29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
uprchlíci , je to jen utrpení lidí a útěk , cílený záměr politiků nebo karma evropy .
Není tady
Karma Evropy? A co kaviárový tousty?
Není tady
Všetko toto a ešte oveľa viac. Skúška ľudstva a ľudskosti.
Není tady
flink napsal(a):
Karma Evropy? A co kaviárový tousty?
to je vul kaviarový tousty.... a co modrý burgund?
Upravil(a) luděk (9. 9. 2015 20:06)
Není tady
Selima napsal(a):
Všetko toto a ešte oveľa viac.
Skúška ľudstva a ľudskosti.
jo, ale xenofobie to zatím drtí na všech frontách
Není tady
Na všech asi nie... aspoň čo ja viem. Všade sa nájde aj jedno, aj druhé (nakoniec- aj u nich).
Není tady
uprchlíci , je to jen utrpení lidí a útěk , cílený záměr politiků nebo karma evropy .
Luďku, souhlas.
Ale za každou historickou změnou stála hlavně lidská hamižnost navlečená na zdání pokroku. A ta podle mého pocitu začíná vládnout. Amerika musí jásat. Xenofobie? Ano, ale ze strany Islámu proti křesťanům. Islám má nenávist přímo v programu. Nevím, jestli se Evropa tolik provinila, že v 21. století je jí importován ryzí středověk. Je to špatné, těžko se ubráníme, protože používají nečestný boj a zastrašování a nenápadnou likvidaci civilistů. Obrat by mohl nastat, když by se každé hnutí, tím i náboženství, které šíří nenávist, násilí, nevolnictví, atd., pojmenovalo postavilo mimo zákon. Jinak, Čechové sami o sobě xenofobní nejsou, přijali mnoho přistěhovalců a nebyl problém, až teď.
Mám strach o Evropu. Jsme moc lákavé sousto.
Není tady
No, a hlavne se naplnuje, co stoji v Bibli:
Nabozenstvi se vymydli mezi sebou, vlady taky a pak prijde Armagedon...
Konecne!
Není tady
Tuhle jsem četla nasprejované na jedné vlakové zastávce: Islám je návod na genocidu křesťanů.
Myslím si, že autor měl pravdu. Jak pojali islám muslimové, je to bohužel tak.
Není tady
Jo. A guru Jaguarem to zahájili...
Není tady
luděk napsal(a):
Teda já zírám... babenet ještě pořád funguje... kolik je tomu let, co jsem se tady potuloval? Osm? Devět? Možná trochu více...?
Jak se všechno od té doby změnilo...!
Vznikl facebook, chytré telefony... a statisícům naivních afričanů někdo namluvil, že v Evropě je téměř ráj na zemi, stačí sem přijet a vybudovat islámský kalifát...
Takže, nenazýval bych to "uprchlíky", spíše je to invaze kobylek, které sežrali již to, co se v Africe sežrat dalo a nyní plení Evropu. Karma?? Ne, je to přesný záměr globálního prediktora. Kdo věří, že tyto věci se dějí jaksi "karmicky" nebo "náhodou", pak by se měl konečně probudit...
Utíkají před válkou? Proč si ti hoši nebrání vlastní zemi a utíkají do Evropy? A kde zůstali jejich ženy, matky a děti?
Kdyby zde byla válka, kdo z vás by utekl za lepším někam za moře a nechal svou rodinu v ohrožení života?
Myslím, že fakta mluví celkem jasně...
Není tady
Dorka napsal(a):
Konecne!
Konečně?
Podivný způsob uvažování..........
Není tady
Bláža.. napsal(a):
Luďku, souhlas.
Ale za každou historickou změnou stála hlavně lidská hamižnost navlečená na zdání pokroku. A ta podle mého pocitu začíná vládnout. Amerika musí jásat. Xenofobie? Ano, ale ze strany Islámu proti křesťanům. Islám má nenávist přímo v programu. Nevím, jestli se Evropa tolik provinila, že v 21. století je jí importován ryzí středověk. Je to špatné, těžko se ubráníme, protože používají nečestný boj a zastrašování a nenápadnou likvidaci civilistů. Obrat by mohl nastat, když by se každé hnutí, tím i náboženství, které šíří nenávist, násilí, nevolnictví, atd., pojmenovalo postavilo mimo zákon. Jinak, Čechové sami o sobě xenofobní nejsou, přijali mnoho přistěhovalců a nebyl problém, až teď.
Mám strach o Evropu. Jsme moc lákavé sousto.
To šíri aj kresťanstvo - viď Biblia... Neviem, či by európski kresťania zajasali - ale ja som za! Problém je, že keď zakázať, tak AKÉKOĽVEK náboženstvo... a cirkev má momentálne veľmi silnú lobby, takže to proste neprejde. Alebo s a potom teda prestať HRAŤ na demokratúru a otvorene sa vrátiť do toho stredoveku, k feudálnej autokracii - čím opäť zvíťazí ten islam, ja keď nepriamo.
Upravil(a) Selima (9. 12. 2015 11:14)
Není tady
Salvator napsal(a):
luděk napsal(a):
Teda já zírám... babenet ještě pořád funguje... kolik je tomu let, co jsem se tady potuloval? Osm? Devět? Možná trochu více...?
Vznikl facebook, chytré telefony... a statisícům naivních afričanů někdo namluvil, že v Evropě je téměř ráj na zemi, stačí sem přijet a vybudovat islámský kalifát...
Takže, nenazýval bych to "uprchlíky", spíše je to invaze kobylek, které sežrali již to, co se v Africe sežrat dalo a nyní plení Evropu. Karma?? Ne, je to přesný záměr globálního prediktora. Kdo věří, že tyto věci se dějí jaksi "karmicky" nebo "náhodou", pak by se měl konečně probudit...
Utíkají před válkou? Proč si ti hoši nebrání vlastní zemi a utíkají do Evropy? A kde zůstali jejich ženy, matky a děti?
Kdyby zde byla válka, kdo z vás by utekl za lepším někam za moře a nechal svou rodinu v ohrožení života?
Bol si tam? Videl si, že sú to"hoši", ktorí si nebránia svoju vlasť a nechajú rodinu v ohrození života? Podľa mňa oni si bránia vlasť už 4 roky (Sýria, ostatní niekde dlhšie, niekde kratšie), ale keď vidia, že im bombardujú mestá a dediny a zabíjajú civilistov, nevidím s,a že sa im v tom nechce ostávať. "Kobylky" zaplavili najprv susedné štáty, ale keďže ich kapacita je už preplnená, chtiac.nechtiac sa pohli ďalej. Čo nič nemení na tom, že v tom môžu byť aj manipulátori, ktorí im niečo nahovoria. Lenže na to, aby človek zobral rodinu, s neraz malými deťmi, a vyrazil tisíce kilometrov na cestu cez more, potrebuje viac ako jedného blba, čo mu niečo nahovorí. Ty by si šiel, keby ti niekto povedal, že v Antarktíde bude lepšie..:?
Není tady
Konečně? Podivný způsob uvažování..........
Třeba se těší...
"Svědkové Jehovovi... věří, že Bible učí o celosvětové Armagedonské bitvě, v níž má dojít k nahrazení současného světového systému Božím Královstvím, což je skutečná vláda 144 tisíc (malé stádo) duchem pomazaných křesťanů ... velký zástup spravedlivých pod jejich vládou má v budoucnu naději na věčný život v obnoveném pozemském ráji"
říká Wiki...
Není tady
Salvator napsal(a):
Tohle píšeš zrovna ty? A nerozlišuješ, házíš je všechny do jednoho pytle? Považovala jsem tě za opravdu duchovního, osvíceného muže.
Nestačím se divit.
Není tady
helena napsal(a):
Konečně? Podivný způsob uvažování..........
Třeba se těší... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
"Svědkové Jehovovi... věří, že Bible učí o celosvětové Armagedonské bitvě, v níž má dojít k nahrazení současného světového systému Božím Královstvím, což je skutečná vláda 144 tisíc (malé stádo) duchem pomazaných křesťanů ... velký zástup spravedlivých pod jejich vládou má v budoucnu naději na věčný život v obnoveném pozemském ráji"
říká Wiki...
To by naznačovalo, že Viki se tak trochu počítá mezi ono malé stádo, nebo dokonce se na to těší
K tomu bych jen chtěla připomenout starou, osvědčenou pravdu: když chceš rozesmát Boha, plánuj si budoucnost.
Není tady
že Viki se tak trochu počítá mezi ono malé stádo, nebo dokonce se na to těší
To by ti řekla jen a jen ona... pokud se jí teda bude chtít.
Ale napadá mě i druhá možnost - těšit se lze i na to, že "neposlušní" budou zničeni...
Není tady
Dle mého názoru není uprchlík jako uprchlík. Jsou mezi nimi lidé, kteří si zaslouží pomoc a soucit a jsou mezi nimi ekonomičtí vychcánkoví mající v plánu vysosat štědré sociální systémy, na které nepřispěli ani vindrou. Jistě si zaslouží pomoc lidé, kterým jde o život a kteří živoří v zemi, ve které nelze normálně žít. Nu a pak tu máme pseudohumanismus aneb pomůžeme všemu co k nám přijde s naivní představou nových voličů a integrovaných občasnů. Nu asi není od věci se zamyslet nad šokovaností německého ministra pro integraci ve Vídni, že při prověrkách 150 školek bylo zjištěno, že učitelky ani pomalu neumí německy a děti jsou vychovávány v ryze islámském duchu. Nejsem přeborník na karmu ani na nic jiného, ale mile mě potěšila zpráva, že i Sobotka si začal vybírat imigranty a přijímáme asyrské křesťany, kteří si pomoc jistě zaslouží.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Dle mého názoru není uprchlík jako uprchlík. Jsou mezi nimi lidé, kteří si zaslouží pomoc a soucit a jsou mezi nimi ekonomičtí vychcánkoví mající v plánu vysosat štědré sociální systémy, na které nepřispěli ani vindrou. Jistě si zaslouží pomoc lidé, kterým jde o život a kteří živoří v zemi, ve které nelze normálně žít. Nu a pak tu máme pseudohumanismus aneb pomůžeme všemu co k nám přijde s naivní představou nových voličů a integrovaných občasnů. Nu asi není od věci se zamyslet nad šokovaností německého ministra pro integraci ve Vídni, že při prověrkách 150 školek bylo zjištěno, že učitelky ani pomalu neumí německy a děti jsou vychovávány v ryze islámském duchu. Nejsem přeborník na karmu ani na nic jiného, ale mile mě potěšila zpráva, že i Sobotka si začal vybírat imigranty a přijímáme asyrské křesťany, kteří si pomoc jistě zaslouží.
Sem by sa v podstate mohli zahrnúť asi aj všetci Česi a Slováci, čo odišli do zahraničia, vrátane napr. syna Evy. a ďalších... Som zvedavá, či to tak vnímate aj vy, Česi, ktorých príbuzní/priatelia/kolegovia/známi odišli "za lepším" do Británie, Holandska, Belgicka, Francúzska, pracujú v Rakúsku, Nemecku, apod.?
Není tady
Selimo, já si myslím, že by tam, kam je zahrnuješ ty, všichni zahrnout nešli.
Podle mého názoru je rozdíl mezi ekonomickými vychcánky, kteří mají v plánu vysosat štědré sociální systémy, na které nepřispěli ani vindrou, užíváním sociálních dávek, a mezi lidmi, kteří šli do zahraničí pracovat, třeba i na pozice, na kterých domácí pracovat nechtějí. A kteří v tom státě platí zdravotní a sociální pojištění a daně řádně podle jeho zákonů.
Není tady
Souhlasím s Evou. Navíc Selimo, správně si použila výraz "pracujú". Abych nedělala neoprávněné soudy, shlédla jsem na youtube mnoho zajímavých snímků a imigrantech a to ne z těch posledních vln, ale o těch, kteří žijí v Evropě delší dobu. Je dobré si uvědomit základní fakta: tito lidé se neintegrují a integrovat se nehodlají, pouze vytvářejí paralelní islámský svět včetně vlastních právních pravidel (ať už šaríja či cokoliv jiného), nemají zájem se ani učit jazyk příslušné země, tudíž předpoklad získání kvalifikované práce je nula od nuly pojde. Všichni Češi a Slováci, kteří odešli do zahraničí nejen že se učí jazyk dané země, ale snaží se uplatnit co nejdříve na trhu práce a získat kvalifikovanou a dobře placenou práci. Celkem mě "pobavil" krátký snímek jednoho Eritrejce, kterému byla vnuknuta tato vidina "lepšího života" - dostanu zadarmo bydlení, budu mít zadarmo zdravotní péči a ještě mi budou platit každý měsíc peníze. S touto vidinou si myslím Češi a Slováci do zahraničí neodchází.
Není tady
IŠTAR, myslím, žes to napsala přesně.
Snad jen - s touto vidinou odchází do zahraničí někteří čeští a slovenští Cikáni. Ale řekla bych, že je tam rychle vyléčí, podle mých zkušeností.
JJ, Selima tam správně použila pracovat. Ale nedomyslela to. Ti, co pracují, legálně, jak už jsem psala, nesosají sociální systémy.
Fakt je, že tím, že můj syn žije už třetí rok v Anglii (a uvažuje o získání občanství), se na imigranty dívám jinak. Na ty, co se chtějí integrovat a chtějí pracovat a pracují. Protože si vždy vzpomenu na mého syna, že ho anglický systém přijal vlídně a umožnil mu tam pracovat i studovat angličtinu (studium si sám platí). Dal mu šanci začít, věřil mu, a pak už to bylo jenom na něm, jak tu šanci využije. O všechno ostatní, včetně nalezení práce atd. se samozřejmě musel syn postarat sám a nebylo a není to leckdy lehké. Nikde nepadají pečené holuby samy do huby, teda aspoň by neměly.
Jak se říká - pomoz si, pak ti i bůh pomůže.
Není tady
Daphné napsal(a):
Dorka napsal(a):
Konecne!Konečně?
![]()
Podivný způsob uvažování..........
Že jo?
No, kazdemu, co jeho jest...
Není tady