18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den
Bezvýchodná situace mě zavedla na vae forum a rád si přečtu vae rady.
Vlastní vinou jsem se připravil o svoji partnerku.Mě je 35let partnerka 42
Začlo to před 12 lety kdy jsme se poznali, byla vdaná a zamilovali jsme se do sebe 4 roky jsem o ní bojoval aby jsme byli spolu sháněl bydlení abych jí měl kam vzít.Byla to dost strastiplná cesta, hlavně pro mě Mamka říká e mám povahu citlivou jak enská.Přítelkyně je naopak dost tvrdohlavá, ale ve bylo fajn.Udělal jsem ji co jsem na očích viděl, někdy sice s řečma okolo, ale udělal aby měla radost.Do hospod jsem nechodil to jsem si radi dal doma pivo nebo víno s ní.
Máme spolu 5leteho syna.Po mateřské nastoupila opět do práce (ve stejné firmě se mnou) a tím se postupně komplikoval ná vztah, začali se doma řeit pracovní věci a mi se hádali.Nakonec jsem jí řekl e doma řeit práci nebudu, protoe se nechci hádat a mít tastnou rodinu. To ale stejně nevydrelo a sem tam se objevili komflikty.Pak to přilo pracovně jsem musel jednou za týden na hodinu do jiné firmy, přiel jsem tam na jiné mylenky a poznal nové lidi. Byla tam jiná ena za začátku dost nervozní tak abych uvolnil nervozitu snail jsem se vdy chovat mile.Začli jsme si povídat a bylo to něco jiného nového. Byla vdaná a měla své problémi.
Doma hned poznali rozdíl v chování.Z hruba po měsíci jsme se s paní potkali a procházeli se a povídali nakonec to zkončilo polibkem.Pak jsme se seli jetě 3x. nechtěl jsem přítelkyni lhát tak jsem jí řekl e jsem někoho poznal, byl jsem tehdy slepí zalaskovaný, navíc manel té paní hned na to přiel byl dost árlivý a hlídal ji. Dal ji hned na vybranou a ona řekla e chce být se mnou. Ja odeel k rodičům Přítelkyni jsem nechal byt a ve platil jako dříve.
Ze začátku to bylo fajn ale dny bez syna mi vytahli vechno co jsem popíral na světlo a začlo se mi stýska po vech co jsem měl.
Kdy jsem jednou jel za synem a viděl přítelkyni řekl jsem e se chci vrátit libala mě a pak jsme se milovali.(sex jsem s tou druhou paní neměl.)Odjel jsem s tím e jí to řeknu a vrátim se. Bohuel jsem to nedokázal říct uplně a ona se začla hroutit jak jsem jí zkazil ivot e se kvůli mě rozvádí. Na tohle jsem neměl ani jako kluk. Odjel jsem k rodičům a řekl ve mamce, opět má povaha. Týden jsem to lámal přes koleno a nekomunikoval s nikým.Pak jsem jí zase potkal a navtívil i u ní doma.Jetě jsem nebyl rozhodnutý. Přítelkyně v práci mě řekla e nevím co chci a se rozhodnu.Jeliko jsme se opět pohádali řekl jsem si e zkusím něco nového. Na týden jsem jel k té paní se synem. Pak to na mě opět padlo a já si řekl e přítelkyni stále miluji a dát dohromady zpět rodinu je pro mě důleitějí protoe u jsme toho zvladli spolu hodně.Oznamil jsem to paní vytrpěl nadávky a odjel. ne jsem se takhle rozhodnul trvalo mi to 2 měsíce. Vratil jsem se domů přítelkyně byl se synem na dovolené. Dozvěděl jsem se e někoho poznala.Začal jsem o ní bojovat dělal věci co jsem pro nikoho neudělal.Nic nepomáhá, ublíil jsem jí tím e jsem se nevrátil hned jak jsem řekl a dlouho váhal. Teď je zamilovaná a asi díky své tvrdohlavé povaze nechce abych něco dělal a dal tomu čas. Nový přítel se snaí být pozorný vypraví jak měl pech na eny.
Nakonci měsice se bude stěhovat do podnájmu (ne k němu chce být prý sama jen se scházejí). a já nevím co dál vybral jsem si debilní způsob jak zjistit, e je pro mě ta jediná. Je to ztracené nebo ne?
Není tady
Wille - můj názor se Ti líbit nebude, ale není v tom nic osobního - neznáme se.
