Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 9. 2015 17:16

Natala2
♥------

Mobil na kole

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, přítel by si chtěl pořídit nějaký držák na mobil na kolo, ale já se bojím, že se bude pořád na ten telefon dívat, nebude sledovat provoz a něco se mu stane. Co si o tom myslíte?

Není tady

#2 20. 9. 2015 18:05

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mobil na kole

Že je to jeho věc a jeho rozhodnutí.  Pokud je tedy dospělý.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 20. 9. 2015 19:04

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Natala2 napsal(a):

. Co si o tom myslíte?

Že jestli bude za jízdy čumět na mobil, brzo si rozbije hubu. A že je to jeho věc, jak píše Judyna. big_smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#4 20. 9. 2015 19:47

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli jezdí podle GPS nebo podle map, které si natrasuje třeba na mapy.cz , tak je fajn mít tu mapu před sebou a nemuset pořád zastavovat a vyndavat mobil třeba z baťohu nebo kapsičky. Ale samozřejmě opatrně a dávat hlavně pozor na cestu. Sama jezdím v neznámém prostředí podle map v mobilu a taky o držáku uvažuji.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#5 22. 9. 2015 22:17

Elix
♥------

No, pokud si ho chce koupit, tak s tím asi nic neuděláš. A pokud bude sledovat jenom mapy nebo nějakou z těch chytrých aplikací, co ti měří všechno možné, tak by to nemuselo být nic hrozného. Nejhorší jsou cyklisti, kterým řve ve sluchátkách hudba, absolutně nevnímají provoz kolem sebe a ještě jedou ideálně dva vedle sebe:-))

Není tady

#6 24. 9. 2015 22:53

Natala2
♥------

To máte pravdu, děkuji za názory. Tak snad bude opatrný a sluchátka bude nechávat doma:-) No a kdybych mu to koupila sama jako překvapení, tak kde se to dá sehnat? Ve sportovním obchodě nebo v obchodě s telefony?

Není tady

#7 25. 9. 2015 22:45

xTerezax
♥------

Já jsem loni brašnu na kolo na telefon kupovala a určitě ji budou mít v obchodech se sportovním vybavením, ale nejsem si jistá, jestli tam seženeš modely na všechny telefony. Z toho důvodu jsem objednávala na Bikegallery, přímo na svůj telefon.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí