21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Není tady
Snazil se nejak najit reseni a neuspel?
Pak resil po muzsku/chlapsku? To mu vycitate?
Není tady
helena napsal(a):
stejně jako ji nenutí Robert k nějakému vyhovování
No teďka u ne, co má "mladý telecí" (jak zpívá Folk Team) http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ovem "podle jeho slov soudě" tam spí ne "o problému hovořit" čtu "Prosil jsem, adonil, taky vyhrooval, citově vydíral a zkouel jí podplatit."
Ale moná jsem jen neporozuměla textu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Ano, předpokládám, e je tohle o minulém čase. Vechna Tvá rozhodnutí snad byla na první pokus úspěná? Zkusil vechno, co myslel, e zafunguje, dokonce před tím, ne sehnal jinou enskou. Nebo snad podle Tebe měl jako konečné řeení pouít kastraci? A mimochodem, chce mi uvedením citace nějak dokázat, e "...proení, adonění, vyhroování..." se odbývalo výhradně pantomimou?
Upravil(a) flink (28. 10. 2015 21:14)
Není tady
chce mi uvedením citace nějak dokázat, e "...proení, adonění, vyhroování..." se odbývalo výhradně pantomimou?
Nikolivěk... tu potřebu fakt nemám
Nicméně na rozdíl od tebe cejtím významovej rozdíl mezi "o problému hovořit" a "prosit, adonit, vyhroovat, citově vydírat a zkouet podplatit".
Není tady
Hele, vědmy, kdyby to bylo opacne, teda ze by text napsala zenska, co by jste ji poradily, ha?
Není tady
Dorka napsal(a):
Hele, vědmy, kdyby to bylo opacne, teda ze by text napsala zenska, co by jste ji poradily, ha?
Jedině GURU JÁRA!
Není tady
co by jste ji poradily
To samý... kdy nemá doma, najdi si jinde - jen si, děvečko, předem zva, zda to ukočíruje v mezích "shookacího kamarádství".
U chlapa hrozí těhotná či jinak vydírací milenka, u enský krom gravidity jetě zamilování se s následným mostůpálením.
Jedině GURU JÁRA!
Tývoe... já napoprvně četla "JAGUÁRA"...
Není tady
U chlapa taky "hrozí" zamilování...
Není tady
helena napsal(a):
co by jste ji poradily
To samý... kdy nemá doma, najdi si jinde - jen si, děvečko, předem zva, zda to ukočíruje v mezích "shookacího kamarádství".
U chlapa hrozí těhotná či jinak vydírací milenka, u enský krom gravidity jetě zamilování se s následným mostůpálením.
Nemyslím si, e by tohle vlákno bylo zaloeno kvůli sememrskačství nebo kritice, co tedy konstruktivně radí?
Není tady
helena napsal(a):
chce mi uvedením citace nějak dokázat, e "...proení, adonění, vyhroování..." se odbývalo výhradně pantomimou?
Nikolivěk... tu potřebu fakt nemám http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Nicméně na rozdíl od tebe cejtím významovej rozdíl mezi "o problému hovořit" a "prosit, adonit, vyhroovat, citově vydírat a zkouet podplatit".
Vechno je to komunikace nebo snad ne?
Není tady
flink napsal(a):
helena napsal(a):
Nicméně na rozdíl od tebe cejtím významovej rozdíl mezi "o problému hovořit" a "prosit, adonit, vyhroovat, citově vydírat a zkouet podplatit".Vechno je to komunikace nebo snad ne?
Komunikace to moná je. Ale hodně blbým způsobem.
Není tady
Eva. napsal(a):
flink napsal(a):
helena napsal(a):
Nicméně na rozdíl od tebe cejtím významovej rozdíl mezi "o problému hovořit" a "prosit, adonit, vyhroovat, citově vydírat a zkouet podplatit".Vechno je to komunikace nebo snad ne?
Komunikace to moná je. Ale hodně blbým způsobem.
Měl by k tomu snad najmout Kaisera s Lábusem a předvést to jako jednoaktovku? Přestaň s tou demagogií...
Není tady
Měl by manelku svádět. Proení, adonění - to by mě totálně odradilo.
