29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,chtela bych se zeptat:mate nekdo zkusenosti s touto HA?Ted beru loette,ale prechazim na Lyndynette 20, protoze pri Loette mam problemy s libidem apod.Tak jen abych se pripravila,co me ceka:)..i kdyz vim,ze na kazdou to pusobi jinak,ale stejne..diky
Ahoj já používám tuto HA měsíc a jediné co se stalo bylo to, že jsem trošku přibrala. Jinak se nic neděje. Já ji tedy snáším dobře.
Není tady
Já beru Lynndynette 3 měsíce dřív sem brala Logest.Sem s ním spokojená až na to libido tak uvažuji,že přestanu s antikoncepcí úplně,abych poznala zda to má na to vliv.Váha mi zůstala stejná.
Není tady
Bublina napsal(a):
Já beru Lynndynette 3 měsíce dřív sem brala Logest.Sem s ním spokojená až na to libido tak uvažuji,že přestanu s antikoncepcí úplně,abych poznala zda to má na to vliv.Váha mi zůstala stejná.
Prosím mohl by mi někdo přesně vysvětlit výraz - problémy s libidem. Moc nerozumím, co to znamená. Díky
Není tady
Peta,máš moc hezký podpis!! Už ho mám zapsaný:-))
Libido-no mám-li to popsat srozumitelně tak je to chut nebo nechut na sex.
Kráááááááááááásný večer přeji
Není tady
Já beru tuto HA již rok a problémy žádné až na tu nízkou chuť na milování.
Není tady