29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, přítel by si chtěl pořídit nějaký držák na mobil na kolo, ale já se bojím, že se bude pořád na ten telefon dívat, nebude sledovat provoz a něco se mu stane. Co si o tom myslíte?
Není tady
Že je to jeho věc a jeho rozhodnutí. Pokud je tedy dospělý.
Není tady
Natala2 napsal(a):
. Co si o tom myslíte?
Že jestli bude za jízdy čumět na mobil, brzo si rozbije hubu. A že je to jeho věc, jak píše Judyna.
Není tady
Jestli jezdí podle GPS nebo podle map, které si natrasuje třeba na mapy.cz , tak je fajn mít tu mapu před sebou a nemuset pořád zastavovat a vyndavat mobil třeba z baťohu nebo kapsičky. Ale samozřejmě opatrně a dávat hlavně pozor na cestu. Sama jezdím v neznámém prostředí podle map v mobilu a taky o držáku uvažuji.
Není tady
No, pokud si ho chce koupit, tak s tím asi nic neuděláš. A pokud bude sledovat jenom mapy nebo nějakou z těch chytrých aplikací, co ti měří všechno možné, tak by to nemuselo být nic hrozného. Nejhorší jsou cyklisti, kterým řve ve sluchátkách hudba, absolutně nevnímají provoz kolem sebe a ještě jedou ideálně dva vedle sebe:-))
Není tady
To máte pravdu, děkuji za názory. Tak snad bude opatrný a sluchátka bude nechávat doma:-) No a kdybych mu to koupila sama jako překvapení, tak kde se to dá sehnat? Ve sportovním obchodě nebo v obchodě s telefony?
Není tady
Já jsem loni brašnu na kolo na telefon kupovala a určitě ji budou mít v obchodech se sportovním vybavením, ale nejsem si jistá, jestli tam seženeš modely na všechny telefony. Z toho důvodu jsem objednávala na Bikegallery, přímo na svůj telefon.
Není tady