6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
iju se svou manelkou u víc jak dvacet let. Ná vztah se pochopitelně dostal za ta léta do rutiny. Problémem, který mě nakonec dohnal k nevěre, je nedostatek sexu. Manelce je 46 a mně za měsíc 50. Manelka u asi dva roky naprosto odmítá sex. Miliónkrát jsme se o tom bavili, nemá ádný důvod nemít sex. Pochopil bych nemoc nebo něco jiného. Ale moje ena pořád říká, e na to u prostě nemá chu a e je to v tomhle věku normální. Poukazuje na to, e já bych se měl taky zklidnit. Tím ale myslí, e sex u nebude nikdy. Dělal jsem vechno moné proto, abych ji přemluvil třeba k sexu jednou měsíčně (pro mne by bylo ideální jednou týdně, ale to bych chtěl nemoné). Prosil jsem, adonil, taky vyhrooval, citově vydíral a zkouel jí podplatit. Ja vím, e některé z těch věcí nejsou moc hezké. Ale vechno to působilo spí kontraproduktivně. Pak jsem se pokouel smíři z tím, e budu bez sexu nadosmrti, vdy masturbace jako záloní plán je tady vdycky. Jene brzy mi ten sex se enou prostě začal chybět. Byl jsem nervózní, pořád jsem snil o enách, v noci se budil s erekcí, koukal na po*no, četl po*no časopisy, atd. atd. Sám se divím, jak se mnou chtíč mává. A pak přilo k nevěře. Je to mladá holka, krásná, hloupá, ale dost chytrá na to, aby se chovala jako zlatokopka. Necítim k ní lásku (a ona ke mně taky ne, aspoň myslím). Jde pouze o fyzickou záleitost jednou, max. dva krát měsíčně.
Svoji enu miluju a jsem pro ni ochoten udělat cokoliv. Ona mě taky miluje je pro mne ochotna udělat cokoliv kromě sexu. Ja vím, e teď působím jako nadrenej kanec. Kdy na to moje ena přijde, tak nemám co říct na svoji obhajobu. Jestli bude poadovat rozvod, tak udělám vechno, abych nae manelství zachránil, protoe ono mimo postele funguje báječně. Nemám na co bych si stěoval a ona taky ne, pouze mi donedávna vytýkala, e na ni vyvíjím sexuální nátlak. Teď u na ni netlačím, vy u víte proč, zatím co ona si myslí, e u mě to prostě přelo.
N tohle forum píu zejména proto, e jsem si přečetl zpověď Manel mi je nevěrný a mně to ani nevadí. Tahle ena se chová a zmýlí přesně jako ta moje. Jen s tím tozdílem, e my s manelkou jsme ateisti, take otázka přísahy před Bohem, nebo jak to tam bylo napsáno, u nás nehraje roli. Ale manelská věrnost, to je, samozřejmě, něco velice důleité. Pokud pisatelka tohto přízpěvku je někde na tomto foru, a mi, prosím, odepíe, co vlastně ona čeká od svého manela a jak jejich krize dopadla. Nejsem hrdý na to, co dělám, můu to kdykoliv ukončit, ale neumím si představit, e teď budu do smrti bez sexu. Tohle si prostě nedovedu představit. Moná vy eny to dovedete, ale já ne. Je mi to opravdu moc líto. Kdysi jsem lidi jako já odsudzoval.
Není tady
Kdysi jsem lidi jako já odsudzoval.
Moná právě proto tě to potkalo, abys přítě neodsuzoval lidi, o jejich ivotě ví prd.
Ale jinak si nemyslím, e bys dělal něco straného, za co by ses musel stydět a sypat si popel na hlavu.
Osobně nevidím jediný důvod k tomu, abys il do smrti v celibátu jen proto, e manelka nemá chu na sex.
Asi bych to, být tebou, nijak nehrotila. Manelce tenhle způsob souití vyhovuje a ty si občas odskočí, aby se ti to
nevrazilo do hlavy. Čili spokojenost by takto mohla být na obou stranách.
Asi jediné, co by se mohlo zhatit je, e slečnu hloupou zlatokopku by napadlo stát se něčím víc ne milenkou.
Není tady
Souhlasím s modrovousem.
Jen mě napadlo, nemůe si najít jinou milenku, pokud ti jde opravdu jenom o sex, třeba takovou, která je na tom tak, jako ty? e je ve vztahu a chybí jí sex? Aby neohroovala tvé manelství. Proč zrovna tato slečna?
Není tady
Eva. napsal(a):
Souhlasím s modrovousem.
Jen mě napadlo, nemůe si najít jinou milenku, pokud ti jde opravdu jenom o sex, třeba takovou, která je na tom tak, jako ty? e je ve vztahu a chybí jí sex? Aby neohroovala tvé manelství. Proč zrovna tato slečna?
Ano, myslel jsem na to, e si najdu mně podobnou enu, která taky ije v nedobrovolném celibátu. Ale zatím jsem takovou nenael. A proč zrovna tahle slečna? No, bude tzo znít primitivně, protoe je mladá, hezká, byla první po ruce, která byla ochotná a nepoadovala ádné city. Nečeká, e se rozvedu a budu ít s ní. Prostě jenom potěení a zábava. Asi tak.
Není tady
Robert.R345 napsal(a):
no, myslel jsem na to, e si najdu mně podobnou enu, která taky ije v nedobrovolném celibátu. Ale zatím jsem takovou nenael. A proč zrovna tahle slečna? No, bude tzo znít primitivně, protoe je mladá, hezká, byla první po ruce, která byla ochotná a nepoadovala ádné city. Nečeká, e se rozvedu a budu ít s ní. Prostě jenom potěení a zábava. Asi tak.
Ale o tom právě píu. Mladá slečna, zřejmě nezadaná, vidí moná pohledného, moná i movitého mue, a e nepoadovala ádné city? Na začátku? To nepoaduje ádná. Ale co není, můe být, tak aby ses nedivil.
Upravil(a) Eva. (25. 10. 2015 21:09)
Není tady
Tak nějak. Potěení a zábava se můe lehce zvrhnout, kdyby slečnu napadlo, e můe mít kromě zábavy taky hezké zabezpečení, mohla by ti tak zamotat ivotem, e bys nevěděl, kde ti hlava stojí.
Proto i klasik radí, kdy zahýbat, tak jedině se spokojeně zadanou, která nemá důvod opoutět manela a hnát se někam "za lepím".
Není tady
Modrovouska to napsala jasně. Spokojenou, zadanou.
Někde tu je...
Ví, Roberte, mám čím dál tím víc pocit, e jsi jeita, tak kdy u, tak mladou a krásnou...
Ale na tohle můe opravdu dojet.
Mám jiné zkuenosti, e spokojených zadaných, kterým také chybí sex, je dost. Ale halt nejsou mladé a moná zase ani tolik krásné... Pokud nejsi schopen ocenit krásu zralé eny.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ví, Roberte, mám čím dál tím víc pocit, e jsi jeita, tak kdy u, tak mladou a krásnou...
Mám jiné zkuenosti, e spokojených zadaných, kterým také chybí sex, je dost. Ale halt nejsou mladé a moná zase ani tolik krásné... Pokud nejsi schopen ocenit krásu zralé eny.
Nemyslím, e jsem jeita. Prostě jsem vzal, co se právě nabízelo. Tehdy jsem prostě urychleně potřeboval vypustit ventil, pokud mi rozumíte. A najednou se na scéne objevila ona.
Není tady
No právě. Jestli skutečně nechce rozbít své manelství, přistoupí k tomu sofistikovaně. A nebude rychle brát, co se namane.
Není tady
Co bordel? To je JEN sluzba. Bez zavazku. A mlade a krasne baby jsou tam taky. A mozna ani nejsou hloupe. Cetla jsem uz docela davno, ze si tak privydelava mnoho vysokoskolacek na studia...
Není tady
Profesionálka taky není patný řeení.
Není tady
Robert.R345 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mám jiné zkuenosti, e spokojených zadaných, kterým také chybí sex, je dost. Ale halt nejsou mladé a moná zase ani tolik krásné... Pokud nejsi schopen ocenit krásu zralé eny.Nemyslím, e jsem jeita. Prostě jsem vzal, co se právě nabízelo. Tehdy jsem prostě urychleně potřeboval vypustit ventil, pokud mi rozumíte. A najednou se na scéne objevila ona.
No, tlakovanie trvalo asi dlhie, podža toho čo píe - a neverím, e za ten čas sa okolo teba nevyskytla neproblémová potenciálna sú... milenka. Len ty zrejme potrebuje okrem uvožnenia ventilu aj adrenalín - no tak veža astia. Je moné, e ho bude potrebova.
Není tady
Profesionálky sa pri pravidelnejej slube predraia... ale to asi časom aj milenka, to je fakt.
Není tady
Prostě jsem vzal, co se právě nabízelo.
"Nabídla se" slečna "krásná, hloupá, ale dost chytrá na to, aby se chovala jako zlatokopka"... ale ty si myslí, e kdy doteď "nepoadovala ádné city", tak taky "Nečeká, e se rozvedu a budu ít s ní".
Moná ne, ale čirá charita to (asi) taky nebude.
Tak jen aby ses nedivil...
Není tady
Roberte a co udělá manelka, a na to přijde, e sexuje a mladou holkou? Smíří se s tím? Přijme to? Bude to tolerovat? Jasně, e na tom, e jí zahýbá, má ona největí podíl. Je to o hormonech. Ty jich má jetě dost a ona u ne. Je hloupá, e si myslí, e ses doivotně vzdal sexu. Nebo myslí, e se to nikdy neprovalí? Já ji nechápu, proč nepouila vechny moné prostředky k tvému uspokojení, aby jsi se drel doma. To můe být pak zajímavé.
Jinak, neříkej, e byla jediná mladá slepička po ruce, mrkni na badoo či jiný web a bude se divit, kolik je tam zadaných a hledajících jen sex, v jinak spokojeném vztahu.
Není tady
Jojo, pozor na mladé holky, můe se dočkat velké habaďůry. U nás se říkalo - není nad to, kdy má enská firmu - čili je zadaná.
Pokud má důvod říkat své slečně zlatokopka, tak bezpečnějí je uřčitě ta profesionálka. Tam bude platit taky a moná ve finále zdaleka ne tolik.
Manelka se to vůbec nemusí dozvědět, pokud nezmění své chování. Moná to stejně tuí a je natolik chytrá, e dělá jakoby nic.
Není tady
A jetě jedna věc - pokud Ti jde o zachování manelství, tak v přpadě, e by se Tvá nevěra provalila (můe se to stát), tak si myslím, e by manelka lépe snesla, kdy by lo o enu přiměřenějího věku a zadanou ne mladou holku. To by ji myslím poníilo daleko víc.
Není tady
Uívej ivota, pokud ví, kde je Tvé místo. Je jedno, jestli je to "sluba" anebo "přátelský vztah", vdycky je to nevěra, ale podle Tvého popisu má objektivizující příčiny...a ivot v celibátu v dneních podmínkách je hrozné utrpení
Není tady
Je to blbé... ale nemyslím si nai, e by tovja ena mala nejakú "vinu!, aleob e by mala "nejako vyhovie, hžada spôsoby" apod. Núti sa do niečoho je najspožahlivejí spôsob, ako si to definitívne zoklivi - nehovoriac u o tom, e ten druhý to asi vytuí a ako sa asi môe cíti .
Není tady
Selima napsal(a):
Je to blbé... ale nemyslím si nai, e by tovja ena mala nejakú "vinu!, aleob e by mala "nejako vyhovie, hžada spôsoby" apod. Núti sa do niečoho je najspožahlivejí spôsob, ako si to definitívne zoklivi - nehovoriac u o tom, e ten druhý to asi vytuí a ako sa asi môe cíti .
Přesně tak.
Není tady
modrovous napsal(a):
Selima napsal(a):
Přesně tak.
Nikdo jí tady vinu nepřipisuje
Není tady
flink napsal(a):
modrovous napsal(a):
Selima napsal(a):
Přesně tak.
Nikdo jí tady vinu nepřipisuje
Kdy si jetě jednou, hezky pomalu, přečte příspěvek Selimy, moná si vimne, e kromě slova vina, které bylo navíc v uvozovkách, je tam jetě mnoho jiných slov.
Není tady
modrovous napsal(a):
flink napsal(a):
modrovous napsal(a):
Přesně tak.Nikdo jí tady vinu nepřipisuje
Kdy si jetě jednou, hezky pomalu, přečte příspěvek Selimy, moná si vimne, e kromě slova vina, které bylo navíc v uvozovkách, je tam jetě mnoho jiných slov.
Potom mohu pouít rozvinutějí vyjádření: Nikdo jí tady vinu nepřipisuje, stejně jako ji nenutí Robert k nějakému vyhovování...aspoň podle jeho slov soudě...tím, e se snail s ní o problému hovořit je přece přesně to, co měl udělat
Není tady
stejně jako ji nenutí Robert k nějakému vyhovování
No teďka u ne, co má "mladý telecí" (jak zpívá Folk Team)
Ovem "podle jeho slov soudě" tam spí ne "o problému hovořit" čtu "Prosil jsem, adonil, taky vyhrooval, citově vydíral a zkouel jí podplatit."
Ale moná jsem jen neporozuměla textu...
Není tady