Kdyby mě takhle pozval na romantický víkend, procházku, .... a tam... To by byla jiná.
Aby se víc snail a vůbec neponioval. Proení a adonění, vyhroování, to je akorát poniování, takového chlapa bych si u ani neváila, nato abych se s ním milovala.
Není tady
co tedy konstruktivně radí?
U jsem poradila, ne? Krejt si vlastní zadek a pokud chce v manelství setrvat, tak maximální utajení.
Vechno je to komunikace nebo snad ne?
Jistě... ale to nakonec pantomima taky
Není tady
Robert se snail, manelka nepochopila. Pak at se nediví, e si sex nael jinde. Je to její chyba, píe, jak se milují a jeden pro druhého by udělali, já bych se pro klid v domácnosti obětoval. Aby mi chlap nelítal jinde. Nevím, co je to za lásku. Bez sexu je to spíe kamarádství.
Není tady
Je to její chyba
Víme vichni houby, jaký má paní důvody. Pro ni asi dostatečný, kdy na nic "nezabrala"... a kdo ví, jestli si i monost manelovy nevěry nepřipustila.
já bych se pro klid v domácnosti obětoval.
Hm... to je na přiblně stejný úrovni, jako "zkouet podplatit"...
Taky "Nevím, co je to za lásku", při který je nutný se "obětovat".
Není tady
Jooo, vedma, vseho znala.
A je ji fuck, ze autor vlakna nereaguje...
Hlavne, ze si tady honime triko, ci jak se tady tomu rika?
Není tady
Taky si říkám, e autor vlákna je fuč
Není tady
Tak Roobert je s mladou, nemá čas na net! Jojo, já bych se koupit a rozmazlovat nechala, i kdy je to doma .
Není tady
já bych se koupit a rozmazlovat nechala, i kdy je to doma
To znamená, e bys "podrela" i kdyby tě to Xkrát nebavilo, nechtělo se ti, měla´s nějaký potíe a tak podobně?
Jednak se to pozná - a partnera to zcela jistě potěí - jednak má podobný chování několik zcela specifickejch pojmenování... "i kdy je to doma"
Upravil(a) helena (29. 10. 2015 18:40)
Není tady
Ve vztahu, kt. chci udrzet ANO!
Zkusila bych to. JEDNOU, ve vire, ze to zafunguje. Mohl by to byt i necekany a neocekavany adrenalyn...
A kdyby to nahodou nevyslo, nemela bych vycitky, ze jsem nezkusila vsecko...
Není tady
helena napsal(a):
já bych se koupit a rozmazlovat nechala, i kdy je to doma
To znamená, e bys "podrela" i kdyby tě to Xkrát nebavilo, nechtělo se ti, měla´s nějaký potíe a tak podobně?
Jednak se to pozná - a partnera to zcela jistě potěí- jednak má podobný chování několik zcela specifickejch pojmenování... "i kdy je to doma"
Píe nesmysly.
Na vztahu je třeba pracovat, hýčkat ho a zvelebovat. Hýčkat se vzájemně.
To sis spletla s něčím jiným, heleno.
Není tady
Myslí tím, e "Ve vztahu, kt. chci udrzet", musím vyhovět partnerovi bez ohledu na moje pocity?
Hýčkat se vzájemně.
No právě... ale to neznamená nechat "se koupit", viď e ne?
Upravil(a) helena (29. 10. 2015 19:05)
Není tady
helena napsal(a):
Myslí tím, e "Ve vztahu, kt. chci udrzet", musím vyhovět partnerovi bez ohledu na moje pocity?
Hýčkat se vzájemně.
No právě... ale to neznamená nechat "se koupit", viď e ne?
Pořád si to plete. Nevím o tom, e by si v manelství někdo někoho kupoval. Nákup proběhl před uzavřením manelství. A k dobrému manelství a dobrému vztahu milování patří.
Ale chápu, e ty s tvým způsobem manelství tomu nemusí/nechce rozumět... Ale ne vichni to mají jako ty, ví?
Není tady
Nevím o tom, e by si v manelství někdo někoho kupoval.
Zřejmě řádně nečte... viz Radima dnes 16:08.
Není tady