Myslím, e ztracený jsi Ty. Měl bys konečně dospět, vědět co chce a za svá rozhodnutí nést zodpovědnost. Podle toho, co píe, nejsi citlivý ani troku, dělá si, co chce, bez ohledu na ostatní. Chová se jak děcko, ne jako chlap.
Promiň.
Není tady
Ztracený jsi ty. Take první láska vdaná, rozvedl jsi ji. Pak sis s ní pořídil dítě. Teď ses zase zaláskoval jinde a ejhle, tvoje ena se taky zaláskovala jinde a hned ti je vzácnejí.
Chlape, dospěj!
Není tady
Asi máte pravdu moná je potřeba dospět a byt rozhodnei, moje chyba.Neříkám e jsem citlivý říkají to jiní.
Kdy jsem se vrátil nevěděl jsem ze někoho má to jsem zjistil a kdy přijela domu z dovolené.
Není tady
Moná, kdy zapracuje sám na sobě, naučí se nést za své činy odpovědnost (rozvedl jsi u dvě manelství, ne?), sama se k Tobě bude chtít vrátit, protoe jí bude oporou. Ale jestli její nynějí přítel u takový je, tak bys měl moná začít jinde. Ale zodpovědně - ne zase u vdaných.
Hodně těstí.
Není tady
Ano rozvedl tehdy jsem byl mladí a ne něco záclony mezi námi řekla za se chce rozvést.lidi mě od toho zvaovali ze mi lze ze se nerozvedl a já si stal celé 4 roky za svým.taky jsem ji neměl kam vzít ne jsem sehnal byt aby to vyhovovalo obou. Ale má vpodstate pravdu.předtím u byla také jednou rozvedená.
Není tady
Dalí věc co mě trápí je ze syn s ni nechce k němu jezdit.neznám ho, u se synem i viděl ale nechce tam. Tak odjídí večer k němu sama nebo se vrátí z odpolední a ráno.
Není tady
Wile, ty se teď věnuj synovi a sám sobě, abys dospěl, a se enami si dej na nějaký čas pokoj. Se vemi. A ustřihni pupeční núru od své maminky.
Není tady
Synovi se věnují a to jsem dělal vdycky.od maminky to nechápu nebydlel jsem u rodičů 8 let co jsem odeel.na eny nemam pomylení teď ani nahodou
Není tady
Mě je 35let... Ja odeel k rodičům... Odjel jsem k rodičům a řekl ve mamce
Myslím, e tohle mluví za vechno...
Není tady
A tak. No přece jsem ji nemohl říct a jde ona máme spolu syna a hlavně za nic nemohli tak jsem el já na tom není nic patného a rodičům jsem to taky musel říct.
Není tady
Will79 napsal(a):
Dalí věc co mě trápí je ze syn s ni nechce k němu jezdit.neznám ho, u se synem i viděl ale nechce tam. Tak odjídí večer k němu sama nebo se vrátí z odpolední a ráno.
Tak to je horí. Syn je sám doma?
Není tady
Není sám. Jsem kadý večer doma tak jsem s ním. Teď zdilime společnou domácnost co jsem se vratil ne se odstěhuje.
Není tady
No, to je ale blbé... Kým si priiel na to, čo chce TY, bolo rozhodnuté za teba. Ale to sa v ivote stáva, aj ty si to - spolu s ete-priatežkou - pripravil niekomu druhému, tak teraz aspoň u vie, ako to chutí aj z tejto strany. A tá druhá, ktorá sa rozviedla kvôli tomu, aby si ty zistil, e chce zosta s ete-priatežkou... No cement. Sorry, ale mne pripadá ako morová epidémia - kam zavíta, tam sedem rokov tráva nerastie. A najviac žúto je mi váho syna, lebo ten jediný je v tom celkom nedobrovožne. Radu nemám, asi len - zača úplne odznova a lepie, s tým, e si uvedomí, aké majú tvoje slová a skutky dôsledky na ivoty druhých a prejaví im viac repektu. Citlivý mi tie pripadá skôr len na aludi - citlivý človek sa nezahráva s citmi a manelstvami druhých ako s trenaérom toho, čo vlastne chce.
Není tady
Will79 napsal(a):
Není sám. Jsem kadý večer doma tak jsem s ním. Teď zdilime společnou domácnost co jsem se vratil ne se odstěhuje.
No ale to je pro Tebe velice poniující situace - zůstávat s enou, která u Tě nechce a chodí s jiným. Proč tam zůstává?
Proč neodejde a neije sám? Aspoň tedy do té doby, ne si to bývalá přítelkyně vyřeí a odstěhuje se. Ten byt je myslím Tvůj, viď.
