|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj.. chci se zeptat těch co už jsou těhotní zda-li zaznenali jako příznaky těhotenství symboly ( jako čáp, vrána ) nebo měli sny či intuice? menstruaci mám mít za 9 dní a poslední dobou všude vidím znamení a symboly těhotenství..navíc se mě každý ptá zda-li nejsem v tom.. ? prášky neberu už 4 roky, miminko bych si přála- není to tím že na to třeba myslím že už mám mateřské pudy?? díky za reakce

Není tady
Ahoj, no to uvidíš až za pár dní, ale samozřejmě to, že si miminko přeješ v tom hraje velikou roli, vždyť některé ženy mají i falešné příznaky.... Nemyslí na to, protože pokud to nedopadneš budeš zklamaná a jelikož máš dostat menstruaci až za 9 dní tak by a i mimi nebylo zahnízděné
Není tady
Děkuji moc za reakci :-) ty máš děti?
Není tady
Ahoj, děti mám dvě...
Není tady