forum .
Nie sú jediné správne, ale ona jediná vie akosi reagova racionálne a s vtipom a nielen spína rukami nad tým, aké majú vzahy tie druhé a e sme - tie musím napísa e vďakabohu, vo vetkých významoch tohto slova - kadá iná. Argumentácia je tie umenie - a nie kadá ho ovláda... Niektorá radej fňuká, napáda, uráa... Holt sme kadá iná, no.
Upravil(a) Selima (1. 11. 2015 21:38)
Není tady
Milé dámy, mě je úplně jedno, jestli necháte své chlapy lítat s tvrdým za jinýma enskýma! Fakt
Není tady
Radimko (Radilko?), no a nám je zasa jedno, e by si ho radej obsouloila, aj keby si mala duu vypžu... Fakt sme kadá iná - ide len o to, e ani tvoja obe ti nič nezaručí... teda hlavne nie vernos. Mono zvýi tatistickú pravdepodobnos, ale aj to - kdoví jestli... Záruky proste neexistujú iadne, a v oblasti erotiky sa nerátajú ani iadne zásluhy, obety, láskavosti - to je pudová záleitos. Buď to pude, nebo nepude, proste.
Jansé, e vzah bez s.e.x.u skôr vyenie partnera na cudzie pole, ale "nútené práce" zo strany partnerky ho mono tie dlhodobo nenadchnú. Moja skúsenos (moja blbos, chce sa mi napísa). Hoci ako poveda, mono u bol rozhodnutý a ja som u nemohla nič ani pokazi, ani napravi... neviem.
Není tady
Selimo, k tvému příspěvku č. 83 - tvé závěry jsou subjektivní. Nemusí to znamenat, e jsou i objektivní. Skutečnost můe být jiná.
Upravil(a) Eva. (2. 11. 2015 9:06)
Není tady
Selima napsal(a):
Stále pritom ale nerozumiem, prečo si tam teda kopírovala ten VTIP. V nedežu večer u mi asi mozog poriaddne neslúi, mohla by si mi, prosím, objasni súvislos tvojej poznámky s týmto vtipom...?
Ani se to nesna pochopit. Stejně, jako tvé mylenkové pochody jsou subjektivní a vyvozuje si často nesprávné názory, tak i mé mylenkové pochody jsou subjektivní. Má poznámka k heleně nijak nesouvisela s vtipem, který napsala na závěr svého příspěvku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selimo, k tvému příspěvku č. 83 - tvé závěry jsou subjektivní. Nemusí to znamenat, e jsou i objektivní. Skutečnost můe být jiná.
Môe - taksito kao estkina poznámka, nie? Je to proste súboj subjektívnych záverov...
Není tady
Docela dobré čtení na tohle téma: molka, Nevěra pro podváděné a podvádějící
Není tady
Nejsou-li nějaký informace, který neznáme a tedy jako by (pro nás) neexistovaly, má Selima naprostou pravdu v tom, e ryze objektivně toho chlapa mám z jmenovanejch akorát já...
Není tady
Helčo, ty jsi éro .........se nedivím, e tě tady některé mají za drzou potvoru .........já tě ale miluju!
Není tady
Niekto holt úplne subjektívne milujeme potfory.... Ale proti gustu iaden diputát.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Docela dobré čtení na tohle téma: molka, Nevěra pro podváděné a podvádějící
Mám ráda jeho suchý humor.
Není tady
helena napsal(a):
Nejsou-li nějaký informace, který neznáme a tedy jako by (pro nás) neexistovaly, má Selima naprostou pravdu v tom, e ryze objektivně toho chlapa mám z jmenovanejch akorát já... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Určitě jsi pro to udělala vechno a rozvíjela a opečovávala vztah, na kterém se chca nechca musí ve dne v noci pracovat.
Není tady
Selima napsal(a):
Niekto holt úplne subjektívne milujeme potfory.... Ale proti gustu iaden diputát.
Jo,jo, preferuju ty, co mají mozek v hlavě a smysl pro sebeironii a pro pointu.
Není tady
mia napsal(a):
Helčo, ty jsi éro .........se nedivím, e tě tady některé mají za drzou potvoru .........já tě ale miluju!
K tomu se přidávám.
Není tady
carpediem napsal(a):
Určitě jsi pro to udělala vechno a rozvíjela a opečovávala vztah, na kterém se chca nechca musí ve dne v noci pracovat.
Kdyby helena a její manel rozvíjeli a opečovávali, moná by teď helena měla vztah. Ona má ale dle jejího vlastního vyjádření spolubydlícího. Ale chápu, e třeba carpediem i v tomhle můe vidět klasický vztah mue a eny se vím, co k němu patří, včetně milování, a ne vztah dvou spolubydlících.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Kdyby helena a její manel rozvíjeli a opečovávali, moná by teď helena měla vztah. Ona má ale dle jejího vlastního vyjádření spolubydlícího. Ale chápu, e třeba carpediem i v tomhle můe vidět klasický vztah mue a eny se vím, co k němu patří, včetně milování, a ne vztah dvou spolubydlících.
Neví, jak to Helena má, stejně tak do toho nevidím já. I kdyby tomu tak bylo, kdyby to vyhovovalo oběma stranám, proč ne. Kadý a má, co mu vyhovuje, bez přetvařování, bez toho , aby musel činit násilí i na sobě samém. Kromě toho si myslím, e vztahy nejsou zaloeny jenom na sexu."Sebeobětování se" není zárukou ničeho. Nemyslím si, e má Helena problém, spí bych z tvých reakcí usuzovala, e ho má ty. A u dlouho.