Není tady
Selima napsal(a):
No, to je ale blbé... Kým si priiel na to, čo chce TY, bolo rozhodnuté za teba. Ale to sa v ivote stáva, aj ty si to - spolu s ete-priatežkou - pripravil niekomu druhému, tak teraz aspoň u vie, ako to chutí aj z tejto strany. A tá druhá, ktorá sa rozviedla kvôli tomu, aby si ty zistil, e chce zosta s ete-priatežkou... No cement. Sorry, ale mne pripadá ako morová epidémia - kam zavíta, tam sedem rokov tráva nerastie. A najviac žúto je mi váho syna, lebo ten jediný je v tom celkom nedobrovožne. Radu nemám, asi len - zača úplne odznova a lepie, s tým, e si uvedomí, aké majú tvoje slová a skutky dôsledky na ivoty druhých a prejaví im viac repektu. Citlivý mi tie pripadá skôr len na aludi - citlivý človek sa nezahráva s citmi a manelstvami druhých ako s trenaérom toho, čo vlastne chce.
Není tady
Jsem kadý večer doma tak jsem s ním.
Pokud tomu dobře rozumím, tak ty hlídá syna, aby si paní mohla vyráet za milencem, jo?
Hele - jak si to s tím děckem představuje dál, kdy spolu nebudete bydlet, kluk mámina novýho přítele nechce a ona se chlapa zřejmě nevzdá?
Moná by sis měl uvědomit, e lidi nejsou tvý hračky, s kterejma můe zacházet dle vlastního uváení... a bejt dotčenej, e se nechovají podle tvejch představ. Mimochodem - zajímalo by mě, kolik dalích dětí, krom tvýho syna, se v tomhle jetě motá.
Není tady
No, tak k tomuhle mi dochází jakákoli slovní zásoba........to je mazec.
Není tady
Ano dá se říct ,e ho hlídám.
Se synem. Jeliko směnuje a já mám pořád ranní tak střídání po týdnu jinak by ho neměl kdo hlídat kdy má odpolední.
Nejsem dotčený. A nevím jestli se ho vzdá nebo ne nejde k němu i kdy můe nala si podnájem a tam chce být sama. Říká, e neví jak to dopadne, e jsem taky přiel na to co jsem ztratil a kdy jsem odeel.
Mám jedíného vlastního syna, její dvě dcery z prvních dvou manelství jsou u velké jedna má vlastní rodinu, druhé je 18let a chystá si s přítelem bydlení. (o tu mladí jsem se podle ex-přítelkyně staral líp ne její pravý otec)
Ty se do toho nemotají mají své starosti ani je do toho nechceme tahat.
Její nový přítel nemá ádné.
Není tady
No dámy, jak slepice na smetiti, co mu to radíte? Má sedět doma na zadku, dělat dobrotu, starat se o syna a modlit se, aby ena pochopila, odpustila a vrátila se (tělem i duí). Vak mají spolu syna, tak jaké haraení a bloudění po jiných vztazích?
Není tady
Vak mají spolu syna, tak jaké haraení a bloudění po jiných vztazích?
VidĄ? Akorát nějak nevím kdo - on nebo jeho paní?
Není tady
Ty asi číta, čo chce... Mmch, to e "majú spolu syna" je fajn, ale ak mu ako vzor dajú neastný vzah, v ktorom sa obaja len trápia a vzdychajú v duchu alebo nahlas po niekom druhom - tak to radej nech sa rozídu, nájdu si obaja trvalé, pekné, naplnené vzahy a ukáu mladému, ako sa taký vzah tvorí, ako sa na ňom pracuje a o čom vlastne je. (Hoci - uznávam, e aj negatívny príkald je prídklad .)
Není tady
Ty asi číta, čo chce...
Ale kdee...
Chlapec poznal jinou vdanou paní "a bylo to něco jiného nového.... nechtěl jsem přítelkyni lhát tak jsem jí řekl e jsem někoho poznal, byl jsem tehdy slepí zalaskovaný". Potom "řekl jsem si e zkusím něco nového. Na týden jsem jel k té paní" a nakonec "Vratil jsem se domů"... a "Dozvěděl jsem se e někoho poznala."
Tak jsem se holt voptala, kdo kde bloudí...
Není tady
Bloudil, kdo bloudil.
Treba bloudily aj vsecky ostatni zucastnene osoby...
Will do toho BLUDISTE h.l.o.u.p.e vlezl...
Tak at vyleze jako pouceny /zivutkem, no.../ MUZ, PARTNER A OTEC!!!
Není tady