Není tady
Roberte, cením si toho, e jako chlap má zájem tuhle věc rozebírat takto na babinetu , je vidět, e Tě to fakt trápí. Ví, byla jsem v té samé situaci, tedy v roli Tvé eny. Byla jsem dlouhodobě vdaná a máme spolu dceru. Přestala jsem chtít spát s manelem, jen jsem se jaksi překonávala. Dolo to tak daleko, e mě začal posílat k doktorovi, pro mou frigiditu , přitom to tak vůbec nebylo. Problém byl v tom, e se sex stal mou noční můrou ve chvíli, kdy on tvrdoijně se doadoval a hádal se se mnou, a tedy pro klid v rodině, jsem svolila. Pro mě se to stalo povinností. Nevím jak to vnímá Tvá ena, ale já se sama začala vnímat jako "předmět", který slouí mému manelovi a jakmile začne zlobit, je zle. Nemá smysl domlouvat si termíny apod., my měli taky jeden den v týdnu, který on určil a bylo mi jetě hůř. Nevím jakou má povahu Tvá ena, ale myslím si, e obecně na eny platí něnosti, bez toho, aby chlap pak hned chtěl sex. Zkrátka jí třeba něně políbat na krk, pozvat jí na večeři, koukat se jí do očí....a hlavně nemluvit o tom, jak to mezi Vámi nefunguje. Moná pokud není zvyklá, bude chvíli koukat jako jelen:o, jde jen mít trpělivost a počkat si, a bude chtít ona.
Můj přítel, který přiel několik let po mém rozvodu, měl ty samé problémy taky, ale s tím rozdílem, e jeho ena ho tlačila, dokonce mu koupila knihu " jak uspokojit manelku" a to byl jejich konec. Oba jsme to měli stejně, nesměli jsme být do toho tlačeni a taky jsme spolu nikdy problém neměli!
Robert.R345 napsal(a):
iju se svou manelkou u víc jak dvacet let. Ná vztah se pochopitelně dostal za ta léta do rutiny. Problémem, který mě nakonec dohnal k nevěre, je nedostatek sexu. Manelce je 46 a mně za měsíc 50. Manelka u asi dva roky naprosto odmítá sex. Miliónkrát jsme se o tom bavili, nemá ádný důvod nemít sex. Pochopil bych nemoc nebo něco jiného. Ale moje ena pořád říká, e na to u prostě nemá chu a e je to v tomhle věku normální. Poukazuje na to, e já bych se měl taky zklidnit. Tím ale myslí, e sex u nebude nikdy. Dělal jsem vechno moné proto, abych ji přemluvil třeba k sexu jednou měsíčně (pro mne by bylo ideální jednou týdně, ale to bych chtěl nemoné). Prosil jsem, adonil, taky vyhrooval, citově vydíral a zkouel jí podplatit. Ja vím, e některé z těch věcí nejsou moc hezké. Ale vechno to působilo spí kontraproduktivně. Pak jsem se pokouel smíři z tím, e budu bez sexu nadosmrti, vdy masturbace jako záloní plán je tady vdycky. Jene brzy mi ten sex se enou prostě začal chybět. Byl jsem nervózní, pořád jsem snil o enách, v noci se budil s erekcí, koukal na po*no, četl po*no časopisy, atd. atd. Sám se divím, jak se mnou chtíč mává. A pak přilo k nevěře. Je to mladá holka, krásná, hloupá, ale dost chytrá na to, aby se chovala jako zlatokopka. Necítim k ní lásku (a ona ke mně taky ne, aspoň myslím). Jde pouze o fyzickou záleitost jednou, max. dva krát měsíčně.
Svoji enu miluju a jsem pro ni ochoten udělat cokoliv. Ona mě taky miluje je pro mne ochotna udělat cokoliv kromě sexu. Ja vím, e teď působím jako nadrenej kanec. Kdy na to moje ena přijde, tak nemám co říct na svoji obhajobu. Jestli bude poadovat rozvod, tak udělám vechno, abych nae manelství zachránil, protoe ono mimo postele funguje báječně. Nemám na co bych si stěoval a ona taky ne, pouze mi donedávna vytýkala, e na ni vyvíjím sexuální nátlak. Teď u na ni netlačím, vy u víte proč, zatím co ona si myslí, e u mě to prostě přelo.
N tohle forum píu zejména proto, e jsem si přečetl zpověď Manel mi je nevěrný a mně to ani nevadí. Tahle ena se chová a zmýlí přesně jako ta moje. Jen s tím tozdílem, e my s manelkou jsme ateisti, take otázka přísahy před Bohem, nebo jak to tam bylo napsáno, u nás nehraje roli. Ale manelská věrnost, to je, samozřejmě, něco velice důleité. Pokud pisatelka tohto přízpěvku je někde na tomto foru, a mi, prosím, odepíe, co vlastně ona čeká od svého manela a jak jejich krize dopadla. Nejsem hrdý na to, co dělám, můu to kdykoliv ukončit, ale neumím si představit, e teď budu do smrti bez sexu. Tohle si prostě nedovedu představit. Moná vy eny to dovedete, ale já ne. Je mi to opravdu moc líto. Kdysi jsem lidi jako já odsudzoval.
Není tady